Şimdi Ara

GOOGLE PLAY STORE SUNUCU HATASI--DAILYHYGIEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda aradım ama benzer birşey yoktu.

HTC ONE X

Dün akşam teli fabrika ayarlarına döndürdüm...google play store çalışıyordu fakat tüm gün sunucu hatası tekrar dene diyor, yeniden başlattım ama aynı.

Uygulamalarda.baktım uygulama altında yani kendi içinde birde dailyHygiene diye birşey calisiyordu kapattım değişen bişey yok

Bu konuda bilgisi olan yada yardımcı olacak varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemphisMafia -- 13 Ağustos 2012; 23:17:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala devam ediyor

• Yok mu bir bilen ?

• Temsilcimiz sizinle temasa gecene kadar lutfen bekleyiniz…
    Butun temsilcilerimiz mesguldur. Lutfen Bekeyiniz
    Orkhan MustafayevBaglandiniz.
    Orkhan Mustafayev: Merhaba nasil yardimci olabilirim?
    Soner Şahin: merhaba Telefonum one x ve google play store uygulaması çalışmıyor sunucu hatası uyarısı veriyor
    Soner Şahin: Telefonum güncel
    Soner Şahin: ve uygulamalar bölümünde google play store a girdiğimde dailyHygiene isimli bir hizmet gözüküyor
    Soner Şahin: yardımcı olurmusunuz
    Orkhan Mustafayev: guncelleme yapildikdan sonrami oldu?
    Soner Şahin: evet ama aslında şöyle güncelleme yaptıktan sonra da çalışıyordu sorunsuz olarak sonra yedeklemelerimi yaptıktan sonra fabrika veri sıfırlaması yaptım, sonrasında da çalışıyordu kullandığım uygulamaları ve bir kaç oyun indirdim sorunsuzca bunları yaptım.fakat o gecenin sabahı tekrar girmeyi denediğimde sunucu hatası vermeye başladı, ve dünden beridir böyle
    Orkhan Mustafayev: guvenli modda calistirdinizmi?
    Soner Şahin: Hayır
    Orkhan Mustafayev: cihazi kapatiniz 10 san sora yeniden aciniz
    Orkhan Mustafayev: actiginiz zaman htc yazisini gorduyunuz zaman cihazin yan panelinde bulunan ses kisma tusuna basili tutunuz cihaz acilana kadar
    Orkhan Mustafayev: ekranin sol alt kosesinde guvenli mod yazisini goreceksiniz
    Orkhan Mustafayev: cihazinizi bir gun boyunca boyle calistirmaginizi isticem s
    Orkhan Mustafayev: sorununuz giderse indirdiyiniz uygulamalari silmeyi isticem sizden
    Orkhan Mustafayev: sorunlariniz devam ederse bizimle irtibata geciniz size yardimci oluruz
    Soner Şahin: ancak şu anda tekrar denedim yine sunucu hatası veriyor,
    Orkhan Mustafayev: bir kach saat kullaniz
    Orkhan Mustafayev: bir gun kalmasi lazim guvenli modda
    Orkhan Mustafayev: siz boyle calistiriniz bir gun sorununuz devam ederse bizimle irtibata geciniz yardimci oluruz
    Soner Şahin: Peki teşekkür ederim,İyi günler.
    Orkhan Mustafayev: Bizimle temasa gectiginiz icin tesekkur ederiz ve iyi gunler dileriz.
    Bizimle temasa gectiginiz icin tesekkur ederiz. HTC olarak size daha iyi hizmet verebilmemiz icin lutfen kisa musteri memnuniyeti anketimize katilmak uzere buraya tiklayiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.