Bildirim
Google servisleri çöktü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O kadar alismisizki sorunsuz calismasina hatayi baska yerde ariyordum. Kesin benim pc ye birsey oldu sorun nerede diye bakiyordum.
_____________________________ -
Tor dan geliyor, Almanya'dak ki akrabalarımda da mevcut
_____________________________ MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler