|
Google, Wear OS 6'yı tanıttı: Yeni tasarım, gelişmiş özelleştirme ve fazlası
-
-
keşke huawei gt 5 yerine watch 7 alsaydım diyorum bazen boyle şeyleri görünce
-
Sırf samsung cihaz kullanmadığımdan Watch 7 almadım. EKG için hauwei gt5 pro aldım. Daha evvelinde de watch 6 kullandığımdan aşinaydık.
Huawei gt5 pro gerçekten kıt bir cihaz. Android Wear ın esnekliği yanında. 5 senedir yerinde sayıyor huawei.
Ah şu samsungun EKG için kendi cihazını zorunlu tutma saçmalığı olmasa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 21 Mayıs 2025; 15:14:4 >_____________________________ -
İyiki almamış sin havadurumu bildirimi bile vermiyor , kendi ekosistemini istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HIZLIAL , ÇOOKK ÇOOKK YAVAŞ GELSİN , HATTA HİÇ GELMESİN :D -
Watch 7 kullanıcısıyım.
Huawei'nin rakibi doğrudan Samsung saatler değildir.
Huawei ile Garmin'i karşılaştırmanız gerekiyor.
_____________________________ -
Şu eko sistem konusu zaten ayrı bir zırvalık. Elmayı hadi anlarımda neyse
xda forums[RESTRICTIONS-REMOVED] Samsung Health Monitor - WearOS - Phone 1.4.1.006 - Watch 1.4.1.006 - Root, Age, Country & Restriction Removed - 9th Apr 2025https://xdaforums.com/t/restrictions-removed-samsung-health-monitor-wearos-phone-1-4-1-006-watch-1-4-1-006-root-age-country-restriction-removed-9th-apr-2025.4322527_____________________________ -
HAYDAAAAAAAA
Resmen gol yedim. Söyemeyeydin iyidi. 5/6 ay sonra haberim olaydı keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 22 Mayıs 2025; 20:45:6 >_____________________________ -
Ne demek ki bu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Anladığım kadarıyla samsung montiör, diğer cihazlarda kısıtlamayı kaldıracakmış yönünde
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Wear OS Android 32 bitlik hali apk ile yüklenir. Mod lu apk ler ile kısıtlamalar kaldırılıyor ülke veya marka kısıtlaması komple kaldırılıyor. Hatta yaş kısıtlaması da ... Adı üstünde mod lu .apk ler.
Resmi olarak bunu Samsung desteklemez saçma olur özellikle Samsung nazarında :) .
Teşekkürler.
sırf daha ucuz diye aldım 200 300 daha verip watch 7 44mm alsaydım

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt