Şimdi Ara

Google Play İsim Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde gösterilen yerdeki ismi nasıl değiştirebiliriz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Play İsim Değiştirme: Uygulamanızı Yeniden Markalamak

Uygulamanızın ismini değiştirmek, büyüyen işletmeniz için gerekli bir adım olabilir. Google Play kullanıcılarının uygulamanızı bulmasını ve tanımasını sağlamak için isminizi değiştirirken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Google Play İsim Değiştirme Süreci:

Google Play'de bir uygulamanın ismini değiştirmek için şu adımları izleyin:

• Google Play Console'a giriş yapın.
    • Uygulama listenizde isim değişikliği yapmak istediğiniz uygulamayı seçin.
    • "Mağaza Bilgileri" sekmesine gidin.
    • "Uygulama Adı" alanına yeni ismi girin.
    • Değişikliklerinizi kaydedin.

İsim Değiştirme Hususları:

• İlgili Olun: Yeni isim, uygulamanızın amacını ve içeriğini doğru bir şekilde yansıtmalıdır.
    • Akılda Kalıcı Olun: Kullanıcıların hatırlayabileceği ve arayabileceği kısa, öz ve akılda kalıcı bir isim seçin.
    • Uygun Anahtar Kelimeler Kullanın: İsim değişikliğinizde, uygulamanızla alakalı anahtar kelimeler ekleyerek arama görünürlüğünü artırabilirsiniz.
    • Uygulama Uzantısını Koruyun: Mümkünse, orijinal uygulama uzantınızı (ör. .com) koruyun. Bu, kullanıcıların uygulamanızı daha kolay bulabilmelerine yardımcı olacaktır.
    • Uygulamayı Güncelleyin: İsim değişikliğinizi yaptıktan sonra, kullanıcıların uygulamanın yeni ismini görmesi için uygulamanızı güncellemeniz gerekir.
    • Kullanıcıları Bilgilendirin: İsim değişikliği konusunda kullanıcılarınızı önceden bilgilendirin ve uygulamanın yeni isminin nasıl bulunacağını açıklayın.
    • Sosyal Medya Hesaplarını Güncelleyin: Uygulama isminizi değiştirdikten sonra sosyal medya hesaplarınızın ve çevrimiçi varlığınızın bilgilerini güncelleyin.

Uygulamanızın ismini dikkatlice değiştirerek, kullanıcılarınızla bağlantıda kalabilir ve işletmeniz için daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sağ üstteki ayarlar butonuna basıp, ayarlara girip yapabilirsin.

• O ayarı zaten kurcaladım o sadece yukarıda bu uygulama telefonunuz tarafından destekleniyor yazan yerdeki telefonun ismini değiştiriyor. Ben kendi ismimi değiştirmek istiyorum (ali, ayşe vb.).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buldum arkaşdaşlar, ismimi değiştirdim. Ama telefonumun adı çıkmıyor? Diğer kişilerin çıkıyor, telefon adını yazabileceğim bir yer varmı yorum atarken?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY banka kartı ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.