elimde bir divx video var ama ses goruntuden daha once baslıyor bu problemi nasıl cozebilirim? simdiden tesekkur ederim yardımlarınız icin
Eğer düzenli olarak biri diğerinden belli bir süre öndeyse düzeltilebilir ama biri diğerinden hızlı gidip fark açılıyorsa düzeltmen çok zor.Hiç başıma gelmediği için neyle düzeltilir bilemiyorum.
dvd rip yapan arkadaş iyi rip leyememiş. bunu riplerken mantık görüntüyü ayrı yere sesi ayrı yere almaktır sonra birleştirmektir. o zaman sen şimdi ayır tekrar birleştir. vrtual dub gibi programlar kullanılıyo. ya da formlarda nasıl div yapılır diye arattır bulabilirsin ya da başka divx al
Divx forum sitelerinden yada googledan aratarak bu codeci bul ve yukle Gordian.Knot.Codec.Pack.1.6 büyük ihtimalle kodeklerden kaynaklanan bişidir www.divxplanet.com un download bölümünde var
sistemin çok eskiyse Divx teknolojisini kaldırmıyor olabilir
Jet Audio ,Bs Player Vb programlarla İzlerken Ufak bir ayarla Birbirine esitleyebilirsin Her izlediginde tekrar ayarlaman gerekir
dostum muhtemelen sistemin biraz eski bu yüzden yapıyor bilgisayarı değişmeden önce bende de vardı aynı problem ama ben vlc playerla bunu halletmiştim.indir VLC playeri !!