Şimdi Ara

Görev Yöneticim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda bilgisayar normalden daha fazla kasmaya başladı görev yöneticisinde bakındım ama belki gözümden bişi(ler) kaçmıştır. normalde olmaması gereken bir şeyler vardır diyip ss ları koyuyum:
     Görev Yöneticim

Görev Yöneticim

• elinde yedek bir hdd varsa temiz bir xp kurup diğer bileşenlerin performansını ölçebilirsin. bana başlılar tanıdık geldi garip bir uygulama yok.
  • bilgisayarın yavaşlamasını buna bağlayamssın arkadaşım ilk önce açılışı yani açılışta cache belleğe yüklenen prolara bakacan onlarda bir şey varsa zaten makna öyle devam eder açılırken yavaşsa eğer başlat çalıştır cmd msconfig yaz başlangıç sekmesine gel ve ordaki başlıkları kontrol et anormal birşey varmı diye.varsa kaldır yeniden başlat düzelmesse haber ver yardım cı olayım
  • slsvc.exe

ilk defa görüyorum...bende xp ama yok...
    windows bileşeniymiş...

Gerçi sistem falan tüketmiyor ama... sorun yok gibi.
  • Benim sistemde de Office 2007 kurduktan sonra açılışta yüklenen bazı özelliklerden dolayı kasılmalar başladı. "GrooveMonitor" Office 2007 ile ilgili bir özellik. Onu kapatıp bir deneyin isterseniz. Başlat>>Çalıştır kısmına msconfig yazıp çalıştırın. "Başlangıç" ya da "startup" kısmından "Groove Monitor Utility, Microsoft Office Groove" yazan yerleri kapatın. Ben kapattım sistem rahatladı. Belki sizde de işe yarar. Hatta kullanmıyorsanız CATALYST CONTROL CENTER 'ıda kapatın.

Bir de bir şey dikkatimi çekti. 2 tane EXPLORER.EXE var. İlginç.
  • @sonhack
    6-7 programı kapatmıştım şimdi 3-4 tane daha programı kapattım biraz işe yaradı gibi
    @yorgundemokrat
    teşekkürler bunuda deniycem ne işe yaradığını merak ediyordum öğrendiğim iyi oldu :)
  • takao arkadaşım demişisn 6-7 kısayol kaldırdım ve biraz düzelme olduysa eğer kesinlşikle makinana ve hemde start up prolara virüs bulaşmış iyi bir virüsle tarat sistemini ve yine ordaki kısayolların hepsini kaldır.normale dönmesse eğer hijack this prosuyla bir log kayıdı al ve buraya ekle kontrol edeyim.ok.kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görev yöneticisi sorunu YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonhack

takao arkadaşım demişisn 6-7 kısayol kaldırdım ve biraz düzelme olduysa eğer kesinlşikle makinana ve hemde start up prolara virüs bulaşmış iyi bir virüsle tarat sistemini ve yine ordaki kısayolların hepsini kaldır.normale dönmesse eğer hijack this prosuyla bir log kayıdı al ve buraya ekle kontrol edeyim.ok.kolay gelsin.

bende virüs var diye düşünmüştümde taratırkende bilgisayar çöküyor gece tekrar taratıcam sabaha sonuçları yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 30 Mayıs 2009; 22:19:39 >
  • yalnız taratacağın antivirüsede bağlı kaspersky veya nod32 dene derim başkasıyla bu iş zor.
  • sizin bilgisayar için başlangıçtan ve hizmetlerden kaldırabileceğiniz programları sayıyorum:
    apple mobile device service
    catalyst control centre
    groove monitor utility
    bonjour service
    media foundation....
    catalyst control centre:monitoring prog
    tuneup program statistic service
    windows live communication service
    media player ağ paylaşımı hizmeti
    media player ağ paylaşımı hizmeti yapılandırma uygulaması

bunları "msconfig"den kaldırırsanız biraz rahatlama olur.

ayrıca aşağıdaki linke göz atın. ancak bilmediğiniz veya işinize yarayacak hizmetleri kapatmayın. yoksa vista göçer aman dikkat. tabi bunları yapmadan önce geri yükleme noktası oluşturun ki bi sorun olduğunda o noktaya geri döebilesiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_25105182/tm.htm

• @sonhack kaspersky den başkasıyla tarayınca hiç bişi bulamıyor zaten (: bu arada gece tarama yaptırırken bilgisayar kilitlenmiş baştan başladım :(
    @cihanakdemir teşekkürler kaldırmadıklarım varsa aralarından onlarıda kaldırıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.