Şimdi Ara

Google Pixel 10, Pro, XL [ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
38
Favori
15.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fotoğraf çektikten sonra anında açılabiliyor kamera uygulamasında, önceden de bir sorun yoktu bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu olayı güzel düşünmüşler ama daha farklı bir önlem olabilirdi...

8,9 serisi hariç diğerlerinde Türkiye eSIM çalışıyor

Google Pixel 10, Pro, XL [ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 13 Ekim 2025; 13:55:23 >
    Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

İlk mesaja ekledim teşekkürler.

Leave Me Alone I Know What I'm Doing

- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -

Steam
  • Xiaomi 15 ultra ile Pixel 9 pro xl arasında kalmıştım tercihim 15 ultradan yana olmuştu.

Pixel 10 pro xl çıktığına göre araştırmalarıma devam ediyorum.

Şarj konusunda beni üzmesin ve gündelik hayatımda bana yetsin istiyorum.

15 U çok güzel cihaz fakat fazla kaba ve kendime yakıştıramıyorum gibi pixel daha orantılı duruyor.

10 pro xl geçilir mi sizce ?

Hocam 15U donanımı bayağı güçlü pixele göre. Anladığım kadarıyla büyük kamera adası çok rahatsız ediyor ki şikayetinizde haklısınız. Fakat pixeli ele alıp bir deneme şansı yaratmak lazım. 8 Elite yanında çok sönük kalıp sizi rahatsız edebilir, pixeldeki temiz ui'ye rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 14 Ekim 2025; 12:51:17 >

Aynen öyle. iPhone alır insanlar o paralara sadece.

Geçilmez hocam ,seni üzer pixel.

15 U da beni rahatsız eden tek şey kamera adası kamer adasını söküp atabilsek cihaz on numara olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Pixel 9 veya 10 (normal veya pro) kullanmak istiyorum

Yazılımla kayıt işlemi yapılıyor resetle veya güncelle veya sıfırla sorun olmaz hat düşmez diyorlar.

Doğru mu?

Hangi cihazı tavsiye edersiniz. Sarı sayfada çok ilan var.

dikkat etmem gereken bir şey varmı?

kayıt işlemini nasıl yaparım.

birde yazılımda sorun var mı?

Ek: fb gruplarında da sağlam kişiler var özelden yazarsanız isimleri söyleyebilirim kayıtlı şekilde de alabilirsiniz yada cihazı alıp jelatini siz açıp uzak bağlantı ile yazılım arttırabilirsiniz.

Eğer telefonu gündelik işler, sosyal medya ve kamera odaklı kullanıyorsanız ve IOS'un sıkıcılığı olmasın, Andorid'in özgürlüğü olsun ama abuk subuk uygulama ile doldurulmuş olmasın diyorsanız başka bir alternatifiniz yok.

Yalnız ekran plastikten yapılmış gibi, ekran koruyucu olmadan kutusundan bile çıkarmayın. Garantilik bir sorununuz olursa telefonla başbaşa kalacağınızı unutmayın.

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • piskopat417 kullanıcısına yanıt

Hocam sen pixel 9 pro xl den beri hep soruyorsun 😁 bende pixel I degistircem ,OPPO find x9 pro ya gecicem, istersen ona bir bak , kamera Adası güzel, 7500ah batarya var vs

9 pro xl alacaktım diğer konuda sordum vaz geçirdiler dediler 10 gelecek işlemci uçacak kaçacak adamlar aynı telefonu 10 diye çıkartmışlar galiba 🤣 hadi dedim saf android şarjı iyi gider youtube den izliyorum 10 telefon arasından ilk pixel kapanıyor şarjı doldurayım desen 25w filendi galiba 9 pro xl da 10 pro xl da biraz artmış kararsız kaldım 15 U da tek problemim kamera adası her mesajıma belirtiyorum inanılmaz büyük
    İş yerimde ben 10 vardı çizgi film onun saati gibi diye dalga geçiyorlar 🤣

Sana katılıyorum, güzel cihaz ama set üstü ocak taşıyormuş gibi cebinde :D, oppo ya bir bak ben çok beğendim, find x9 pro.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce aldım telefonu ve tema üzerinden sipariş verdim büyük ihtimalle yarın kılıf ve ekran koruyucu teslim edilecek. 2 haftadır kılıf ve ekran koruyu olmadan kullandım gözüm gibi baktığım için bir sıkıntıyla karşılaşmadım.^^

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.