Arkadaşlar görev yöneticisini açmaya çalışınca "yöneticiniz tarafından bu özellik iptal edilmiştir " gibisinden bir yazı çıkıyor. Görev yöneticisini nasıl açabilirim.
arkadaşım vista mı kullanıyorsun ? Bilgisayarda başka kullanıcılar var mı ??
ne işe yaryor bu program bende indirdim ama ne işe yaradığını açabilir misin biraz arkadaşım
Selamlar... Bazı virusler spylar vb zararlılar görev yöneticisinden görevleri (!) sona erdirilmesin diye registry'den görev yöneticisinin açılmasını engelliyor ve bu hatayı veriyor. Bu util ile bu problemi aşabiliyorsunuz. Saygılarımla
Arkadasim sorununun kaynagi cok buyuk olasilik bilgisayarina bulasmis olan cok sayidaki trojanlar. Deneme surumu de olsa bi yerden Kaspersky bul ve tarat, sorunun cozulecektir.
DisableTaskMgr bunu seç de bu DisableTaskMgr 'ı sil düzelir.
Arkadaşlar yukarıdaki sırayı takip ettim ama Policies ten sonraki adım yok. sadece explorer var orda başka bir yöntem var mı acaba...
başla çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak tamam dediğnde sorun kalmayacaktır
Buldum orayı arkadaşım yarın deneyip sonucu yazarım sağol...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme