Bildirim
Google Play Aşırı yavaş indirme hızı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Vpn kullandinmi hic benim başima gelmisti vpn kullandiktan sonra olmustu okulun internetinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır kullanmadım, dün fabrika ayarı yaptım gece bir sorun yoktu ama bugün aşırı yavaş. Youtube da aynı şekilde 720p bile izletmiyor. -
Belki Google sunucularinda bir sorun vardir,bazen yavaslayabiliyor
3 hafta icinde google play hizmetleri guncelleniyor yani ondan da olabilir guncellemeden dolayi sunucularda sıkıntı olabilir bekle 1 hafta icinde duzelmezse bakariz
bende her zaman böyle çözümü bulabilen olursa yazabilirmi 40mb uygulamaları 10 dakkada indiriyor -
aynı sorun bende de var.
youtube'da 480p izliyorum, daha yüksek seçersem sürekli donuyor.
google play'den saniyede 200-300kb hızlara anca ulaşıyorum.
diğer sitelerde sorun yok ama.
TürkTelekom'un klasik sınırlaması. 30 kb/sn üstüne çıkamazken VPN ile hattın sağlayabildiği hızları alabiliyorum. 0.3 Mbite sabitlemek nasıl bir mantık?
aynen bendede 4.5g olduğu halde aşırı yavaş iniyordu çözemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorun bende de var çok yavaş indiriyor.. -
Genel bi sorun var galiba bende de oyle. -
Aynı durum bendede var 4.5 g ile normal şekilde indiriyor wifi'ye geçince sapıtıyor acayip yavaşlıyor. -
Klasik mesajı bende yazayım :) aynı sorun bende de var ve hala çözümünü bulamadım ısrarla konuyu takip ediyorum.
Vpn kurcaksiniz. Zenmate kullanin. Yada baska vpn programi kullanarak deneyin
Bende vpn de işe yaramıyor aynı sorun bende de mevcut. TTNET müşteri hizmetlerini aradığımda hattınızda herhangi bir sorun yok dedi dns değiştirtti . Ama şöyle bir gariplik de var ; bazen eski hızla indiriyorum ama 2-3 dk falan sürüyor sonra yine 50kb ile google playden uygulama indirmeye devam ediyor. Aynı sorun youtubede de mevcut. Neden kaynaklanıyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ananimus -- 24 Nisan 2016; 12:12:20 > -
arkadaşlar gündüzleri youtube ve google play çok yavaş çalışıyor. Bu internet hızımla gündüzleri 720p yi bile donarak izliyorum. Fakat gece saat 1 den sonra inanılmaz derecede hızlanıyor.
Yoğunluktandır dicem ama mobil veri ile son hız indirebiliyorum. Gerçekten çok ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 24 Nisan 2016; 13:06:35 > -
aynı sorun bende de var
dns ayarlarını değitirsende olmuyor
30 mb bir uygulama
wifi üzerinden 4 dk iniyor
4g üzerinden 20 sn iniyor
dönemsel bir sorun sanırım
önceden yok idi bende bu sorun -
google dns ayarlarını girin dns1: 8.8.8.8 dns2 :8.8.4.4 hızlandığını göreceksin. Sorun türktelekomdan kaynaklanıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ernknd
google dns ayarlarını girin dns1: 8.8.8.8 dns2 :8.8.4.4 hızlandığını göreceksin. Sorun türktelekomdan kaynaklanıyor.
İlk mesajımı tam okusaydınız zaten görürdünüz dns ayarı yaptığımı -
Aynı sorun bende de vardı google playstorenin güncellemelerini kaldırdım, hotspot 4.3.5 vpn programının cracklisini yükledim abd üzerinden şuanda 24 mbit fiber hızla indiriyorum. Dns ile olmuyorsa vpn ile dene sorun çözülecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernknd -- 6 Mayıs 2016; 0:44:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X