Şimdi Ara

Görüntü Hataları Yaşayan Baksın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HacKarizma

Evet aynı sorun bendede var Ati kullanıyorum. Ve Oyunu Windows mod Da açıyor kafayı yiyecem tatile girdik iyice berbat oldu oyun...

Optionu Açıyosun Orta Tarafta Windows Mod Wardır Ve Tiklidirde Tiki Kaldırıyosun.. Artık Normal Oynayabilirsin..
  • Bakınız

http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showforum=76

Kol Forum Sorunu Tek Yaşayan Biz Değiliz Patlama Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Lanet olası nasıl bir patchse diğer programlarada bulaştırmış galiba. Film izliyom BS player bi müddet sonra hata veriyor. K-Lite ile izliyorum yine arada bir hata veriyor. Yok böyle bişi

Hocam Knigh açıkken bsplayer açma. Xtrap otomatiman reset attırıyor pc e ne zaman oyun içinde xtrap açsam kastığım ex den oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: HacKarizma

Evet aynı sorun bendede var Ati kullanıyorum. Ve Oyunu Windows mod Da açıyor kafayı yiyecem tatile girdik iyice berbat oldu oyun...

Optionu Açıyosun Orta Tarafta Windows Mod Wardır Ve Tiklidirde Tiki Kaldırıyosun.. Artık Normal Oynayabilirsin..

denedim fakat olmuyor
  • @HacKarizma

Option Bölümünde En Altta Window Cursor Diye Bişi Var O Değil 2. Satırda Window Mode Var Onu Kapatıcaksın Ve Sağ Taraftan Save Change Gibi Bişi War Onu Tıklayarak Dene Birde..
  • quote:

@HacKarizma

Option Bölümünde En Altta Window Cursor Diye Bişi Var O Değil 2. Satırda Window Mode Var Onu Kapatıcaksın Ve Sağ Taraftan Save Change Gibi Bişi War Onu Tıklayarak Dene Birde..

1sn oyunu tekrar kuruyorum patchler yüklensin olmazsa denerim.Tşkkürler yinede
  • quote:

Bakınız

İnş Sorunu Hemen Hallederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

quote:

Bakınız

YENİ BİR PATCH cıkmadan bizim gibiler oynayamayacak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertoFirmino -- 26 Ocak 2008; 15:50:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: juniorbrs

quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

quote:

Bakınız

[B]YENİ BİR PATCH cıkmadan bizim gibiler oynayamayacak sanırım

Evet Yeni Patch Gelmesini Beklicez Mecbur.

• Nvidia ekran kartım var ve oyunda ki tek sorun arada takılması.Tabi Pk yaparken 2 sn bıle takıldıgında zınkk yerdeyız haliyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

quote:

Lanet olası nasıl bir patchse diğer programlarada bulaştırmış galiba. Film izliyom BS player bi müddet sonra hata veriyor. K-Lite ile izliyorum yine arada bir hata veriyor. Yok böyle bişi

Hocam Knigh açıkken bsplayer açma. Xtrap otomatiman reset attırıyor pc e ne zaman oyun içinde xtrap açsam kastığım ex den oldum

Knight içinde bs player açmıyorum zaten yanlış anlamışın beni. Öyle olduğunda pc res atıyor. Ben oyunda değilken film izlediğimde hata verdiğinden bahsediyorum. düne kadar yoktu böyle bişey.

• quote:

quote:

quote:

Knight içinde bs player açmıyorum zaten yanlış anlamışın beni. Öyle olduğunda pc res atıyor. Ben oyunda değilken film izlediğimde hata verdiğinden bahsediyorum. düne kadar yoktu böyle bişey.

bs player açınca xtrap hata ve pc rest atio ayni ama dünden olan bi sorun değil bende her zmn vardi..

• bende yeniden yükledim ama sorun düzelmedi

dediklerinizin üstüne bir de media player müzik değiştirince şarkının ismi çıkıyor ve bir kasılma daha başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrlocker

quote:

quote:

quote:

bs player açınca xtrap hata ve pc rest atio ayni ama dünden olan bi sorun değil bende her zmn vardi..

Okuma yazmayı kaç yaşında öğrendin sen? Ben Knight'da iken BS player açınca oluşan hatadan bahsetmiyorum. Bu görüntü bozukluklarını oluşturan sorunun yalnızca oyun içi değil oyunun dışındaki program ve dosyalarada zarar verdiğini söylüyorum. Örnek olarak BS player'in film izlerken hata vermesi, Ctrl+Alt+Delete yapamamam, Kısayolları kullanamamam ve Winampı bile açamamamı örnek gösterdim. Sorun Mozilla Firefox'uma bile yansıdı. Yazıların fontu değişti, birbirine girdi..

• quote:

Sadece oyun içi bozukluklara yol açmıyor. Ctrl+alt+del yapıyom sorun veriyor, winamp açıyom sorun veriyor zırt sorun pırt sorun

+1 aynı sorunlar
  • bu yüzden ekran kartına bişey olur mu? acaba ses gelmeye başladı pc den
  • allahm bütün sorunlar aynı ya bu konuyu acanın elini opmek lazım demekkı oyundan mıs bu sorunlar 512 ekran kartım var boyle oluo atı ya wınamp olsn medıa player olsn kasıor yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: мooŋωαlкεя

Bende de oyuna girdikten 1-2 saat sonra adamların bazıları beyaz oluyor.Sonra oyun kasıyor,görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum.

ßende öle sorun yok direk reset atıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Nvidia ekran kartım var ve oyunda ki tek sorun arada takılması.Tabi Pk yaparken 2 sn bıle takıldıgında zınkk yerdeyız haliyle

Benimde aynı şekilde takılmalar oluyor. 1-2 saniye boyunca donuyor oyun. Nvidia ekran kartı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ItwosavalI

allahm bütün sorunlar aynı ya bu konuyu acanın elini opmek lazım demekkı oyundan mıs bu sorunlar 512 ekran kartım var boyle oluo atı ya wınamp olsn medıa player olsn kasıor yaw

Est. Kardeş Ne Demek Verdiğim Linkten KOL Forumu Takip Edin Belki Bir Çözüm Bulurlar..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.