Şimdi Ara

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde vatandan ddr3 2gb 7750 aldım. driver ini Driver Pack solution la kurdum. daha öncesinde saphiretech sitesinden indirip kurmuştum ve film izlerken takılmalar oluyodu. DpS ile güncelletikten sonra bu sorun düzelti fakat bu seferde "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" şeklinde bi hata alıyorum. Nedeni ne olabilir sizce.?

Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
  • Peki nasıl düzeltilebilr.

Orijinalden alıntı: mustafakp

Peki nasıl düzeltilebilr.

Farklı sürücüleri deneyeceksin. Voltaj değerlerini ÇOK CİDDİ DİKKAT İLE gıdım gıdım artırmak fayda sağlayabilir ama sıcaklık bu çözüm pahasına illa ki artacak. Hem NVIDIA hem ATI'nin ortak sorunu. Aero'yu kapatmak da fayda sağlayabilir. Bana göre pis bir çözümü var NVIDIA kartlar için ama seninki ATI sanırım.
    **Korkaklıkta Ar, İlerlemekte Şeref Var...!! (Ebu Dücane)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakp

ewet kart ati. Ama bu hatayı 1 kere verdi. onun dışında oyun oynarken falan sıkıntı yok. Birde kart la birlikte verilen driver cd sinimi kursam acaba ?

Oyunlar açısından kötü olur Cd'sinden driver kurman. İki ucu pis değnek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Monster Energy Kasa Modu
    Gigabyte 990FXA-UD3 - AMD FX8350 - VTX HD5770 - Corsair Force GS 128 GB - Corsair Vengeance 2x4 GB 1866 mhz - Raidmax 550W Psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD'nin bazen geç tepki vermesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Masaüstünde kartı oc lu bırakmak bu duruma neden olabiliyor birde değerleri standart hale getirip dene

Orijinalden alıntı: quad4core

Karta o.c falan yaptın mı yada AMD Overdrive programı açıkmı? psu yetersiz de olabilir kaç watt psu kullanıyorsun ?

oc yapmadım .. ewet psu yetersiz sanırım. 300w psu war. ama araştırdım kartı alırken sorun olmaz dediler. çünkü harici güç istemiyo kart dediler.

zaten tahminim 125w tdp işlemcin vardır. bunun hdd si dvdsi rami anakart vırt zırt. daha 70w gibi bir gücü de 7750 çekecektir.

yani hocam önce öbür çözümleri dene.
    oc yapmadım diyorsun o zaman bi sıcaklık değerlerine bak. bu hatayı verince sıcaklık ne kadar?
    ayrıca programmer ın verdiği çözüm var. oc yapmamış biri için o da tehlikeli olabilir hocam gerek yok eğer zaten oyunlarda yapmadıysa ve bir kere yaptıysa sıkıntı yok anlıktır. oc tarzı bir sorun olsaydı devamlı verirdi stabilite sorunu yüzünden. anlık bi güç gecikmesi olmuştur tahminim
    ***AMD Ryzen 5 1400 with Gelid Tranquillo*** ***MSI A320M PRO-VH Plus*** ***GSKILL RipjawsX 2x8GB 3000 MHz*** ***2xSeagate 500GB Raid 0***WD Green 240GB Sata SSD***MSI RX570 Armor OC*** ***Deep Cool Smarter*** ***COUGAR CM Power 700W PSU***

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

hocam 300w psu adi ise yetmeyecektir. 260-270w verdiğini düşün?

zaten tahminim 125w tdp işlemcin vardır. bunun hdd si dvdsi rami anakart vırt zırt. daha 70w gibi bir gücü de 7750 çekecektir.

yani hocam önce öbür çözümleri dene.
    oc yapmadım diyorsun o zaman bi sıcaklık değerlerine bak. bu hatayı verince sıcaklık ne kadar?
    ayrıca programmer ın verdiği çözüm var. oc yapmamış biri için o da tehlikeli olabilir hocam gerek yok eğer zaten oyunlarda yapmadıysa ve bir kere yaptıysa sıkıntı yok anlıktır. oc tarzı bir sorun olsaydı devamlı verirdi stabilite sorunu yüzünden. anlık bi güç gecikmesi olmuştur tahminim

bana da öyle geldi ama işte 400w psu ile kullanın diyo vatan pc. burda araştırdım 300w yeterli dediler. zaten psu hesaplaması yaptım max 304w çıktı. Ama öyle sorunlada karşılaşınca tereddüte düştüm.. neyse 1 daha tekrarlamazsa sorun yok demektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.