Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google earth ı acıyorum telefonda öyle bekletiyor. neden böyle yapıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu biliyorum hocam bu dediğim olay fotoğraf çekilir çekilmez facebook a atıyor, daha sonra facebookta ios albümünde onaya düşüyor. eğer onaylarsan face de yayınlanıyor. hatta iphone da icloud var çekilen fotoğraflar icloud hesabında yedekleniyor
  • Telefonu alalı 9 gün oluyor Ama hala batarya performansından hiç memnun değilim forumdaki bazı arkadaşlar 10 gün içinden batarya performansının inanılmaz değiştiğini söylemişlerdi bende hiçbir değişim yok neden olabilir ve önerileriniz nelerdir

• resimlerimizi simage kodunda paylaşalım, alıntılarıda kısa tutmaya çalışalım arkadaşlar, koskoca 23" monitörde forum ekranı kaymış durumda
  • Arkadaşlar bu nexus wireless şarj aleti türkiyede satan br yer var mı?
  • Kılıfsız ve ya koruyucusuz kullanıp telefonunu çizen var mı ?
  • Ya ilk sarzimi telefonun bataryası bitmesine çok az kala sarza soktum sarz dolunca çıkarıp kullandım ama sonra bundan bir sorun olacağına düşünerek telefonun bataryasıni Full yaptım sonra telefonun batarya istatistiklerini bir root programı ile sıfırladim sonra hemen Şarzdan çıkardım sonra telefonu sarza ya da pc ye baglamadan telefon kapanincaya kadar kullandım sonra sarz ettim sonuç olarak kalibre ettim ama hala pek memnun değilim

• Merhaba Arkadaşlar

Birkaç sorum olacak. Yanıtlarsanız sevinirim.

1- Nexus 4 için orjinal kılıf nerden buluruz özellikle Bumper kılıf gibi olanlardan istiyorum. Fiyat önemli bir kere alıyım düzgün birşey alayım istiyorum.

2- Telefonun pili 1 günü zor çıkarıyor sizde de öyle mi? Sabah şarjdan çekiyorum 1saat sonra bakıyorum %10 düşmüş oluyor. Öğlen saatlerinde direk %60ları görüyorum nerdeyse hiç kullanmadığım halde. Tek tük maillere bakıyorum o kadar. Ekran parlaklık kısık-gps kapalı sadece 3g açık kullanıyorum.

3- Son olarak telefonun kendi e-mail programını kullanıyorum. Eski telefonumda ve nexus 7 tabletimde resimler otomatik çıkıyor maillerdeki. Ama cep telefonunda otomatik yükleme yapmıyor resim olan yerlerde ? işareti çıkıyor. Ek adı altında yanda bir menü açıyor ve manuel olarak ekleri indirirsem resimleri görebiliyorum. Çok aradım ama resimleri otomatik açmayı bulamadım.

• root yapmak istiyorum ama daha öncesinde telefonu yedeklemeyi beceremedim waiting for adb mode yazısında kalıyor ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executioner

quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Telefonu alalı 9 gün oluyor Ama hala batarya performansından hiç memnun değilim forumdaki bazı arkadaşlar 10 gün içinden batarya performansının inanılmaz değiştiğini söylemişlerdi bende hiçbir değişim yok neden olabilir ve önerileriniz nelerdir

Dostum ilk şarjı nasıl yaptın açıklarmısın?

Ya ilk sarzimi telefonun bataryası bitmesine çok az kala sarza soktum sarz dolunca çıkarıp kullandım ama sonra bundan bir sorun olacağına düşünerek telefonun bataryasıni Full yaptım sonra telefonun batarya istatistiklerini bir root programı ile sıfırladim sonra hemen Şarzdan çıkardım sonra telefonu sarza ya da pc ye baglamadan telefon kapanincaya kadar kullandım sonra sarz ettim sonuç olarak kalibre ettim ama hala pek memnun değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: The Executioner

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Arkadaşlar bu nexus wireless şarj aleti türkiyede satan br yer var mı?

Avea mıydı yoksa Türkcell miydi bi ara nokia 808 in kablosuz sarj cihazını satıyolardı bayilere bak belki arta kalan vardır şansını bi dene.

teşekkürler hocam onuda sorarım. ama benim istediğim nexus un kendi yarım küre şeklindeki kablosuz şarj cihazı
  • Dostum sarj olayının tek çaresi wifi. normalde 11 saatti normal kullanımım. %37 - 15sa4d sesli aramalar 27d ekran 1sa37d.

Var gerisini sen düşün
  • Beyler acil bir durumum var;

Telefonu kardeşime vermiştim o da oyunlara falan girmiş sonra geri çıkmış menüde gezerken telefon birden kapandı.Ekrandan ışık geliyor ama hiçbir şey gözükmüyor şu anda.Telefonu kapatamıyorum da.Bataryası çıkmadığı için bataryayı da çıkaramıyorum ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Beyler acil bir durumum var;

Telefonu kardeşime vermiştim o da oyunlara falan girmiş sonra geri çıkmış menüde gezerken telefon birden kapandı.Ekrandan ışık geliyor ama hiçbir şey gözükmüyor şu anda.Telefonu kapatamıyorum da.Bataryası çıkmadığı için bataryayı da çıkaramıyorum ne yapmam gerek?

power tuşuna 10 saniye kadar basılp tut...yeniden başlamazsa alet ses açma+kısma+güç tuşlarına basılı tutup yeniden başlatmayı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Merhaba Arkadaşlar

Birkaç sorum olacak. Yanıtlarsanız sevinirim.

1- Nexus 4 için orjinal kılıf nerden buluruz özellikle Bumper kılıf gibi olanlardan istiyorum. Fiyat önemli bir kere alıyım düzgün birşey alayım istiyorum.

2- Telefonun pili 1 günü zor çıkarıyor sizde de öyle mi? Sabah şarjdan çekiyorum 1saat sonra bakıyorum %10 düşmüş oluyor. Öğlen saatlerinde direk %60ları görüyorum nerdeyse hiç kullanmadığım halde. Tek tük maillere bakıyorum o kadar. Ekran parlaklık kısık-gps kapalı sadece 3g açık kullanıyorum.

3- Son olarak telefonun kendi e-mail programını kullanıyorum. Eski telefonumda ve nexus 7 tabletimde resimler otomatik çıkıyor maillerdeki. Ama cep telefonunda otomatik yükleme yapmıyor resim olan yerlerde ? işareti çıkıyor. Ek adı altında yanda bir menü açıyor ve manuel olarak ekleri indirirsem resimleri görebiliyorum. Çok aradım ama resimleri otomatik açmayı bulamadım.

Anlattiginiz sekildeyse fazla pil harcadigi gercek kullandiginiz bir program tetikliyor olabilir.fabrika ayarlarina dondunuz mu hic

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Beyler acil bir durumum var;

power tuşuna 10 saniye kadar basılp tut...yeniden başlamazsa alet ses açma+kısma+güç tuşlarına basılı tutup yeniden başlatmayı dene

Çok teşekkürler sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Arkadaşlar ,

Bazen telefon açık olduğu halde , arayanlar kapalı olduğunu söylüyor.
    Benzer problem yaşayan var mı ?
    Az önce evden şirket hattımı arayıp , telefonun kapalı dediler.
    Tuş kilidini açtığımda şebeke full gösteriyordu.

Anlattiginiz durumu gecmisten de aklimda kaldigi kadariyle yasamisimdir.telefondan kaynakli oldugunu sanmiyorum.operatorunuzden veya sim kartin kesilirken hasar almasindan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

root yapmak istiyorum ama daha öncesinde telefonu yedeklemeyi beceremedim waiting for adb mode yazısında kalıyor ne yapmam gerek ?

Kullandiginiz isletim sistemini ogrenebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

şu ve şunun gibi smileyleri twitter içinden nasıl yapabiliriz androidde? eklenti falan bir şey mi var?

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

bilen biri var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

root yapmak istiyorum ama daha öncesinde telefonu yedeklemeyi beceremedim waiting for adb mode yazısında kalıyor ne yapmam gerek ?

yok mu yardım edicek biri ?
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.