Şimdi Ara

görev çubğu simgeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar görev çubuğumda sağ alt köşedeki simgeler eşşek kadar oldu ufaltamıyorum lütfen acil yardım acaba kimse online mı şuan?????????????

• Başlatın yanında çizgi var ya ona gel ok enine olunca sağ tıkla görünüm küçük simgeler yap düzelir
  • abi çizgi falan çıkmıyo ya
  • başlatla hızlı başlat menülerinin arasındaki düz çizginin üstüne gel tıkla bu arada abi değil abla
  • ya abi lafı hani argo takılmak içnidi yaştan deil yani ama ablada diyebilirim yalnız hala olmadı dediğin şey zaten küçük simge olarak görünüyo
  • orda küçük görünüyorsa sen başka bişiyle oynamış olmayasın ya da yüklediğin çalıştırdığın bi program yüzünden sadece simgilermi büyüdü sürükleyerek görev çubuğunu daraltmayı dene bir
  • ooo ben nelerle oynamadım ki ama yaptıım herşeyi tekrar düzeltebildim bu sorun hariç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistem geri yükleme yap küçük olduğu zamana simgelerin
  • onu yaptım ama geri aldım sonra çünkü 8 saat öncesi ve benim e-music accountumu yedi bende vazgeçtim
  • arkadaşlar ya lütfen cevap hala yardım gelmedi fotograf koymasını bilsem göstercem size durumu ama bilmiyorum
  • ya anlatamadım ki ben derdimi sizlere simgeler büyüdü vede kare kare görünüyolar fotograf koymayı öğretirse biri göstericem
  • cevap vermiyceksiniz heralde arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5886535/tm.htm

bak burda foto koymayı göstermişler
  • masaüstünde iken print-screen tuşuna bas sonra paint i aç sağ tıkla yapıştır de sonra jpg olarak kaydet ..www.imageshack.us adresine kaydettiğin dosyayı upload et.

sonra sana linkeler verecek onlardan direct linki buraya ver.

yada o direct linki [simage] buraya [/simage] oraya koy öyle gönder..
  • resim burda arkadaşlar saolun
  • o olmazsa alın bide bunuhttp://img110.imageshack.us/img110/7985/ads305z4ne.jpg ALLAHIM ALLAHIM yardım istiyorum duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • klütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • sen başlat menünden mi şikayetçisinn görev çubuğu gayet normal görünüyor windovsu klasik başlat menüsü yap bi de
  • ya sağ alttaki simgeleri görümuyormusun onlar bozuk yani kare karte görünüyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.