Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
61
Favori
64.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Boza şıra içmeden burada tecrübe edipte en fazla kötü deneyimleri söyleyen biri olarak ben de şöyle cevap vereyim;

Telefon harika fakat..
    Bildirim gecikmesini önemsemem
    Bir türlü gelmeyen yada geç gelen Google haberler ve spor bildirimlerini önemsemem
    50mb de 3 fotoğraf çekiminden sonra telefonun fotoğraf çekmemesini önemsemem
    Oyun oynamam
    Özelleştirme yapmam
    Şarj dolum süresi benim için önemli değil 0-100 arası dolumda net 2 saat beklerim problem değil
    Bildirim çekmecesinde ses modlari arasında geçiş yapamamam önemli değil
    Çift tıkla ekran kapanmaması dert değil
    Bunları diyebiliyorsan gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Telefon tam bir standart kullanıcı canavarı maşallah yağ gibi arada fazlasını salataya döküyorum özellikle imdb de 7 puan üstü film seyrederken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cihazda problem var gibi,bu problemler genelde mevcut mu?
    37w yanlış bilmiyorsam,2 saat surmemesi lazım şarjın.
    Yoksa her cihaz bu yazdığınız sorunları yasiyormu?

• dizigen D kullanıcısına yanıt
    Reddit'te araştırabilirsin, mevcutluk olarak %99 olarak iyi niyetli bir oran veriyorum. 37w dolumu keyfi gelirse yapıyor, 20.0V=2.25a gibi küt bi adaptör arzuluyor canım telefon. Hadi buldun bunu %70 e kadar 37w ile dolan batarya birden tek hanelerde dolmaya başlıyor. Batarya sağlığı önemliymiş, ondan oluyormuş :)

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Enteresanmis gercekten.Sarj konusu önemli,120w şarj için Xiaomi almayı bile düşündüm.Halende radarimda.
    10 dakika prize takip devam etmek büyük lüks.

120w harika. Hızlı şarj güzel teknoloji. Sayın google teknolojiyi takip etmek yerine, iphone'yi takip etmeyi tercih ediyor.

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Yapıcak bişey yok kardeşim bu gereksiz muhalefet tipler heryerde varlar:) Malum güruh bunlar. Boş konuşurlar ama icraat dersen yoklar. Bunların derdi bi önceki kullandığı telefonda olan bi özelliğin bu telefonda olmayışı yada daha düşük opsiyonda oluşu. Bende eski xiaomi telefonumda olan kızılötesini özelliğini arıyorum bazen. Kızılötesi pixelde yok diye kalkıp bu telefonda kötülenmez ki :)))))

• benv3kendim kullanıcısına yanıt
    Telefon yada farklı bir elektronik cihaz için polemiğe girmeyi çocukça buluyorum.
    Amaç bilgi edinmek.Sahsi gereksinimler için en uygun seçimi yapmak.
    Malum cihazlar pahalı, hepsini alıp deneme şansimiz yok.

dostum bende polemiğe girmeyi doğru bulmuyorum ama bazı arkadaşlar kendilerine iş edinmişler görünüşe bakılırsa :) Cihaz kusursuz mu elbette değil illaki sana yada bana hitap etmeyen bi yada birkaç özelliği - eksiği vardır..

• 10 tane sorun yanına, 2 özellik eksikliği yazınca ki bunlar özellik değil işlevsellik hatta Temel işlevsellik, sadece özellik kısmını kaale alıp beğenmiyorsan alma kardeşim diyen bir güruh da var onlara da ne dersen de nato mermer nato kafa, sanırsın Google çalışanı

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.