Şimdi Ara

Gorenje WA65205 Dokunmatik 2000 devirli Çamaşır Makinesi İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
3
Favori
32.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Estafurullah, siz de epey detay yakalıyorsunuz bence yazılarınızda.

Orijinalden alıntı: candogan62

Estafurullah, siz de epey detay yakalıyorsunuz bence yazılarınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 12 Ocak 2012; 22:33:32 >

Çift kişilik yorganın hassas programda yıkanmasının ardından sıkma videosu:

benim yüklemeye çalıştığım video ile aynı sıkıntı olmuş :)) ama çözümü belii :))

Orijinalden alıntı: strangelet

quote:

benim yüklemeye çalıştığım video ile aynı sıkıntı olmuş :)) ama çözümü belii :))

Hehehe neden böyle oldu anlamadım yahu, halbuki üstteki videolarda da aynı işlemi uygulamıştım. Sizin yüklediğiniz süreden itibaren bi sıkıntı var sanırım :)

Dediğiniz gibi çözüm alıntı yapmakta hehe :)

http://www.youtube.com/watch?v=-E5M1SJPXGI

• candoğan bey cevap yazarmısınız
    8 kg lık bosch marka çamaşır makinesi almaya kesin olarak karar verdim. sizden bir tane model ve güzel fiyata alabileceğim bir adres alabilirmiyim . bütçem 1500 tl.tüm 8 kg lık siemenslerin farkı nedir bosch a göre
    bulunduğum şehirde fazla bir bayii yok ve onlarda katolog fiyatları üzerinden satıyorlar ve çok da indirim yapmıyorlar.

Orijinalden alıntı: markuswar

candoğan bey cevap yazarmısınız
    8 kg lık bosch marka çamaşır makinesi almaya kesin olarak karar verdim. sizden bir tane model ve güzel fiyata alabileceğim bir adres alabilirmiyim . bütçem 1500 tl.tüm 8 kg lık siemenslerin farkı nedir bosch a göre
    bulunduğum şehirde fazla bir bayii yok ve onlarda katolog fiyatları üzerinden satıyorlar ve çok da indirim yapmıyorlar.

Bayilere internetten bulduğunuz fiyatları gösterip aynı fiyata verirsen senden alacağım diyebilirsiniz.

Ya da internetten veya spotçulardan almaya çekinmeyin.

1500TL'ye alacağınız en güzel Bosch ve Siemens'ler WAS20763TR ve WM10S763TR modelleridir. Bosch ve Siemens arasında ön panel ve aksesuar tasarımı harici hiçbir fark yoktur.

• quote:

quote:

candoğan bey cevap yazarmısınız

Bayilere internetten bulduğunuz fiyatları gösterip aynı fiyata verirsen senden alacağım diyebilirsiniz.

Ya da internetten veya spotçulardan almaya çekinmeyin.

1500TL'ye alacağınız en güzel Bosch ve Siemens'ler WAS20763TR ve WM10S763TR modelleridir. Bosch ve Siemens arasında ön panel ve aksesuar tasarımı harici hiçbir fark yoktur.

bunlar gerçekten onlara verilen bu paraya değer mi. profilo 1000 ctr almayı düşünüyordum. ama çevremdekiler bosch da ısrarlı oldukları için vazgeçtim.arada yaklaşık 400 tl kadar fark var.sizce bosch 20763 bu 400 tl lik farkı performans ve kalite ile kapatabilir mi

• Bence kesinlikle değer.

Durumun Bosch olmasıyla ilgisi yok, CM1001CTR de zaten Bosch; sadece üzerinde Profilo yazıyor.

Durum donanım, performans ve dayanıklılıkla alakalı. S serisi Almanya üretimi olması ve teknik detayları ile 400TL fiyat farkını kesinlikle hakeder.

quote:

quote:

Hehehe neden böyle oldu anlamadım yahu, halbuki üstteki videolarda da aynı işlemi uygulamıştım. Sizin yüklediğiniz süreden itibaren bi sıkıntı var sanırım :)

evet adminler uyuyor mu :)))
    haydi greve
    gerçi ben link kopyaladığımda bile sıkıntı oluyordu; bir düzelme belirtisi var sanki

• bosch was 20763 ü artık almaya karar verdim. yaklaşık olrak 1680 açıktan hesap ile 5 taksit yaparız dediler.dün siemens frın almıştım. servis eve gelince bazı sorular sorayım dedim.çamaşır makinelerinde enz az arızayı digital i fazla olmayan ürünlerin yaptığını söylediler. onlara şunu soracaktım unuttum onuda size sorayım
    yedek parça konusunda fiyat olarak bosch siemens profilo nasıl.madem bazı ürünleri birebir aynı markaların farklı olması aynı parçayı daha değerli kılarmı.
    8 kglık ürünleryurtdışı olduğu için bunların yedek parçası daha pahalı olurmu 7 kglık ürünlere göre.

Durumun Bosch olmasıyla ilgisi yok, CM1001CTR de zaten Bosch; sadece üzerinde Profilo yazıyor demişsiniz. acaba 7 kg lık profilolar için hangi modellerde bu gibi durumlar var.

son olarak;
    çok teşekkürler candoğan bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markuswar -- 26 Mayıs 2011; 14:12:22 >

bosch was 20763 ü artık almaya karar verdim. yaklaşık olrak 1680 açıktan hesap ile 5 taksit yaparız dediler.dün siemens frın almıştım. servis eve gelince bazı sorular sorayım dedim.çamaşır makinelerinde enz az arızayı digital i fazla olmayan ürünlerin yaptığını söylediler. onlara şunu soracaktım unuttum onuda size sorayım
    yedek parça konusunda fiyat olarak bosch siemens profilo nasıl.madem bazı ürünleri birebir aynı markaların farklı olması aynı parçayı daha değerli kılarmı.
    8 kglık ürünleryurtdışı olduğu için bunların yedek parçası daha pahalı olurmu 7 kglık ürünlere göre.

konu ile alakası yok ama cep telefonum bozuldu .kaldığım şehirde yetkili servis yok kargo ile göndereceğim.
    aynı sorunu da çamaşır makinesinde yaşamak istemiyorum onun için bosch u tercih etmek istedim. kalite si de belli zaten,

Durumun Bosch olmasıyla ilgisi yok, CM1001CTR de zaten Bosch; sadece üzerinde Profilo yazıyor demişsiniz. acaba 7 kg lık profilolar için hangi modellerde bu gibi durumlar var.

son olarak;
    çok teşşekkürler candoğan bey.

Bosch'un parça fiyatları her yabancı firmada olduğu gibi maalesef pahalıdır. En önemli artısı kaliteli ve dayanıklı olmasıdır.
    Parçalar tamamen aynı olduğundan ortak parçalarda farklı fiyat çıkarılması söz konusu olmaz.
    Bu üç marka aynı fabrikada aynı parçalarla üretildiğinden denk modelleri aynıdır. Bu yüzden markasına göre kalite ayrımı yapmak doğru olmaz, bunu kastetmiştim.
    Profilo CM1001CTR Bosch WAE20262TR ile aynı kasadır. Farkı ise daha geniş tamburla 7kg yıkaması ve 3 boyutlu duşlama sistemidir. Bunun dışında aynıdır.
    WAS20763 üst seri olduğundan Profilo muadili bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 26 Mayıs 2011; 14:14:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet adminler uyuyor mu :)))
    haydi greve
    gerçi ben link kopyaladığımda bile sıkıntı oluyordu; bir düzelme belirtisi var sanki

Youtube ile DH arasına kara kediler girdi galiba :)

• Bosch'un parça fiyatları her yabancı firmada olduğu gibi maalesef pahalıdır. En önemli artısı kaliteli ve dayanıklı olmasıdır

bu siemens için de mi geçerlidir. onun yedek parça fiyat durumu nasıldır.

ilave olarak

bir de şu cümleye herkes alışmıştır: artık eski makineler gibisi yok.öyle kaliteli sağlam makine pek bulunmuyor. 20 sene boyunca servis yüzü görmemiş modeller var deniliyor. şimdi böyle ürün bulmak gerçekten zor bulunsada yüksek fiyatlarda oluyor. acaba yüksek fiyatlarda olmayıp bu dediğimi hangi modeller sağlar.tabi bu da fiyat aralığına bağlı. mesela1200 tl ye kadar ve 1500 tl ye kadar candoğan bey iki isim yazabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markuswar -- 26 Mayıs 2011; 14:26:36 >

Orijinalden alıntı: hakanoztuna06

quote:

Estafurullah, siz de epey detay yakalıyorsunuz bence yazılarınızda.

quote:

Siz de kullandığınız ürünleri dikkatli inceliyor ve kafanıza takılanları araştırıyorsunuz, bunu demek istemiştim :)

Galiba SMS58M88EU bul. makinası konusundaki olaydan dolayı yorumunuz kinayeli olmuş. Evet orada anneme makinayı almayı düşünmüş, ve tereddütlü olduğum için(makina kalitesinden şüphe ettiğim için) 3-4 soru sormuştum ve bir şahıs haksız olduğu halde(çünkü sadece 1 kez ona soru sormuştum diğerlerini size) bana sataşmıştı "candoğan sana ne kadar sabredecek" diye. Görüyorumki 1 ayı aşkın süredir diğer konularda 10 larca kez soru soran ve hala alımı tamamlamayan; hatta kesin kararını dahi veremeyenler bu konuda da soru sormaya devam edenler var.(Bunu beni ilgilendirdiği için değil, kıyas amacıyla belirttim, ilgili arkadaş yanlış anlamasın, ya da anlarda sataşırsa tartışmaya girmeyeceğim çünkü art niyet yok kesinlikle) Sizde en ufak sinirlenme yok. O zat_ı muhterem burda olsa sinirlenip molotof falan atardı heralde.
    Sakın yanlış anlamayın belki de mesajınızı ben yanlış yorumluyorum. Ama kırıcı bir davranış yok sonuçta ve size ne kadar tşk etsek, dua etsek azdır. Burada fayda,yardım kriterlerine göre top 50 yapsak ilk 10'a gireceğiniz kesin bence. O kadar insan minnettar size görüldüğü gibi.
    Sürçü lisan ettiysek affola. Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Candogan 62 bey peki acaba şu olabilirmi Phılıps FC9262/01 mi yoksa Miele S 5281 MedicAir +Turbo Fırça peki bunlardan hangisi yardımcı olursanız sevinirim.

Ben olsam Miele'yi alırım diye yazmıştım size daha evvel ama foruma yazdıktan sonra tekrar uğradığımda yazdığım cevaplardan bazılarını nedense göremiyorum :S Ben olsam Miele'yi tercih ederim. Bu FC9262 kötüdür manasına kesinlikle gelmemektedir elbette, toz torbasız süpürgeler arasında en başarılılarındandır.

quote:

Galiba SMS58M88EU bul. makinası konusundaki olaydan dolayı yorumunuz kinayeli olmuş. Evet orada anneme makinayı almayı düşünmüş, ve tereddütlü olduğum için(makina kalitesinden şüphe ettiğim için) 3-4 soru sormuştum ve bir şahıs haksız olduğu halde(çünkü sadece 1 kez ona soru sormuştum diğerlerini size) bana sataşmıştı "candoğan sana ne kadar sabredecek" diye. Görüyorumki 1 ayı aşkın süredir diğer konularda 10 larca kez soru soran ve hala alımı tamamlamayan; hatta kesin kararını dahi veremeyenler bu konuda da soru sormaya devam edenler var.(Bunu beni ilgilendirdiği için değil, kıyas amacıyla belirttim, ilgili arkadaş yanlış anlamasın, ya da anlarda sataşırsa tartışmaya girmeyeceğim çünkü art niyet yok kesinlikle) Sizde en ufak sinirlenme yok. O zat_ı muhterem burda olsa sinirlenip molotof falan atardı heralde.
    Sakın yanlış anlamayın belki de mesajınızı ben yanlış yorumluyorum. Ama kırıcı bir davranış yok sonuçta ve size ne kadar tşk etsek, dua etsek azdır. Burada fayda,yardım kriterlerine göre top 50 yapsak ilk 10'a gireceğiniz kesin bence. O kadar insan minnettar size görüldüğü gibi.
    Sürçü lisan ettiysek affola. Saygılar..
    Size cevap verirken hiç kinaye yapmayı amaçlamamıştım, yanlış ifade ettiysem kusuruma bakmayın. Siz bana cihazları detaylı inceliyorsunuz ben inceleyemezdim deyince ben de sizin cihazları alırken özellik farklarına dikkat ettiğinizi; kullanım sonrasında da takip ettiğinizi ve bundan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istemiştim. Yani elektrikli ev aletleriyle ilgilenmeyen, amaaaan yıkasın da yeter gibi saçma düz mantıkla yaklaşan, marka fanatikliği yapan üyelerdense aldığı cihazlarla ilgili paylaşım yapıp soru soran üyeler benim için çok daha değerlidir. Siz de onlardan birisiniz.

Temennileriniz için de çok teşekkür ederim, siz de sağolun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.