Şimdi Ara

GOOGLE ZARF PİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar ;

Cuma günü öğleden sonra elime bi zarf ulaştı bunu hangi konuya açacağımı bilemedim ama sizdende fikir almak istedim.

Zarf Görselini de eke ekleyeceğim , zarf google tarafından gönderilmiş gözüküyordu 2- 3 yıl öncede böyle bir onay zarfı gelmişti fakat gelirken beni fena halde bunaltıp delirtmişti
    başvurum sonrasında 4 - 5 ay PTT kargo'nun getirmesini bekledim zarfın kaç kere kayboluşuna şahit oldum ve internetten araştırdım bi çok kişi mağdurdu bu konuda ,
    şimdi yine bi zarf geldi cuma günü gelen zarfın farkı kargo ücretini benden talep etti firma ilk başla dolandırıcılık diye düşündüm fakat cok resmi ve gelen kurye bilgiliydi bende
    kuryeyi bekletip Google Türkiye partnerlerinden birine ulaştım ve hizmeti doğruladı , yeni yöntem olduğunu ve çalıştıkları firmaların Aras , mng gibi Özel kargo firmaları olduğunu ve
    ücretin direkt alıcı şahıstan talep edileceğini bu sayede kesin şahsa teslimin başarılı olduğunu söyledi kuryeden zarfı teslim alıp pin koduyla güncellememi sağladım mailimde geldi güncelliğim sağlandı ,
    fakat 12,75 tl Kargo ücreti ödedim evet cok düşük bir meblağ ve PTT gibi mağdur edilmedim tek seferde ulaştı elime , sizce Google'ın yürüttüğü bu yöntem uygunmu ben hizmet hızı açısından beğendim doğrusu.

İyi ForumlarGOOGLE ZARF PİN

• bu ne pini ne güncellemesi hocam?
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Google mapse yer ekleme, mapsteki mekanın sahipliğini alma vs.
    Görüştüğüm Partner , google maps üzerinde cok kapanan ve taşınan var olmayan işletme olduğunu ve bu konuyu güncelleme zarfları ile kontrol edip var olmayanları mapsten kaldırdığını ve güncelleme ile var olanları koruduğunu felan söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben babamın dükkanını ekledikten sonra 1 2 ay sonra onaylandı diye mail gelmişti ve hallolmuştu, zarf gelme durumu olmadı.
    Öyle de olabiliyor diğer türlü de. Google bu onayı neye dayanarak istiyor bilmiyorum cidden.

İlk dükkanımızda pin istedim 4 ay sonra geldi, kaydettirdim. Şimdi dükkanı taşıdık halen diğer dükkan google mapste çıkıyor; kaç defa bildirim attım ilgilenen yok :)
  • İşte üstad şimdi güncelleme pini diye bişey çıkarmış google bu hizmeti biraz daha düzgün yapıyor ama kargoyu alıcı ödemeli gönderiyor 10 11 tl bişey ödedim ben ama güncelleme mi yaptılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Kimlik Pin ve Puk Numaraları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.