Şimdi Ara

Görüntü gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum başlıkta belirttiğim gibi daha dün kurduğum bilgisayarım sabah saatlerinde Battlefield V Ultrada sorunsuz bir şekilde oynarken şimdi ise ekran kartına yük bindiği anda siyah ekran verip görüntü gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor fan sesleri yükseliyor Anlam veremedim şimdiden yazayım ekran kartı driverları günceldir 5 6 tane eski sürücüyüde denedim nafile Ekran kartı yük altında direkt olarak siyah ekran verip ya kendını resliyor yada benım elektrıgı power tusuyla kesmem gerekiyor

Yükte akla gelenler
    Isı problemi (60 dereceyi görmedi bile ekran kartı işlemci 61 62 dereceyi geçmedi)
    Yetersiz güç (Bundan suphelenıyorum normal sartlarda haylı haylı yeten bır psuya sahıbım)
    Kablolarda arıza olup ıletemeyecegını dusundum ama kutunun ambalajını ben actım sıfır malzeme sanssızlıgımdan bozuk geldı desek sadece gpu kabloları bozuktur herhalde... bılemıyorum

cooler master elite v3
    rx590 sapphire special edition
    i5 4460 var elimde

Evet psu yetmıyor gıbı dursada hesapladığımda gayet yeterli bir seviyede Sorun nedir sizce fikrinizi alayım bir çözüme kavuşturabilirsek eğer bir hayır duamı alırsınız :)

• Aida64 yazılımını indirip işlemciye yük bindirin(sistem kararlılık testi-cpu) ki en azından güç kaynağının 200watt civarı verip veremediğini görmüş oluruz. Tabi oyunlarda ekran kartıyla beraber daha yüksek güç gerektirir. Sistemin açılması, boşta çalışması psu'nun sorunsuz olduğu anlamına gelmez.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    İşlemciye stres testi yaptığımda sıkıntı yoktu ne zamanki ekran kartına yük bindirsem ya elektrik yeterli gelmiyor yada ekran kartı elektriğin gelmesine rağmen alamıyor tam olarak cozemedım sorunu

Dediğim gibi işlemcide sorun yok yükte bir sorun olmuyor ama tekrardan soyluyorum ekran kartına ne zaman yuk bındırsem sorun hep aynı

Pcı e slotunda bosluk kaldıgını dusundugumden yerıne oturup oturmadıgını kontrol ettım tam oturdugunu gordum Kablolar hersey yerlı yerınde psu da bır arıza var muhtemelen cunku ekran kartı elektrıgı alamasa oyunlarda ultra ayarlarda bır sure dahı oynatmayacagını dusunuyorum bıraz oynadıktan sonra kapanıyor (Sıcaklık değerleri ortalamanın altında)
    cevap için teşekkürler :)
  • Aliyan47 A kullanıcısına yanıt
    En iyisi ekran kartını bir arkadaşınızın bilgisayarında deneyin. Masaüstü bilgisayarı olan bir arkadaşınız yoksa söküp bilgisayarcıya götürüp denettirin.
  • Kernel power 41(63) olarak olay goruntuleyicisinde gordum hatayi... nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor.
    7 yıl önce açıldı
    tv de görüntü takılıyor...
    16 yıl önce açıldı
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.