Şimdi Ara

Görev yöneticisi hakkında bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynarken benden bağımsız internette sayfalar açılıyor görev yöneticisine bi bakarmısınız arkadaşlar normal mi

Görev yöneticisi hakkında bi soru

• SpyWare bulaşmış olabilir.Reklam sitelerimi ?

Ben görev yöneticisinde aykırı bir şey göremedim.
  • hertürlü site çıkıyor avast antivirüsten tarattım bir şey çıkmadı
  • reklam sitelerinden bahsediyor sanrım . Büyük ihtimalle virus diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

reklam sitelerinden bahsediyor sanrım . Büyük ihtimalle virus diye düşünüyorum.

Benimde aklıma o geldi.Yüklediğin msn plus gibi programlarda SpyWare'ları yayıyor.Birde bunları kontrol.Et sonra SpyWare Doctor diye bir program vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam onu indir.

Download.com ' u dene.
  • En Çok Proccess Çalıştıran işletim Systemi Microsoft Windows Server 2003 Data Center Edition'dır.
    Ve Yanlış Hatırlamıyorsam PC Boştayken Toplamda 26 Tane Proccess Çalıştırır.
    Hiç Bir işletim Systemi Arka Planda Bu Kadar Proccess Çalıştırmaz.

Proccess----------------Çalışma Alanı

ashMaiSv.exe-----------System---------( Xp'de Böyle Bi System Proccess'i Yok)
    ashDisp.exe-------------Sabri-----------( PC'nde Çalışan ashMaiSv.exe Server'ının Kullanıcı Uzantısı )
    iTouch.exe --------------Sabri-----------( Ne Olduğunu Bilmiyorum )
    wcs.exe-----------------.Sabri-----------( Ne Olduğunu Bilmiyorum )
    Wuauclt.exe-------------Sabri-----------( Ne Olduğunu Bilmiyorum )

Not: ashMaiSv.exe Senin Kurduğun Bi Program Değilse Systeminde Herhangi Bişeyin Serverını Barındırıyorsun.
    Kolay Gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaI3oTaGe -- 28 Haziran 2008; 21:28:33 >
  • Ben bir şey göremedim.İşten geldim yine baktım ama SpyWare işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi arkadaşlar görev yöneticisindeki exelere bakarak temiz demişler ama aldanıyorlar.
    Sistem dosyasının virüs tarafından kodlarının değiştirilme olasılığı var.Yani bazı virüsler size sistem dosyası gibi görünebilirler.
    O yüzden tavsiyem nod32 ve superantispyware ile güncelleştirmelerini yaparak pcyi taratmanızdır.
    Avast demişsiniz,avast kendisini bile virüs olarak gören bir program,ona güvenmeyiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.