Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu izlemeyi bitirdim. Siz bile videoyu çekerken nasıl keyif almışsınız gözlerinizden belli oluyor. Zaten konuşma tarzınız da, örnek olarak bir cep telefonu incelemesinden, çok farklı. Çok daha samimi, içten. Velhasıl böyle bir video hazırladığınız için teşekkür ederim. Elinize kolunuza sağlık. Yardımcı olan firmalara da ayrıca bir teşekkür etmek gerekir.

• Ticaret çalışıyordum sayfayı bir yenileyim dedim. Bir baktım video, yarıda bıraktım ders çalışmayı !

• kusursuz bir wideo olmus..
  • Abi ben 4.000 TL'Lik bilgisayar için rüya bilgisayar diyordum 16.000 tl biraz aşırı olmuş cidden... benim mekar ettiğim bu bilgisayarı kim kullanacak ? ne yapacaksınız ileriki zamanlarda ?

• üzerinde windows yüklü olduktan sonra
    bu kadar para verilse bile hata raporu verecek:)
    klasik windows la mac gibi sorunsuz bi sistem yapamadılar

• Elinize sağlık güzel video olmuş ama ben sistemde toplanan parçalara bakarken kendi kendime titan olmamış dedim Ben olsam yatırımı işlemciden çok ekran kartına yapardım çünkü oyunda en etkili parçadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predators_02 -- 4 Nisan 2013; 22:59:13 >
  • Tam bir F/P Canavarı olmuş vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16bin liraya çok daha yüksek fps alamaz mısınız? Sanki bana işlemcinin üstünde çok fazla durmuşsunuz da ekran kartını sallamışsınız gibi geldi. Tek işlemci ve 4 tane tek çekirdekli veya 2 tane çift çekirdekli ekran kartı koysaydınız alınan fps çok daha üst seviyelerde olabilirdi bence.

Örnek olarak Titan Quad SLI:

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme

Veya Asus ARES II CrossFire

• niye 2 tane titan? 4 tane tak, 240ssd niye? revo tak. yazarım daha da uğraşamicam

• çok para be

• Asus 7970 Top (Matrix bios) 1180 Mhz - 2K / 2560 x 1440 - En yüksek ayarlar (akıcı oynanıyor) Maks. Sıcaklık 65C

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video incelemeGörev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video incelemeGörev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme
    Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video incelemeGörev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video incelemeGörev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme

• süper inceleme

Düşük fps'nin nedeni işlemci olmuş o kadar fark edeceğini düşünemezdim.

2650x1600 FXAA Very High (1440p de değil)

Ortalama 70-80 fps arası alıyorum Titan SLI ile

@cybernoid xeonlar dökülmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal187 -- 4 Nisan 2013; 22:14:39 >

• Sonunda be işte bu ! Yıllardır özlemini çektiğim ve sizden beklediğim donanım/sistem toplama olayını bu gün gerçekleştirdiniz ve gümbür gümbür girdiniz ! Devamını bekliyoruz,bizi donanımdan mahrum bırakmayın . Elinize sağlık .

• boş durmayın abi ugraşın böyle şeylerle
  • H100i varken neden H100 kullanmışlar? Gerçi fiyat farkındandır kesin, Amerikadan ucuza geldiyse mantıklı.
    Bu sistemi ben toplayacak olsam 2X PowerColor HD7990 (hatta şekil olsun diye Devil edition)
    xeonlar yerine de opteron yada i7 3970x tercih ederdim :D Tabi bu benim fikrim. Sistem mükemmel olmuş ellerinize sağlık.

• Gerçekten güzel bir program olmuş. Hiç sıkılmadan izletiyor.

• birinin bir yeri şişse nolcak :D.. canımız çekti arkadaş :)

• yıl 2013 oldu halen crysis 3 fxaa da acanlar var bi 4 msaa acında göreyim titanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Endou

yıl 2013 oldu halen crysis 3 fxaa da acanlar var bi 4 msaa acında göreyim titanı

4x, 8x 1600p, 2400p bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_72468862/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72468862
  • O çözünürlükte başlat menüsünü görünce aklıma şu geldi:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.