arkadaşlar merhabalar google stadia türkiyede kullanıma sunulmuyor ancak vpnyle kullanabiliyoruz. standart hızım 35mbit yaklaşık bu hızda olan, ping süresi vs free vpnler gibi olmayan vpn önerisi beklemedeyim. mümkünse 7 günlük vs trialı varsa daha makbule geçer |
google stadia için vpn önerisi

-
-
Ucretsız oyunlar nelerdı? Stadıa ucretsız oyun sunuyormuydu?
Vpn bılmıyorum ,soylıyım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Randall AscotUcretsız oyunlar nelerdı? Stadıa ucretsız oyun sunuyormuydu?
Vpn bılmıyorum ,soylıyım
valla hocam garip bir sistemi varmış ben f1 2019 için bakacağım da. ücretsiz listesini bilmiyorum
-
hocam geforce now denediniz mi? türkiye de kullanılabiliyor.
-
Kendinin vpn. Ayda 2,5-3€'ya cihazlar var. Aileye, eşe, dosta istediğine de kullandırırsın, kendi makinen olacağı için kullanıcı sınırı ıvır zıvırı olmaz. Hattâ bir arkadaşınla maliyetini de bölüşürsen 10tl'ye engelsiz, logsuz curtsuz internet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google Stadia niye kullanıyorsun ki? Geforge Now kullan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Haxreinhocam geforce now denediniz mi? türkiye de kullanılabiliyor.
aylarca geforce now kullandım hocam. ancak gfn şirketlerle anlaşamıyor bazılarıyla oyunlarını çekiyorlar.
f1 serisini de önceden gfnde oynuyordum ancak nisanın sonunda ayrıldı
vortexi denedim ayrıca gfn çok daha üstün, cs:go gibi oyunu gfn ile 50 saati geçkin süre oynadım. oyun listesine bakıp istenilen oyun varsa parasına değer
@Roby hocam ona da bakayım önereceğiniz servis vb var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 9 Temmuz 2020; 3:23:4 >
-
Shadow.tech kullan hocam. Adamalar direk GTX 1080'li bir PC'yi senin emrine amade ediyorlar 11 dolara. 25 dolara RTX 2080, 35 dolara da Titan RTX veriyorlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-884E947A3
Shadow.tech kullan hocam. Adamalar direk GTX 1080'li bir PC'yi senin emrine amade ediyorlar 11 dolara. 25 dolara RTX 2080, 35 dolara da Titan RTX veriyorlarSadece Abd galiba. Ping süreleri çok yüksek olabilir. Preorder diyor sanırım beta anlamında kullanmışlar.
Test şansım olsa geforce nov yerine düşünebilirim.
Hem istediğim gibi türkçe yama kurarım. Hem de tüm oyunlarımı oynarım.
Ek: Şu an çalışır bir sistemleri yokmuş. 23temmuzda başlayacakmış. Dikkat dolandırma amaçlı olabilir. Fiyat çok uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 9 Temmuz 2020; 14:34:4 > -
istediğini seç
bu gecikmeyle hepsi çöp bize
-
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralpistediğini seç
bu gecikmeyle hepsi çöp bize
valla hocam geforce now ile çok iyi oyun deneyimi alıyordum. hali hazırda istedikleri oyunlar gfnde olan arkadaşlar hiç başka şeye bakmasınlar.
-
rust için 50 ms civarı veriyo ama ne bilim competitive oyunlarda çok gecikme var gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralprust için 50 ms civarı veriyo ama ne bilim competitive oyunlarda çok gecikme var gibi
ben baya cs:go oynadım 35mbit internette bazen görüntü bulanıklaşıyor onun dışında problem yaşamadım. tabii en az 50 ping ile geliyordur, avrupa sunucusuna bağlanıyoruz çünkü
-
Google Cloud Platform uzerinden Compute Engine(Virtual Server) ile Ubuntu uzerinden WireGuard kurarak kendi VPN'ini kullanabilirsin.
Stadia hangi ulkelerde aktif bilgim yok ama Amerika'da aktifse eger, Amerika'daki bir VPN'e baglanmanin minimum maliyeti 200 ms ping olucaktir.
https://cloudpingtest.com/gcp uzerinden Google Cloud Platform bolgelerinden hangisine minimum pingin olduguna bakabilirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: kkk9Google Cloud Platform uzerinden Compute Engine(Virtual Server) ile Ubuntu uzerinden WireGuard kurarak kendi VPN'ini kullanabilirsin.
Stadia hangi ulkelerde aktif bilgim yok ama Amerika'da aktifse eger, Amerika'daki bir VPN'e baglanmanin minimum maliyeti 200 ms ping olucaktir.
https://cloudpingtest.com/gcp uzerinden Google Cloud Platform bolgelerinden hangisine minimum pingin olduguna bakabilirsin
teşekkürler hocam premium bir vpn kullanarak stadiaya girdim ancak hem stadia beklediğim gibi çıkmadı hem de oyuna bağlanamadım. f1 için bakmıştım 80 euro istiyor oyun için :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X