Şimdi Ara

Görevler hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben wow a yeni başladım bu görevleri yapmak hem sıkıcı hem uğraştırıcı hemde aldıgın exp ve iteme değmiyor.Bunun yerine dungeona girdimi hem güzel item hem süper exp hem eğlenceli hemde hızlı lvl atlama.Şimdi soru şu ben görevleri yapmasam dungeona girsem hep reputation ve archiviment dışında herhangi bir etkisi olurmu ? Çünki dungeonda daha seri level atlıyorum zaten oyun 80 den sonra başlıyor Bilgisi olan yada böyle yapmış olan varmı ?

• sıkıldıkça bg yede girebilirsin charını öğrenirsin hem ama ilk başlarda sürekli ölürsen şaşırma

edit: evet biraz yanlış okumuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xumi -- 5 Aralık 2010; 20:43:18 >
  • sence sorduğum soru verdiğin cevap ile alakalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Merhaba arkadaşlar ben wow a yeni başladım bu görevleri yapmak hem sıkıcı hem uğraştırıcı hemde aldıgın exp ve iteme değmiyor.Bunun yerine dungeona girdimi hem güzel item hem süper exp hem eğlenceli hemde hızlı lvl atlama.Şimdi soru şu ben görevleri yapmasam dungeona girsem hep reputation ve archiviment dışında herhangi bir etkisi olurmu ? Çünki dungeonda daha seri level atlıyorum zaten oyun 80 den sonra başlıyor Bilgisi olan yada böyle yapmış olan varmı ?

Hocam bir yandan gorev yapın bir yandan dg acık kalsın en iyisi bu

• Lvl 58 e kadar bende sıkılmıştım ama bc ve lk mapleri ordaki görevler gerçekten çok eğlenceliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Lvl 58 e kadar bende sıkılmıştım ama bc ve lk mapleri ordaki görevler gerçekten çok eğlenceliydi.

Afet sonrası gelen görevleri denemelisin.
  • Maplara afet vurmuş ama questleri düzeltmişler iyi xp ve iyi itemler veriyor. 1 gün 42 lvl warrior kastım çok kolaylaşmış 1-60 arasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Günlük Görevler İçin Soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim herkese dediğiniz en mantıklısı sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.