Bildirim
Googleplay ücretli uygulamalar hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
paralı uygulamaları zaten internette aratıp bulabiliyorsun yükleyebiliyorsun bunun için herhangi bişey yapmana gerek yok, root olaylarını zaten öğrenmişsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Haziran 2012; 23:22:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cumur
paralı uygulamaları zaten internette aratıp bulabiliyorsun yükleyebiliyorsun bunun için herhangi bişey yapmana gerek yok, root olaylarını zaten öğrenmişsin
Yani direk uygulamanin adini yazip indirecegim o kadar mi ?
Root falan atmama gerek var mi bunun icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
root=jb denilebilir bi bakıma.
ama jbde beleş indiriyosun root öyle değil.sistem yedeği alma sistem dosyalarını görme vs. işine yarar
ücretli uygulamaları indirmek için blackmart alpha uygulamasını kur tabi bunun içinde root lazımyada googledan araştır bulursun hemen
-
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
ama jbde beleş indiriyosun root öyle değil.sistem yedeği alma sistem dosyalarını görme vs. işine yarar
ücretli uygulamaları indirmek için blackmart alpha uygulamasını kur tabi bunun içinde root lazımyada googledan araştır bulursun hemen
Arastirdim fakat iste dedigim gibi uygulamalar hakkinda net bilgiye ulasamadim bir turlu.
Root sart yani uygulamalari bedava indirmek icin.?
Root atip googleda uygulamayi aratacagim.
İos da dosyalar iap bundada sanirim apk
Bu kadar midir?
quote:
Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
Arastirdim fakat iste dedigim gibi uygulamalar hakkinda net bilgiye ulasamadim bir turlu.
Root sart yani uygulamalari bedava indirmek icin.?
Root atip googleda uygulamayi aratacagim.
İos da dosyalar iap bundada sanirim apk
Bu kadar midir?
evet apk uzantılı
şimdi googledan bakacaksan roota gerek yok atar telefona kurarsın normal
rootun en büyük faydası root isteyen uygulamalarda çıkar
mesela setdns cihaza dns giriyor
titanium backup uygulamaların yedeğini alıyor
lucky patcher uygulamaları tam sürüm yapıyor
vs bunun gibi.
bu kadar karıştırma bence yap gitsin.yararlarını zaten görürsün mutlaka
-
Tesekkurler yardimlariniz icin
Konu gerekirse kilitlenebilir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cumur
Yani direk uygulamanin adini yazip indirecegim o kadar mi ?
Root falan atmama gerek var mi bunun icin
aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: Gopc@
quote:
arkadaşlar samsung hakkında çok bilgim yok.
rom root olaylarını okudum fakat istediğim bilgiye net ulaşamadım.
ios platformu gibi jb tarzı birşey var mı?
yani paralı uygulamaları bedava indirebileceğimiz birşey...
Rom : Ürünün firması tarafından veya Geliştiriciler tarafından yapılan işletim sistemidir. Genelde geliştirici işletim sistemleri daha stabil olur. Nedeni hataları bildirerek o hataların olduğu kayıtları düzenleyip yeniden dağıtırlar.
Root : Cihazın ana dizinine erişmek ve orada bulunan dosyalara yazma izni sayesinde değişiklikler yapılmasını sağlar. Cihazınıza root yapmazsanız ne kaybınız olur (Cevap hiç bir kaybınız olmaz.)
Ücretli uygulamaları ücretsiz kullanmak : Bunun için webden (4shared, mobilsim v.b.) veya diğer market uygulamalarından (black market, applanet v.b.) yararlanabilirsiniz. Kurulum dosyası olan .apk dosyasını cihazınıza (dahili veya harici hafıza kartına göndererek) dosya yöneticisi veya airdroid (tavsiyem olunur çok kullanışlı bir uygulama) ile cihaza kurabilirsiniz. Bunun için root yada costum rom kullanmanıza veya extra birşey yapmanıza gerek yok... Yalnızca cihaz kurulum için uyarı verebilir onun içinde ayarlardan uygulama ayarları kısmından bilinmeyen kaynaktan uygulama kurulumu seçeneğini işaretlerseniz sorun olmaz :)
Sizede tesekkurler.
Normalde bu kadar basit birsey icin asla konu acmam fakat ne yazarsam yazayim net bilgi bulamadim uygulamalar hakkinda.
Tekrar tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum root'a falan hiç gerek yok bence bak google playdeki ücretli tüm oyun ve uygulamalar aşağıdaki linkete var gönül rahatlığıyla ücretsiz indirebilirsin. Ben Galaxy Note kullanıyorum şuan çoğu uygulama ve oyunu indirdim.
Link
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X