Şimdi Ara

Görme Engelli Öğrencim İçin Laptop Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
11.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
846 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celme42

Ne dalga geçmesi nerede gördünüz dalga geçtiğimi anlamadım ?
    Adam iki bin liralık üç bin liralık PC diyor çıkıp Mac alın diyorsunuz. Ne bu ?
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Bir daha oku bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah şifa versin.Yok o yok bu hiç şükretmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemreagar -- 18 Haziran 2020; 21:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celme42

Bir daha oku bakalım
    Eee dediğin yine saçma. İki bine Macbook hafifliğinde PC bulursan haber alalım
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Tamam benim dediğim saçma.

• Bilgisaray bulunur işini görecek özel programları var görme engelliler için jaus diye konuşan yada time talk diye sesli odalar var çok iyi kullanıyorlar görme engelli arkadaşlar var dernekler yardımcı oluyorlar yardim gerekirse mesaj atabilirsiniz görme engelli dernekleri ile bağlantım var yardımcı olabilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yazıyı bir okuyun hocam.
    eeeh.engelsizerisim.com
    BİLGİSAYAR ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ? | EEEH Dergi
    https://eeeh.engelsizerisim.com/yazi/bilgisayar_alirken_nelere_dikkat_etmeliyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Bi yardım kampanyası olursa bende katılmak isterim elimden geldiğince. Olmayacak isede bilgili arkadaşlar apple'a ulaşabileceğimiz bir link bırakabilirse, ordan iletişim kuralım. Çok fazla mesaj giderse, apple'ın yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

• Bu fiyata adam gibi bilgisayar alınmaz donanımhaber adına yardım kampanyası oluşturun elimizden geldiğince destek verelim düzgün bir bilgisayar alalım kardeşimize .
  • Hocam bir İBAN atarsanız yardıma hazırız.

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt
    Bir köyde 36 çocuğu kolundan yanlış aşı vurarak felç bırakan doktor var. Bu çocuklardan biri benim iş arkadaşım. Birkaç iyi doktoru burnumuzun içine sokuyorlar. Doktorlarımız berbat durumda.

Bir tanıdığında kanser teşhisini geç koyup rahim kanseri ile çocuk sahibi olma şansını kaybetmesini sağlayan doktor var. Kanser insanı mide ilacıyla evine geri gönderen doktor var.

• Hocam ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip bağışçı rolüyle kdv istisna belgesi alabilirsin. En azından vergiden düşer.

• allah yardımcısı olsun özellikle kırsal kesimdeki insanlarımızın.

vallahi korkmaya başladım artık. ne pis doktorlarımız varmış.
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

• Merhabalar bilgisayarı aldıktan sonra kurulacak jaws for windows, nvda ekran okuyucuları konusun da size kurulum desteyi verebilirim.
    özelden bana ulaşabilirsiniz.

• kayihani K kullanıcısına yanıt
    Yok be ne öğretmeni, bu şekil tokatçılık moda şuan

• liberti2 L kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi daha ortalıklarda yok. İnsan bir kendini savunur hiç değilse. Konuyu öne çıkartmıştım ama ben de şimdi düşünmeye başladım
  • Up

• ø kullanıcısına yanıt
    Kardeşimin kalp hastalığı varmış, annem babam kardeşimde bir sıkıntı olduğunu anlayıp doktor doktor gezmiş bir şey yok demişler hatta eskişehirde bir kadın doktor annemi azarlamış
    sen ne biçim annesin küçük çocuklar böyle yapar bilmiyor musun diye. Sonunda başka bir şehirde birisi adam akıllı ilgilenmiş de kalp hastası olduğu ortaya çıkmış, küçücük yaşta ameliyat oldu. Allahtan ailem o azarlayan doktoru dinlememiş. Bir de benim bir çocukluk arkadaşım var, onun da ablasına yanlış iğne vurulması sonucu havale geçirmiş tam neresi felç hatırlamıyorum da yüzü felçti, kolları ve bacakları çarpıktı. Allah kimseyi böyle doktorlarla karşılaştırmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.