Şimdi Ara

goruntu kayıt programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bir web camera var ve ben bununla çok uzun süreli kayıt işlemi yapmak istiyorum kendi mevcut programı avi formatında kayıt yapıyor bu programın alternatiflerinin olduğunu düşünüyorum acaba bildiğiniz program isimleri varmı? var ise bana bunları indire bileceğim bir link verebilirmisiniz_?? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Windows'da zaten görüntü kayıt programı var. Ayrıca program yüklemene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junior -- 19 Temmuz 2004, 13:20:50 >
  • sistemin ne?
  • bak bu program super bi olay, ama pcyi inanilmaz kasabilir. gerci ben cok rahat kullaniyorum ama...
    link;http://www.showshifter.com/download/index.htm#download

system requirements;

Pentium III 1ghz
    128MB RAM
    At least 1GB free space on Hard-Disk
    Windows ME, 2000 or XP
    DirectX Compatible Soundcard
    Make sure your PC's 'Display Settings' are set to 32-bit colour
    DirectX 9.0 Runtime or later
    The latest version of Windows Media Player.

kolay gelsin...

• Crime Catcher güzel progra
  • formatlar benim için onemli... fazla yer kaplamicak. arkadaşların onerdiklerinin bir kaçını indirdim. bakalım ne kadar işe yaricak...
  • VirtualDub programını kullan..codeclerin yüklüyse divx olarak kaydedersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydudan USB ye kayıt?
    16 yıl önce açıldı
    digiturk usb belleğe kayıt
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

VirtualDub programını kullan..codeclerin yüklüyse divx olarak kaydedersin.

su anda deniyorum...
  • bu programın kullanımıyla ilgili bilgide verebilirmisin acaba bana çok yabancı geldi.
  • Başlıca bilmen gerekenler şunlar.2 ana mode var.Birincisi varolan dosyaları işleme.Diğeri Capture yapmak.Program standart modda açılır.File-Capture Avi dersen Capture moduna geçersin.Normal modda dosyalara işlem yaparken hem Video hem de Audio altında Direct Stream Copy var.Bu seçenek şuna yarar.Örneğin video için bunu seçersen varolan dosyanın video faormatına işlem yapmaz olduğu gibi bırakır.Audio için de aynısı geçerli.Bir de Full Processing Mode var.Bu da video veya audio'yu sisteminde yüklü olan codeclerden istediğine çevirmeye yarar.

Capture modunda Settings altında Frame Rate var.Bu değer aldığın görüntü ile aynı olmalıdır.Genelede 25 fps.Dijital kameralarda ise 15fps.Yoksa kare atlama olur.Bir de aynı menüde Lock video stream to audio var.Capture yaparken bunu mutlaka seç.Yoksa sesle görüntü arasında zaman fakları oluşabilir.

Genel olarak bunları bilmen yeterli...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.