Şimdi Ara

görücü usulü hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görücü usulü evlilklerin tanışarak evliliklere göre daha uzun sürdüğünü hatta daha sağlam olduğunu duymuştum. Tabi bilemiyorum beğenirsen anlaşırsan neden olmasın ki. kapalı ya da açık olmasına aldanma her şeyden en önemlisi huydur. Birde benim çok önem verdiğim bir şey var burç uyumu buna dikkat et kızın burcu ne sorhttp://www.astrolojist.com/burcuyumlari.asp bu sayfadan karşılaştır.
    TRABZONSPOR
  • vardır kardeş o şekilde yapan insanlar ama beni tanıştıracak olan kimseyi iyi tanıyorum insanları tanımak zordur vardır ne insanlr var tabi

ALLAH hayırlısını nasip etsin
  • Aynı evde yaşamadığın sürece ister 1-2 ay görüş tanımaya çalış, istersen 7 sene birlikte ol nişanlan, evleneceğim insanı yeterince tanıdım diyemezsin. İnsanlar aynı ortamı paylaştıkça değişiyorlar, bir zaman sonra ben bu insanla mı evlendim diye düşüncelere dalanları çok gördüm.

Bu işler şimdilerde daha da zor, Allah yardımcınız olsun diyorum. :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu işler şimdilerde daha da zor, Allah yardımcınız olsun diyorum.

katılıyorum...
  • Maalesef bende artık görücü usulüyle evlenmek zorundayım bu saatten sonra kendim zor bulurum. Kızlar sağolsun hep oyalanıp reddedildim hepsine beddua yağdırıyorum sadece. Netten yabancı kız bulmayı denedim olmadı çoğu üçkağıtçı biraz şans işi bu işler.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.