Şimdi Ara

Gördünüz 3-5-2 yi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

şu dizilişe sallama olayına hastayım

ramazan panterleşmese 1 gol daha atsak bu başlığı açacak mıydın

Açacaktım mesele skor değil kazanmak değil takımın kötü yanlarını görmek önemli olan. Sen bu eksikleri görürsen bugün kaybetsen bile yarın kazanırsın. 4-4-2 de Fatih Terim sneijder'i sola koyarken hepiniz küfür ediyordunuz şimdi 3-5-2 de sol da adam olmadığı için sneijder sol tarafa haps oldu sesinizi çıkarmıyorsunuz? Bu adam çizgi yayı üzerinde olmalı kanatlara pas aktarmalı ver kaç yapmalı dönen şutları tamamlamalı. Takımın orta sahası ağırlığını koyup ileriye top taşıyamayınca sneijder bir cacık yapamıyor.

kim küfür ediyordu ya boş boş konuşma benim fatih terim hakkında yaptığım yorumlardan haberin var mı

juventus maçından sonra açacaktın o zaman konuyu madem 3-5-2'ye karşısın zaafları mancini'den iyi görüyorsun yenildiğimiz maçtan sonra konuşmak kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Açacaktım mesele skor değil kazanmak değil takımın kötü yanlarını görmek önemli olan. Sen bu eksikleri görürsen bugün kaybetsen bile yarın kazanırsın. 4-4-2 de Fatih Terim sneijder'i sola koyarken hepiniz küfür ediyordunuz şimdi 3-5-2 de sol da adam olmadığı için sneijder sol tarafa haps oldu sesinizi çıkarmıyorsunuz? Bu adam çizgi yayı üzerinde olmalı kanatlara pas aktarmalı ver kaç yapmalı dönen şutları tamamlamalı. Takımın orta sahası ağırlığını koyup ileriye top taşıyamayınca sneijder bir cacık yapamıyor.

kim küfür ediyordu ya boş boş konuşma benim fatih terim hakkında yaptığım yorumlardan haberin var mı

juventus maçından sonra açacaktın o zaman konuyu madem 3-5-2'ye karşısın zaafları mancini'den iyi görüyorsun yenildiğimiz maçtan sonra konuşmak kolay

Juventus maçında konuşacak bir taktik dizayn olayı yoktu. Zeminin hali ortada iki takımda savaşarak oynamak zorundaydı. Maçı 3-5-2 sayesinde kazanmadık. Herkes koşarak bir tarafta mücadelesini verdi gol de yiyebilirdik ama sneijder güzel bir gol attı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Juventus maçında konuşacak bir taktik dizayn olayı yoktu. Zeminin hali ortada iki takımda savaşarak oynamak zorundaydı. Maçı 3-5-2 sayesinde kazanmadık. Herkes koşarak bir tarafta mücadelesini verdi gol de yiyebilirdik ama sneijder güzel bir gol attı.

tamam elazığ maçından sonra konuşabilirdik o zaman 3-5-2'nin zaaflarını orada da aynı dizilişle oynadık

bak ne güzel demişsin 3-5-2 kazandırmadı diye bugün de 3-5-2 puan kaybettirmedi sistem ayrı şey diziliş ayrı şey rakamlara bu kadar takılmayalım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Juve ile oynadığınızda 3-5-2 iyidi şimdi kötü oldu.
    1. Sistem şak diye olmaz, futbolcuların alışması ve td'nin zamanla açıkları kapatması gerek.
    2. Her maç kazanılmayacağını öğrenmek gerek.

Ama en büyük sıkıntı Gs'de hırs yok. Oynamak için oynuyorlar, kazanmak için değil.

Hocam yok ya bence olay sabit bir sistemin hala oturtulamamış olması. Maçı izlerken sürekli taktik, sistem ne varsa değişiyor bunu bugün daha net anladım.
  • Bırakın hayıflanmayı da Tot-Liv maçını izleyin biraz taktik formasyon öğrenirsiniz.
  • Sabri ve hakan su takimda oynadigi surece adam gibi top oynayamayiz.

• sezon arası bütün kalaslarını gönderip adam akıllı transer yaparsak en azından maçlarımız keyifle izlenecek.

-takımda lig maçları için hırs olmadığına katılıyorum

-Burak her zamanki kalaslığında

-selçuk sneijder geldikten sonra sisteme uyum sağlayamadı

-defans için suçlu Fatih Terim ve yönetimdir.Yönetim defans için öneri verip Fatih terim almadıysa sorun sadece ve sadece Fatih Terimde tam tersi olmuş yönetimde.

-uzun zamandır yazıyorum bu kadar kalasa dünya üzerinde hiçbir futbol takımı aynı anda sahip olmamıştır.
  • Tr'de 3-5-2 oynayabilecek bi takım yok.Dünya'da zaten sınırlı bu taktiği oynayanlar, kötü oldugundan değil zor bi taktik kesinlikle..

Malum sıkıntılarını anlatmışınız ileri-geri çalışacak 2 tane kaliteli kanat oyuncusu şart olmassa olmazı zaten.

Taktiğin bir diğer önemli noktası 3'lü savunmada top tekniği yüksek bir oyuncu da elzem.Böyle bir oyuncu olmassa orha saha oyuncuları diğer taktiklerdeki gibi oyun kurma görevini daima üstlenirler bu da orta alandaki fazlalıgın avantajını öldüren bi etmen olur..
  • son dakikalarda gol aradılar baya bildiğin hırs vardı ama gel gör ki daha önce yapmaları gerekiyordu ayrıca şöyle bir şeyde var kaleci son dakikalarda olağanüstü bir performans sergiledi son dakikalarda ki kafa toplarını kurtarması beni şaşırttı.
  • quote:

Takımda kanat yok hakanın yetersiz olduğunu görüp oyun içinde çıkarıyor bu kadar iyi hocasın madem bunu maçtan önce anlayamıyor musun? Senin takımında 3-5-2 için yeterli kanat adamların ileri geri çalışamaz. Eboue bile pili bitti oyundan cıkmak zorunda kaldı. Umut ile yer değiştirdi bi cacık olmadı aydın'ı sokması için 80. dakikayı bekledi sneijder gibi adam gene sol tarafta hapis oldu niye kanat yok orası bomboş. Gençlerbirliği bile darma duman etti defansı. Yazık günah.

5-3-2 ile 3-5-2 oynamaya çalışırsan beraberliğe sevinirsin.
  • defansda gökhan dışında kötü oyuncu yok bence. gökhanda faul yapıyor. sol bek ve sağ bekimiz yok. sabri ile eboue tek kelimeyle rezil.. chedjou, melo ve selçuka çok yük düşüyor.
  • Futbolun geleceğinde bana göre 3'lü sisteme geçilecek. 4-4-2 'den 4-2-3-1 dönülmüştü. Bir kaç sene içinde atletik ayakları iyi stoperler ve kanat bekler revaşta olacak bu sistemi benimseyen takımlar başarıyı yakalayacak. Tabi benim fikrim bu.
  • Ben Mancininin Trye gelen diğer ünlü hocalar gibi umursamaz olacağını düşünüyordum, ama yanilmisim, maclari ciddiye alıyor, herkese sans veriyor, kazanmak için her türlü taktiği deniyor, elinde fbnin kadrosu olsa şu an çatır çatır puanlari topluyor olurdu

• 94 dünya kupasından sonra futbolda silinen bir sistem ile cağdaş ve etkili bir futbol bekleyen topluluğu gördükçe içim acıyor.. Hani günümüz futboluna uyum sağlamayı ve iyi oynamayı geçtim, 3-5-2- ye uygun kadro yapısı da yok.. topu topu 3 maç 3-5-2 oynadfık. biri elazığ biri gençler o da 37 dakika, diğeri de juventus(hemde yen bölünmüş kötü zeminli bir maç).. bu 3 maçta ne gördünüz de bu kadar can hıraş bu sistemi savunuyorsunuz. Mancini ile bir arpa boyu yol alamayacağımız gibi geriye de gidiyoruz.. ve dahada geriye gideceğiz görünen o..
  • Beyler bizi kurtaracak kadro;
    -----Muslera----
    --Chedjoue--Gökhan--Semih
    --Sabri---Hamit--Melo--Eboue
    ---------------Sneijder------------
    ------------Burak----Drogba----
    Sol bek cidden leş,Riera CL'de vazgeçilmez ama ligte kimse yok.Koy Sabri'yi sağ beke,deparı Türkiye'nin belkide en iyisi.Eboue ise kötü ama sol bekte denensin he olmuyor mu?Dersinki Amrabat'a sistem 3-5-2 defans ve ileride olacaksın.Sistem kötü değil,orta saha sıkıntı(Selçuk)

• Oyuncular yönetimi sabote ediyor.bunu görmemek için kör olmak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Oyuncular yönetimi sabote ediyor.bunu görmemek için kör olmak gerek

bunu ispatlayabilirsek FIFA'ya şikayet edelim futbolcuları ve lisansları askıya alınsın, valla Bosman gibi ünlü oluruz.
  • Gençlerbirliği defansı yıktı geçti he Adamlar en fazla 1-2 kez gelebildi onda da gol oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Time

maç seçiyorlar. Böyle devam ederlerse juve macini almamizin ne anlami kalacak?

• inadına 55Bİn kampanyası ile taraftar ve takım
    coşamaz mı diyorum ama bu ülkede futbol fanlığı cüzdana bakıyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.