Şimdi Ara

GOOGLE PLAY HAKKINDA 2 SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. sadece satın aldığımız uygulamaları görebildiğimiz bi yer var mı store da? mesela bi oyun indirimdeyken alıyorum ama telefonda hafıza olmadığı için yüklemiyorum daha sonra yüklerim diye. sonra unutuyorum kayboluyor gidiyor.

2. google wallet in niye uygulaması yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Soru için şöyle bir yöntem söyleyebilirim. Gmailine girip Google Play'den gelen mailleri arayarak orada satın aldığın uygulamaları görebilirsin.
    2. Soru ise Google Wallet'ın uygulaması var ama Türkiye'ye sunulmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

1. Soru için şöyle bir yöntem söyleyebilirim. Gmailine girip Google Play'den gelen mailleri arayarak orada satın aldığın uygulamaları görebilirsin.
    2. Soru ise Google Wallet'ın uygulaması var ama Türkiye'ye sunulmadı.

çok teşekkürler. 1. dediğini yapıyorum veya wallete girip bakıyorum satınalma geçmişlerine ama uygulama içi satınalmalar da olduğundan karışık oluyor. play uygulamasında iosun appstorundaki gibi bi satın alınanlar kısmı var mıdır diye merak etmiştim benim bulamadığım ama yok sanırım.
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:44:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçü de zerre güven vermedi kurmadım.
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:45:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.