Şimdi Ara

Goruntu iyilestirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tum 128 bit nesli konsollar 480i yerine 60hz cift tarama progressive ozellikli 480p daha iyi goruntu sunabilirler.

    Goruntu iyilestirme.
    Goruntu iyilestirme.
    Goruntu iyilestirme.
    Goruntu iyilestirme.

    Ustte gamecube un digital av out cikisi nin ve hdmi ceviricisi nin kullanimi mevcut...xbox classic te av pack..ps2 de component ve hdmi cevirici dreamcastte vga cevirici wii de component ve hdmi cevirici..ile ozellikle led tv lerde daha az titreyen sabit ve daha parlak goruntuler alabilirsiniz..ozellikle gamecube un resimlerini yukledim ki cihazin digital cikisini kullananlarin orani gercekten de azdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Şubat 2019; 20:0:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • internette dreamcast vga ve hdmi kutulari tasarlayan beharbros adli grubun turkiyede bu urunleri uretip hong kong araciligi ile dunyaya sattigi ile ilgili bilgiler var ne kadar dogru derinine inmedim ama bir bakin.dedikodu da olabilir sonucta bu wikipedia ancak bir kac yerde bu bilgi var.cepteki internetim bunu arastirmaya yetmiyor maalesef
    https://m.facebook.com/Beharbros/

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dreamcast_VGA

    https://www.beharbros.com/products



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 18 Şubat 2019; 20:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gamecube'de ilgili component kablo mevcuttu bende geçmişte, zor bela bulmuştum iyi de para vermiştim,kablosuz orijinal wawebird controller ile oynuyordum hatta işi abartıp,fakat gariptir orijinal oyunların Ntsc olması gerekiyordu kablonun gerçek manada işe yaraması için bendeki bütün Resident Evil ve Metroid serileri Ntsc Usa idi ve bilerek Ntsc Usa alıyordum,ancak o sayede 480p yüksek görüntü alabiliyordum.Pal oyunlarda devreye girmiyordu maalesef 480p/60hz.Nedense aklımda öyle kalmış.

    Dreamcast'te gariptir yoktu Ntsc ve Pal ayrımı 480p olarak,region farketmeksizin desteklerdi 480p'yi,sadece hoparlör bağlamak gerekiyordu vga box'ın ses çıkışlarına ses almak için.
  • Ntsc sistemi dogal olarak 60hz yapisina sahip ama gamecube oyunlari wii de hdmi cevirici ile usb bellekten 60hz de cok iyi oynanabiliyor.




    1938'de babası 8 dolar borç yüzünden tutuklandı. 1946'da doğum günü hediyesi olarak bisiklet istedi, annesi birkaç dolar yüzünden bisikleti alamadı, onun yerine oğluna bir gitar hediye etti,Elvis efsanesi böyle eksik birkaç doların eseridir.



    Su Elvis efsanesine gelirsek yokluk on yargilar cehalet toplumsal ve insansal eksiklikler sebebiyle nice yetenekli cocuk aramizda bir hic damgasi yiyerek eline bir kac gevrek uc bes sigara paketi verilerek heba edilmektedir.halbuki bugun bizi somuren ulkelerde her cocuga yetenegine gore egitim verilmekte ulkemizde limon satacak cocuktan oralarda tarih yazan insanlar turetilmektedir..biz de o tarihin hayran hayran bakan tuketicileri olabilmekteyiz ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese, bende görüntü iyileştirme ile alakalı bilgi arıyordum, forum sitelerinde özellikle, pek birşey bulamadım. Nerede yaptırabilirim, kim yardımcı olabilir gibi. Fakat bir site buldum. Kendileri bu hizmeti sağlıyormuş. Eğer sizinde işiniz varsa görüntü iyileştirme ile alakalı buraya link bırakıcam. Aslında bu konu görüntü iyileştirme ama pek alakalı şeyler yazılmamış. Neyse benim amacım, benim gibi görüntü iyileştirme ararken bu sayfaya gelen kişilere yardımcı olmak. https://unionkriminal.com/goruntu-inceleme-ve-iyilestirme-hizmeti/ direk bu sayfadan ulaşabilirsiniz. 1 kişiye bile yardımım dokunursa ne mutlu bana.





  • alakalı şeyler yazmaz çünkü bu iyileştirme o iyileştirme degilbundan yazmaz yanlış numara yani lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yardıma ihtiyacı olan arkadaslar zaten şimdi doğru sitededirler



    al ben buldum yok teşekküre hiç gerek yok

    Sagol yok efenim estafrullah

    https://forum.donanimhaber.com/guvenlik-kamerasi-goruntusu-netlestirme--98808774


    bir şey degil bir kişiye bile yardımım dokunduysa ne mutlu bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 17 Ocak 2022; 13:54:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.