Şimdi Ara

Görünen 30 gb yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar lafı dolandırmadan sorunumu söyleyim ben 2 hafta önce hp pavillion 1220et laptop aldım recoverysi de yanında zaten sonra recovery'i dvd'ye aldım buraya kadar sorun yok 115 115 ayırdım C D diye hiçbir program kullanmadan fakat 1 hafta sonra C aşırı yüklenmeye başladı benim 30 gb verim var gizli dosyaların hepsiyle birlikte ama 65 gb dolu gözüküyor hiçbir gizli dosyayı bulamadım virüste değil diyorlar sordugum kişiler bu durumdan nasıl kurtulurum chkdsk ve disk birleştirmesi virüs taraması herşeyi yaptım bana yardımcı olursanız cok sevinirim

• Disk Yönetimi nasıl kullanılır
    Disk Yönetimi'ni başlatmak için:

1. Bir yönetici veya Administrators grubunun üyesi olarak oturum açın
    2. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, compmgmt.msc yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    3. Konsol ağacında, Disk Yönetimi'ni tıklatın. Disk Yönetimi penceresi görüntülenir. Diskleriniz ve disk birimleriniz, grafik ve liste görünümlerinde görüntülenir. Pencerenin üst ve alt bölmelerinde disklerinizin ve disk birimlerinizin görüntülenme biçimini özelleştirmek için, Görünüm menüsünde Üst veya Alt öğesinin üzerine gidin ve kullanmak istediğiniz görünümü tıklatın.

NOT: Microsoft, disk ve birimlerinizde bir değişiklik yapmadan önce disk içeriğinin tam yedeğini oluşturmanızı önerir.

-ALINTI-

• Recover için bilgisayarının data yedeklemesi yapıyor olabilir mi?

Gerçi tam olarak sorununu anlayabilmiş değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.