Şimdi Ara

Görev yöneticisi tıklanmıyor ? HDD Hata veriyor... Yardım beyler [Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Flash diskimi arkadaşıma verdim.Fakat geri aldığımda 39 virüs buldu ve sildim ancak silememişim sildiğimi sanmışım... Eve geldim flash diski bilgisayara taktım farkında olmadan bir dosyaya tıkladım. Ondan sonra Bilgisayarımda bir hata verdi ve sürekli ekranda kaldı o hata. Ardından flash diske döndüm bakayım dedim fakat orda da diskler görünmüyordu. Bilgisayar kafayı yedi ve kendi kendine reset attı. Bilgisayar açılsın diye bekledim fakat açılmadı. Sonra Win7 dvd'sini taktım ve sistem onarmadan bilgisayarımın sistmeini geri yükleyerek sabahki haline getirdim. Bilgisayar eski haline geldi gibi fakat D ve E sürücülerine virüs bulaşmış olabilir. Bu virüs yüzünden Görev Yöneticisi açılmıyor ve o hata ekrana geliyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim ? Yardımcı olur musunuz ? Ayrıca flashtaki dosyalarımın yedeğini almadım onlara zarar gelmeden nasıl temizleyebilirim biçimlendirmeden ?

NOT : Flash diskteki virüslü dosya ve ekrandaki hata aşağıdaki resimdedir...

• aynı dosya bende de var

Bilgisayarıma girip Taşınabilir disk'e sağ tıklayıp formatla dedim . Sözde formatlandı ama sanırsam virüsler çoktan bulaştı bilgisayara.

Bende de CTRL + ALT DELETE yapınca Görev Yöneticisi gözükmüyor ayrıca masaüstü simsiyah
  • ya flash diski biçimlendirebilirim ama işte içindekiler önemli olmasa sorun olmayacak... bilgisayardaki o hatayı nasıl halledebilirim onu bir türlü bulamadım. Bilen söylesin yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyar Manyak

ya flash diski biçimlendirebilirim ama işte içindekiler önemli olmasa sorun olmayacak... bilgisayardaki o hatayı nasıl halledebilirim onu bir türlü bulamadım. Bilen söylesin yaww

http://forum.donanimhaber.com/m_39667841/tm.htm

şunu bir dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

ya flash diski biçimlendirebilirim ama işte içindekiler önemli olmasa sorun olmayacak... bilgisayardaki o hatayı nasıl halledebilirim onu bir türlü bulamadım. Bilen söylesin yaww

http://forum.donanimhaber.com/m_39667841/tm.htm

şunu bir dene istersen

Bunların olacağını düşünmüyorum... Kardeş sen combofix i denedin mi ? Senin işine yarayabilir ?

• deneyeyim hocam da pek anlamam acaba rehber olarak verebileceğin bir link var mı ?
  • quote:

deneyeyim hocam da pek anlamam acaba rehber olarak verebileceğin bir link var mı ?

rehbere gerek yok hocam zaten kolay bişey ... Programı indir kur gerisi şansa kalmış... olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görev yöneticisi sorunu YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

deneyeyim hocam da pek anlamam acaba rehber olarak verebileceğin bir link var mı ?

rehbere gerek yok hocam zaten kolay bişey ... Programı indir kur gerisi şansa kalmış... olur inşallah

teşekkürler , inşallah sizin de sorununuz çözülür hocam arada güncel tutarım konuyu
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler , inşallah sizin de sorununuz çözülür hocam arada güncel tutarım konuyu

Teşekkrler hocam... Şu hata sorunu hallolursa herkesin işine yarar çünkü bu sorun ile çok karşılaşıyorum...

• http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

ikinci adreste kullanımı ile ilgili resimli ingilizce anlatım var, az buçuk ingilizce varsa ve resimlerden anlayabilirsiniz. kolay gelsin...
  • Bu arada benım PC'ye Combofix kurulmuyor

Disclaimer'a yes dedim halde
  • quote:

Bu arada benım PC'ye Combofix kurulmuyor

Disclaimer'a yes dedim halde

Win7 ise kurulmaz benim işletim sistemi de win7 ben de denedim olmadı
  • BU FORUMA TEŞEKKÜR ETMEZ İÇİN ÜYE OLDUM 10 DK'MI ALDI ÜYELİK AMA TEŞEKKÜRÜMÜ ESİRGEMEM DEDİM.ALLAH RAZI OLSUN VALLA COMBOFİX ÇALIŞTI.YEŞİL YAZILI CMD EKRANI GELDİ ARDINDAN Bİ BAKİM DEDİM OLDU SAOL'UN.

SAYGILARIMDA: ►Thé®o©K◄
  • Bilgisayarına win32 virüsü girmiş görev yöneticisini kilitlemiş, bilgisayarı yeniden başlat f8 tuşuna bas güvenli mod ile başlat combofix veya malware programını indir bi tarattır hala aynı sorun varsa sitemi geri yükle 1 hafta geri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samo1903 -- 23 Aralık 2012; 13:12:13 >
  • bir türlü yüklenmiyor hdd neden acaba.hdd toplama samsung marka olması lazım çıkma yani nasıl çözebilirim sorunu
  • başka bi bilgisayarda denediginde sorun olmuyorsa , bilgisayarın işletim sisteminde problem olabilir win7 prof 32 - 64 bit kurmanı tavsiye ederim.
  • başka bir pc de denendi öyle gönderildi ama işletim sistemini değiştiremem şimdi ne yazık ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.