Şimdi Ara

görev yöneticisi'nde 6 tane svchost.exe!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3ü SYSTEM, 2si NETWORK SERVICE, 1i de LOCAL SERVICEte çalışıyo.

sistem taramaları temiz (kaspersky,adaware,spybot,ewido)

ne diyosunuz???? kaç kişide var bu problem?????

• Şimdilik iki ettik
  • Üç edelim o zaman Altı tane var zaten bende bildim bileli. Endişe etme
  • 4tane olan kişiler de var amaa
  • Bende 7 tane var. 3 SYSTEM, 2 LOCAL SERVICE, 2 NETWORK SERVICE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 7 Ocak 2006 1:44:41 >
  • svchost sistemda calisan servisleri host eden cekirdek programdir. Ornegin messenger servisi (network uzerinde bilgisayarlar mesaj gondermeye yarayan servis) veya zero point configuration gibi. Asil olarak servis seklinde dizayn edilmeyen, ancak arka planda calismak icin tasarlanmis yazilimlari servis gibi calistirmaya yariyor. Herkesde calisan servislere gore farkli sayida svchost calisiyor olabilir. Dikkat edilmesi gereken bu ismi taklit eden (scvhost gibi) trojanlardir, bunun disinda endise edilecek bir durum degil.
  • bi trojan yazsaydım kesinlikle adını svchost.exe koyardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

bi trojan yazsaydım kesinlikle adını svchost.exe koyardım

iyi fikir
  • buna en çok benzeyen trojan sychost adlı trojandır...
  • svchost adlı bir trojan varki...
  • 5 yapın şunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: borntobewild

bi trojan yazsaydım kesinlikle adını svchost.exe koyardım

daha önce yazıldı

hatta değişik harf algoritmalı türevleri cıktı. Eğer sistem hızın oldukca düsükse bunlardan biri çomak sokuyor demektir dikkatli ol derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

svchost adlı bir trojan varki...
    ben böyle bir trojan olduğunu hiç duymadım,keza kaldı ki, eğer öyle bir trojan olsa ve sistemimize girmeye kalksa sistem uyarı vermezmi?

yani anlatmak istediğim şu: bir dosya hazırlasanız adı "adsız"olan. yeni bir "adsız"geldiğinde size uyarı vermezmi? ben aynı isimle trojan olabileceğine inanmıyorum,yani hiç duymadım...sadece türevleri olabiliyor.ama bir sistem dosyasıyla aynı adı taşıyabileceklerini ilk kez duyuyorum açıkçası....

bilgisi olan arkadaşlar yazın... yani bu konuda da bilgilenelim.....
  • quote:

www.wardom.org üye ol forumlara katıl öğren bilgin olsun . duymadığın bişey hakkında bir bişey söyleyince bilgisiz deme...
  • quote:

quote:

www.wardom.org üye ol forumlara katıl öğren bilgin olsun . duymadığın bişey hakkında bir bişey söyleyince bilgisiz deme...
    ben zaten size bilgisiz demedim ki? cümlelerde biraz kelime karmaşasına gittiğim doğru....

neyse kusura bakmayın. öyle söylemek istememiştim...
  • sorun değil

• bide wardomu ben bilirim
  • bende. orda paylaşılan çoğu program trojanlı dikkat et ava giderken avlanma.
  • bende 4 tane var
  • quote:

bende. orda paylaşılan çoğu program trojanlı dikkat et ava giderken avlanma.
    bilmez miyim ya nasıl bi şey yapmışlar bilmiyorum ama yani ben oraya bağlıyorum tessadüfte olabilir ama. ne zaman oraya girsem(ki üye değilim henüz) anasayfa haberlerini okusam,ardından mailime virüslü dosylara geliyor... ziyaretçiyi nasıl avlıyolar onu çözemedim. valla hep oraya girince olduğundan ben o siteye bağladım artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.