< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (16. sayfa)

-
-
Türk Telekom kullanıyorum, voltesiz bir cihaz olduğu için imei, volteyi aktif ettirmiyor operatör uygulamasında. Telefon için de volte açık ama onu da aktif olup olmadığını anlayamıyorum, ses net geliyor, volte var yada yok diyemeyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Herkese merhabalar,
Aklımda 3 telefon var
Pixel 9 Pro XL - Samsung S23 Ultra - Xiaomi 14 Ultura
Bu 3 telefon arasında kaldım.
Çok fazla oyun oynamıyorum ama oynayada bilirim. Benim için mühim olan az düzgün fotoğraf çeksin pili beni üzmesin akıcılık iyi olsun aslında bu sonuçlar pixele çıkıyor fakat diğer 3 telefona göre fiyat olarak da biraz üzerinde güç olarak da CPU beni düşündürüyor acaba yavaş kalır mı
Sizlerin de görüşlerini isterim. İphone 14 PM - S24 Ultra kullanıyorum şuanda .
-
14 ultra çak geç bunlara 10 basar. İşlemci kamera hoparlör
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araştırıyorum ama kağıt üzerinde midir bilemiyorum dediğin gibi xiaomi yada samsung tokatlıyor özellikle güç konusunda s24 ulturadan da çıkmak istiyorum 1 senedir kullanıyorum hem yenilemek hemde yasal süre muhabbetine değiştirmek istiyorum sanırım bir turda 14 ulturayı deneyeceğiz
Custom ROM beni kesmedi. Kayda değer birşeyler yok. Android in eski sürümlerini port ediyorlar. Kernel i eski.
Android 16 Beta 2.1 e veya Android 15 in ayrıca devam eden Quarterly Platform Release Mart olanına döneceğim.
İlk aylarda kararlarımda dalgalanmalar var. Oturacaktır. Her türden işletim sistemlerini deniyorum.
Bu crDroid 11.2 ek olarak eklentilisini de yükledim. Google Playstore sertifikalı görünmektedir bu da banka uygulamalarında pek bir sorun çıkarmayacaktır.
Bariz tek sorunu da Web Cam seçildiğinde iptal oluyor çalışmıyor.
Bu Custom ROM malum rootlu değil elbette root atılabilir ama birçok özelliği de çalışmaz olacaktır.
Fark ettiğim diğer şeyler detaylar görselde :
-
Dünyada kamera denince referans gösterilen en büyük site dxomark pixel kamera sırası dünyanın en iyi ikincisi olurken xiaomi ultra listenin 20. Sırasında ve size göre çakıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende s24 ultra var oda çok iyi listede olsa şans ver derdim ama s23 ultra daha iyi değil 14 ultradan.
Fazla takılma o siteye pixel 7 pro 1.5 yıl kullandım s23 ultra çok daha iyi çekiyordu aradaki 15 20 puana rağmen.
-
14 ultrayı araştırıyorum fakat bütün youtube testlerinde bataryası çok çok bitiyor nedendir anlamadım 😑
Tamam sizin kullanıcı deneyiminizi referans alırız mobil dünya olarak.
Dünyaca ünlü bir kaç benchmark şirketinin geçmiş zamanlarda para karşılığı yüksek puanlama verdiği haberleri çıkmıştı global haberlerde. Bu tarz yorumlara hak vermek gerekiyor.
Alıyor olabilirler dxomark puanlamada ben şimdiye kadar üst sıradaki cihazların kötü olduğunu görmedim. Forumda konuları takip edenler beni bilirler. 1 yıl içinde 15pro, 16pro,x200 pro mini, Mi14u s24u daha yeni de s25u kullandım. Kamera konusunda en iyisi 16pro ve x200 bana göre. Mi14u benim için son sırada gelir. Nedeniyse netleme sistemi çok zayıf hareketli Nesne çekemiyorum. Renkler pastel, hdr çok kötü. Pixel 9xl testlerini izledim çok dengeli ve kararlı kamerası var. Yurtdisi alıp bakacağım ama aklımda 9 pro var bulamıyorum güvenli yerlerde
Merhabalar pixel 9 pro almak istiyorum. telefoncu bir arkadaş Türkiye'de yedek parça problemi olur dedi anakarttan dolayı. kararsız kaldım sizlerin yorumu nedir acaba?
Selamlar Google pixel 9 pro xl Şarj cihazı ne marka model kullanıyorsunuz.teşekkürler
Reddit önerilerini baz alarak, orijinaline en yakın şarj hızı veren bu adaptörü aldım, kullanıyorum.
Anker 313 Şarj Cihazı 45W Şarj Cihazı - Vatan Bilgisayarwww.vatanbilgisayar.com
Anker 313 Şarj Cihazı 45W Şarj Cihazı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, anker şarj cihazı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/anker-313-sarj-cihazi-45w-sarj-cihazi.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet problem olur.
Batarya ekran konusu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X