Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatugur

custom romların içinde yüklü gelen CHRONUS WIDGET...
    ayrı yüklemek isteyen için link ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2090012&highlight=chronus+widget&page=9

http://rootzwiki.com/topic/39392-widgetthemed-cms-chronus-lock-clock-updated-colors-20130306/
    @Ed Vedder

telefonu fastboot modeda nasıl açıcam??

• Arkadaşlar ben custom rom yükledim diyelim. Sonra tekrar otaları almak için hangi orjinal romu atmam lazım. Kendim cwm yükleyince aldığım yedekten yükleyebiliyor muyum? Oluyor mu öyle tekrar OTA almakta bir sıkıntı oluyor mu? Birebir stock rom oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Orijinalden alıntı: meraclone

arkadaslar dün telefonu kurcalarken çağrı ayarlarına oradan çağrı yönlendirmeye girdim amaçsızca.bi baktım ulaşılamadıgında yönlendir kısmında tanımadıgım 1 numara var.kurdugum programlardan 1i yapmıs olsa gerek.sizlerinde bu kısmı kontrol etmesını tavsıye ederım..

aynısı bende de olmuş. hangi app acaba bunu yapan

ekleme:sanirim operatör ile ilgili bir yönlendirme. devre dışı bırak diyince operatör desteklemiyor diyor.

bendede var muhtemelen operatörün telesekreter servis nosudur
  • ses açma+kısma+power tuşlarına basılı tutup fastboot moda alabilirsin
    @ali_0017
  • quote:

ses açma+kısma+power tuşlarına basılı tutup fastboot moda alabilirsin
    @ali_0017

pm atıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Arkadaşlar ben custom rom yükledim diyelim. Sonra tekrar otaları almak için hangi orjinal romu atmam lazım. Kendim cwm yükleyince aldığım yedekten yükleyebiliyor muyum? Oluyor mu öyle tekrar OTA almakta bir sıkıntı oluyor mu? Birebir stock rom oluyor mu?

OTA ları almak için toolkit ile stock romu tekrar yüklemen gerekir...cwm yüklüyken OTA ları cihaz indirir ama kuramaz

OTA = stock rom

birde şöyle birşey var ; root,cwm cihazda kalsın istersen yeni versiyonun cwm uyumlu zip dosyası çıktığı zaman indirip cwm üzerinden kurabilirsin
  • Kernel'ı matr1x kernel ile değiştirdim, 8.0'ı kurdum. Üstünde stock rom kullanıyorum. Pili çok iyi gitmeye başladı, artık cebimde anlamsız ısınıp pil tüketmiyor 3G açıkken. Ayrıca ekran kartını overclokladı ama oyun oynamadığım için fark eden bir şey yok benim için. Sadece 3d mark puanı 9790 dan 12220 ye çıktı. Matr1x kerneli pil sıkıntısı çeken herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Kernel'ı matr1x kernel ile değiştirdim, 8.0'ı kurdum. Üstünde stock rom kullanıyorum. Pili çok iyi gitmeye başladı, artık cebimde anlamsız ısınıp pil tüketmiyor 3G açıkken. Ayrıca ekran kartını overclokladı ama oyun oynamadığım için fark eden bir şey yok benim için. Sadece 3d mark puanı 9790 dan 12220 ye çıktı. Matr1x kerneli pil sıkıntısı çeken herkese tavsiye ederim.

Performans bakımından bir sıkıntı var mı? Takılma lag gibi sıkıntılar olabiliyor mu? Yükleme yaparken bilgiler siliniyor mu? Son olarak yüklemeyi nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adindar16

Arkadaslar toplu msj nasil atiliyor daha dogrusu var mi ben baktim bulamadim

Cevabini bilen yok mu arkadaslar

• ekran görüntüsü nasıl alabiliriz?
  • quote:

OTA ları almak için toolkit ile stock romu tekrar yüklemen gerekir...cwm yüklüyken OTA ları cihaz indirir ama kuramaz

OTA = stock rom

birde şöyle birşey var ; root,cwm cihazda kalsın istersen yeni versiyonun cwm uyumlu zip dosyası çıktığı zaman indirip cwm üzerinden kurabilirsin

cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

ekran görüntüsü nasıl alabiliriz?

Güç tuşu +ses kısma tuşu

• Beyler telefonuma rom atmayı düşünüyorum. Fakat istediğim bir şey var sizden. Rom olarak ParanoidAndroid kurcam. Fakat hangi linki indireceğim anlamadım pek. Ayrıca tavsiye ettiğiniz pil-performans oranlı bir kernel var mı ? Kernel kurulumu nasıl yapılıyor ? İlgilenen herkese teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Güç tuşu +ses kısma tuşu

teşekkürler yaklaşık 20 kere denedim 1 kere çekebildim neden böyle oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

quote:

Güç tuşu +ses kısma tuşu

teşekkürler yaklaşık 20 kere denedim 1 kere çekebildim neden böyle oluyor

Ayni anda bas

• 4.3 için 1.5 ay bekledim ve telefona dokunmadım fakat 4.3 duyurulmayınca o sinirle kendimi kilidi açmış root etmiş ve matrix kernel ı kurmuş buldum. :D matrix 8.5 te dikkatimi çeken renkler daha koyu renk oldu. Eski haline getirebilirmiyiz?

Edit: çözümü buldum. trickster mod indirip renk ayarını googledan lg ye aldım.çok rahat güzel görünüyor artık renkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbg0 -- 17 Mayıs 2013; 17:17:43 >
  • quote:

quote:

toplu mesaj yok

ben go sms pro kurdum gayet kullanışlı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

quote:

quote:

toplu mesaj yok

tesekkur ederim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

Beyler telefonuma rom atmayı düşünüyorum. Fakat istediğim bir şey var sizden. Rom olarak ParanoidAndroid kurcam. Fakat hangi linki indireceğim anlamadım pek. Ayrıca tavsiye ettiğiniz pil-performans oranlı bir kernel var mı ? Kernel kurulumu nasıl yapılıyor ? İlgilenen herkese teşekkürler :)

buyur link ;
    http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako/pa_mako-3.15-28MAR2013-161116.zip

kernel olarak seçenek çok (franco,trinity,ak,matr1x...) pil için en iyilerden birisi matr1x deniyor.bende onu kullanıyorum şu anda...
    kernel kurulumu aynı rom gibi...zip dosyayı cihaza at ve cwm den kur...wipe işlemleri yapmana gerek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aemless

quote:

quote:

toplu mesaj yok

tesekkur ederim kardeşim

rica ederim kardeş
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.