Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sonunda donanımhabere yakışan bir inceleme ile geri döndünüz.

• hobaaa :)

• benim 500 tl ye topladigim sistem bunu 50 ye katlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi fail olmussunuz. abi TİTAN nedir yaa.simdi faNvidia lar basar eksiyi

• Elinize sağlık eğlenceli bir video olmuş.
    Corsair AXi serisi gerçekten çok özel, 760i olanını incelemiştim.
    GTX Titan' şuanda F/P açısından en kötü ekran kartı durumunda.
    Sİstemin geri kalanı gerçekten rüya gibi olmuş. Keşke kasa içinde de görebilseydik sistemi çalışırken.

Herşeyin dışında eleştirmek istediğim bir nokta var, sonuna kadar onu bekledim ama birşey söylemediniz. Nvidia Titan ve Çift işlemci ile kurulan bir sistemin , normal bir sisteme göre bize render ve genel performansı ne ölçüde başarım getiriyor onu öğrenemedim. Yani gpuya olsun cpuya olsun render aldıracak birisinin verdiği parayı hakeder mi acaba böyle bir sistem. Çünkü oyun performansıyla hak etmediği çok açık ve sizde sadece oyun oynadınız yüksek çözünürlükte

Birde 2.kartın çalıştığına emin misiniz ?

Tekrar elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 4 Nisan 2013; 22:20:09 >

• Titan sli ve fxaa ile full hd çözünürlük tam bir fail olmuş bence 16000 TL bir sistem için. Ben o kareleri 4xmsaa full hd de yakalıyorum gtx 670 sli ile.
  • Aga biride çıkıp demiyor ki bu ne ? :D
    Tek kelimeyle süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Titan sli ve fxaa ile full hd çözünürlük tam bir fail olmuş bence 16000 TL bir sistem için. Ben o kareleri 4xmsaa full hd de yakalıyorum gtx 670 sli ile.

sen FullHd de adamlar 2k çözünürlükte oynuyor. sistemi kıyaslamayalım bence.

• Özlemiştik...

• DH'ye yakışan bir inceleme olmamış, para sınırı olmadıktan sonra herkes PC toplar. Bu sisteme mümkün olduğunca yakın performans veren ama çok daha uygun bir sistem toplamak önemli olan.
  • ağlamak istiyorum :(

• Eski Donanım Haber'den aldığım zevki aldım. Umarım mobil videoların yanında bu tür videolara da devam edersiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: raSe34

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Titan sli ve fxaa ile full hd çözünürlük tam bir fail olmuş bence 16000 TL bir sistem için. Ben o kareleri 4xmsaa full hd de yakalıyorum gtx 670 sli ile.

sen FullHd de adamlar 2k çözünürlükte oynuyor. sistemi kıyaslamayalım bence.

Yazdığımı doğru okuyun lütfen, full hd çözünürlüğe geçtiği anlardan bahsediyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus3441

Amd ciler dökülür şimdi niye ares 2 - 7990 kullanmadınız diye :D

Dokulmusler bile

• nasıl bir sistem kururduk :D

• Sonunda Donanımhaber!

• 2K'da aynı ayarlarda ben de test yapayım ne çıkacak :)

1180 Mhz - 7970
  • mesut abi gözlerim bozuldu bu nasıl bir canavar !!! güle güle test yapın Anakartı türkiyeye getirmek bila çok alkışlanılası bir durum.tebrikler... :)

• Custom soğutma kullanılmalıydı açıkçası olmamış 16klık bir sisteme.Sistemin stacker içinde kurulu bir fotoğrafını neden koymadınız ?Yoksa kablolardan görünmüyormu anakart

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.