bir arkadaşın his radeon 9600 256 mb ekran kartına birşeyler olmuş. ne olduğunu çözemedim, bir yardım ederseniz sevinirim.
ekran kartımasaüstü uygulamalarda gayet normal çalışmakta fakat ne zaman oyun yada video açmaya kalksa görüntü bozuluyor, yeşil-kırmızı benekleer ortaya çıkıyor. ayrıca masaüstünü 16 bit te kullanıyor, 32 bit e aldığında ise simgelerde aynı problem ortaya çıkıyor.
ne olduğunu anlayan biri varsa yardım etsin. şimdiden teşekkürler
pinlerde zedelenme olmuş olabilir. ondan önce driverlarını güncelleyip bir deneyin. fakat bu olay durup duruken ortaya çıktıysa kartta daha komplike teknik destek gerektirecek hasarlarda olmuş olabilir.
şu an itibariyle 10. kez ati driver ları kuruyoruz. pinlerde hata olsa hiç açılmaz. anakart ın driverlerı tekrar kursak birşey değişir mi?
hocam o/c yaptıysan karta artifect olusması nıormaldir..
kartı default değerlere getir çıkart tak geçicek hepsi...
kolay gelsin..
imzadaki sistemde birden bire artifact problemi olustu dun ...herseyi denedim bir format kaldı..bilgisyar masa ustunde sorun vermezken filim veya oyuna girdikten 5 dk kadar bir sure zarfında görüntü bozuluyor.Birde dün dxdiagda dx7,8ve9 testlerini yaptım 7 ve 8 de artifact yok 9 da veriyo artifactı sizce format ile duzelirmi?
güncel driver bul ve yükle direx9 yükle olmassa yine yaz kolay gelsin
karta herhengi bir şekilde o/c yapılmadı. herşey tekrar kuruldu. dx9 , ati driverlerı, ve board driverlerı ama hala sorun devam ediyor.