Şimdi Ara

Görev çubuğu (sistem tepsisi) problemim var! ÖNEMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows xp'yi her açışımda sağ alttaki görev çubuğunda bi sorun çıkıyor. Sistem tepsisinde çalışan program simgeleri gözükmüyor. Sadece Tarih/Saat, SpySweeper ve Yerel Ağ Bağlantısı (adsl) simgeleri otomatik olarak çıkıyor. Başka programlarınkiler kendim çalıştırdığımda çıkıyor.

Denetim Masasından görev çubuğu simgeleri ile ilgili tüm ayarlamaları yapmama rağmen sorun düzelmedi. Göster/Gizle ayarlarında düzgün haldeki görünen simgelere Her Zaman Göster dedim yok yine gözükmüyolar.

Ayrıca normalde ağır ağır açılan SpySweeper çok hızlı açılmaya başladı. Windows Xp açılışında ise Prefetch dosyalarının çoğalmasına rağmen, yükleme ekranı kısmında çok çok hızlı bi şekilde geçip açılıyo. Anladığım kadarıyla StartUp programlarını yükleyemio ki hızlı hızlı çalışıyo.

Karpesky + Ad-aware + SpySweeper + PC Cleaner + Kayıt defter programları + Optimizer kullanıyorum. Çok sıkı bir taratma yapsam, eğer kötü bişe çıkarsa silsem, ayrıca ScanDisk, Disk birleştirme, disk temizleme, program kaldırma vb işlemlerini de yapsam sorun sizce düzelir mi?

Ayrıca bilgisayarımda bi yavaşlama, hantallaşma, takılma var.

Yoksa bu sorunuma tek çare format mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 30 Nisan 2006; 13:20:49 >

• Yazılarını okuyamıyorum sağ tarafa kaydırma pek reklamlar engellemiş...

Format attım, sorun yok şimdi...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.