Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TGOD

Alt kısımda 6 tane uygulama var. üst bar daha küçük sağ üstteki saat daha küçük. google arama kısmı daha ince. alttaki butonlar daha küçük ve daha orta kısımda bulunuyo bunların hepsi de çözünürlüğü daha yüksekmiş gibi gösteriyo. çözünürlük yüksek değilse bütün bu küçültme işlemlerini nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim

Telefonunuz rootluysa bir dosya yöneticisi ile (root'a erişimi olan) system adlı klasörün içinde ro.sf.lcd_density=xxx diye bir değer var, bunu istediğiniz gibi değiştirin, kaydedin ve telefonu yeniden başlatın. Çok küçük ve çok büyük değer yazmaktan kaçının çünkü tekrar oraya erişiminizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Sadece alt kısımı (alt panel) değiştirmek istiyorsanız, nova launcher ile halledebilirsiniz(root gerekmez)

Bunun için: Nova Ayarları>Alt Panel>Alt Panel Simge Sayısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler telefona kulaklık almak istiyorum, en fazla 30'lik bişey olsun, öneriniz var mı ? siz ne kullanıyorsunuz ?

sony mh650c süper kesinlikle tavsiderim. forumdan satan var 30tl ye aldim kargo dahil. f/p ürünüdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGOD

o fiyata creative ep630 öneririm.

http://www.hepsiburada.com/liste/creative-ep630-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd49822&categoryId=520&SKU=BD49822-SIYAH&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd49822%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dcreative%255cu0020ep630%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Cevap için teşekkür ederim, ama kulak içine giren türden istemiyorum hocam eski tip olsun....hocam birde bu "Haberdar Et" kısmını nasıl kullanıyoruz :) ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 18 Nisan 2013; 18:07:17 >

• Custom rom yüklüyken google güncelleme çıkartırsa geçebiliyor muyuz güncel sürüme ?
  • htc kullananlar bilir telefonu bilgisayara bağladığımızda disk sürücü, sarj et ve internet geçişisi diye bir seçenek çıkıyordu internet geçişini kullanarak telefondan internete bağlanabiliyorduk. nexus 4 ile bunu nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

Custom rom yüklüyken google güncelleme çıkartırsa geçebiliyor muyuz güncel sürüme ?

Geçemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: psychedelicamel

quote:

Orijinalden alıntı: agritux

İyi gunler. Bir sorum olacakti. Fenze ve ferhat ugur buralarda mi :) selam getirdim onlara :) n4 kullanicilari; Turkce destegi tam, sarji iyi giden, en iyi rom ve kernel kombinasyonu nedir? Ne kullaniyor n4 sahipleri? :) arkadasima aldirdim, rom atcam. Sorunsuz olmasi gerek. Gnex de cm kullaniyorum ama turkce vasat. Acaba n4 dede ayni mi? Ne tavsiye edersiniz?

Türkçe konusunda bi şey diyemeyeceğim, bi arkadaş çeviriyordu romları falan ama denemedim, ekstra özellikler ingilizce hep.

Kernel tavsiyesi:

Franco m1= batarya süresi stockun iki katına falan çıkıyor gözlemlerime göre(4buçuk 5 saat ekran süresi alıyorum, oyun falan dahil, cpu underclockladım, ihtiyaç duyunca yukseltiyorum)

Matr1x 8.5= pil süresine etkisi oldukça iyi, matr1x 8 denemiştim, her şey iyiydi fakat bi kaç bug vardı(ya da bana rasgeldi) 8.5 hakkinda bilgim yok pil suresi hariç.

Rom: aosp romları cm'dan daha iyi geldi bana, ama çokta farklı olduğunu sanmam(bug falan açısından)
    Şuan paranoid android kullanıyorum ve memnunum oldukça, hiç bi sorun yok.

Ne gibi durumlarda cpu'yu 1.5'e geri yükseltmek gerekiyor ?
    Oyunlarda vb düşürürsek sorun yapar mı?
    En az kaça düşürmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jehat21 -- 18 Nisan 2013; 18:39:28 >

• (oyunlar için) onu kendiniz deneyip bulacaksınız, sizin gözünüz nekadar fps algılayabiliyorsa artık
    ayrıca genel olarak, şahsen 1ghz'nin altına düşürmeyi önermem, arkadaşın dediği cpu yükseltme, normal 1.512ghz frekansına geri getirmekti benim anladığım, 1.9 ghz'e kadar destekleyen kernellar var ancak önermiyorum, 1.5ghz de hayli hayli yetiyor zaten
  • Beyler bunu oyun ve uygulama konusuna yazmıştım ama oradan cevap alabileceğimi sanmıyorum. Dr.Parking gibi araç için kontrol edilebilen, kontrolleri güzel bir park yada yarış oyunu önerisi yapar mısınız?

Yada oyunda ilerledikçe para ödemeye zorlamayan, emek isteyen ve bağlayan bir oyun? Şu güçlü telefonun hakkını vereyim istiyorum
  • Aranızda taşınabilir şarj cihazı (external Battery) kullanan var mı beyler ? Su gibi içiyor bataryayı alet ya. Farz oldu böyle birşey. Gittigidiyor'daki ürünler güvenli midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

Aranızda taşınabilir şarj cihazı (external Battery) kullanan var mı beyler ? Su gibi içiyor bataryayı alet ya. Farz oldu böyle birşey. Gittigidiyor'daki ürünler güvenli midir ?

Bu videoda tamda sizin istediğiniz ürün var 9 amperlik bir batarya. Satış yapılan bir site bulamadım o yüzde video linkini verebilicem sadece.
    https://www.youtube.com/watch?v=IWFLs5SAN7Q&feature=youtube_gdata_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 18 Nisan 2013; 18:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

(oyunlar için) onu kendiniz deneyip bulacaksınız, sizin gözünüz nekadar fps algılayabiliyorsa artık
    ayrıca genel olarak, şahsen 1ghz'nin altına düşürmeyi önermem, arkadaşın dediği cpu yükseltme, normal 1.512ghz frekansına geri getirmekti benim anladığım, 1.9 ghz'e kadar destekleyen kernellar var ancak önermiyorum, 1.5ghz de hayli hayli yetiyor zaten

Aynen hocam, yükseltmek derken 1.5ghz stock cpu hızını kastetmiştim, oyunlar için de katılıyorum, baktınız kasıyor yükseltin 1.5ghz'e, kasmıyorsa zaten bi sorun yok. Günlük kullanımda 1ghz'in altına düşmek telefona ayıp etmek olur diye düşünüyorum ama denemek size kalmış. Sürekli cpu değerleriyle oynamak istemiyorsanız 1.2 falan yapıp tatlıya bağlayabilirsiniz, ama dediğim gibi kendiniz deneyin ve ona göre karar verin.

@jehat21

Bu arada Franco r125 çıkmış, frekansları zorlanınca yükseltiyor, normal kullanımda kısık tutuyormuş(denemedim.) deneyen varsa pili nasıl etkilediğini yazarsa sevinirim.

• Vodafone hat kullanan arkadaşlar yok mu , benim durumum normel mi sabah kalktığımda wifi , nfc , 3g kapalı %12 düştü ! :( türkcellde % 3 düşüyordu . Vodafone sim kartından dolayı sorun olabilir mi. Numarımı taşırken bana yeni micro sim kart vermediler , bildiğimiz sim kartını keserek verdiler. Ve bugun 3 saat ekran süresine dahi ulaşamadım ! 3g sadece yarım saat kullandım gerisinde 2g kullandım . Tam bir fiyasko idi :( Çünkü bu telefondan birgün ben stock rom ile ekran süresi 6 saat görmüştüm ( 2g + wifi ile ) genelinde 4 buçuk saat rahat ekran süresi veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovex91 -- 18 Nisan 2013; 19:57:40 >
  • nexus 4 aldım arayüzde bazı kısıtlamalar var ve şarj süresini beğenmedim:) haricinde telefon hoş kullanışlı ve çok hızlı.
    ne bileyim bi rehberde numara kopyalayamıyorum mesaj atarken adamın no yu kopyalayamıyorum o tarz sıkıntılar var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

(oyunlar için) onu kendiniz deneyip bulacaksınız, sizin gözünüz nekadar fps algılayabiliyorsa artık

Aynen hocam, yükseltmek derken 1.5ghz stock cpu hızını kastetmiştim, oyunlar için de katılıyorum, baktınız kasıyor yükseltin 1.5ghz'e, kasmıyorsa zaten bi sorun yok. Günlük kullanımda 1ghz'in altına düşmek telefona ayıp etmek olur diye düşünüyorum ama denemek size kalmış. Sürekli cpu değerleriyle oynamak istemiyorsanız 1.2 falan yapıp tatlıya bağlayabilirsiniz, ama dediğim gibi kendiniz deneyin ve ona göre karar verin.

@jehat21

Bu arada Franco r125 çıkmış, frekansları zorlanınca yükseltiyor, normal kullanımda kısık tutuyormuş(denemedim.) deneyen varsa pili nasıl etkilediğini yazarsa sevinirim.

indirdim ve deniyorum deneyimlerimi paylaşacağım buradan şu şarz olayı artık bıktırdı umarım franco derdime derman olur :) şu an için hiç de fena değil gibi hadi bakalım :)

• Yorumunu bekliyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

Aranızda taşınabilir şarj cihazı (external Battery) kullanan var mı beyler ? Su gibi içiyor bataryayı alet ya. Farz oldu böyle birşey. Gittigidiyor'daki ürünler güvenli midir ?

Bu videoda tamda sizin istediğiniz ürün var 9 amperlik bir batarya. Satış yapılan bir site bulamadım o yüzde video linkini verebilicem sadece.
    https://www.youtube.com/watch?v=IWFLs5SAN7Q&feature=youtube_gdata_player

Sağolun hocam.

• quote:

Yorumunu bekliyorum hocam.

Hocam nerdeyse 1 saattir sarzi yyüzde 1 azalatamadim efsane olma yolunda ilerliyor :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Yorumunu bekliyorum hocam.

Hocam nerdeyse 1 saattir sarzi yyüzde 1 azalatamadim efsane olma yolunda ilerliyor :-)

Eğer şarj yüzdesini göstermede bi hata yoksa Franco yapmış gene yapacağını
  • Az evvel teknoseyir'in Nexus 4 incelemesini izledim. Daha doğrusu yanına nasıl bir telefon koyalım ki o telefonun artıları ile Nexus 4'ü kötüleyelim incelemesi izledim. Optimus G ile karşılaştırmışlar. Yarı doğru yarı yanlış bir inceleme. Donanımhaber'in kıymetini bir kez daha anladım

TeknoSeyiryoutube
    LG Optimus G ve Nexus 4 İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=3yzsb7ftiDw

• 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.