Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evomania

Discovery 2 kac paradan giricekmis piyasaya ?

belli değil daha.ne zaman çıkacağı bile belli değil mart diyorlar sadece.benimde acilen uygun bir telefona ihtiyacım oldugu için nexus 4 düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

belli değil daha.ne zaman çıkacağı bile belli değil mart diyorlar sadece.benimde acilen uygun bir telefona ihtiyacım oldugu için nexus 4 düşünüyorum

Acil ihtiyacınız varsa belirsizliği beklemektense Nexus 4 ideal bir tercih gibi duruyor.

Abim Nexus 4 ben de aynı anakarta sahip Optimus G kullanıyorum. Çok da memnunuz cihazlardan. En uygun fiyata bulup almaya bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakas94

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

Zaten Nexus kaskolu bi ara üretim durdu deniyordu beni bir telaş sardı :D

Nexus 4 var iken Optimus G almak yazık olur bana göre. Bir kere n4 üretimi durduysa bil ki optimus g de durur. İkisinin donanımı birebir aynı (kamera hariç).

Birisi 4.4.2 kitkat alırken diğeri 4.1-4.2 lerde geziyor. Ve bir de Optimus arayüzü seviyorsanız düşünün.

Üretimi durmuş bir cihazın parça değişimi veya ürün değişimi gerektiğinde merak etmeyin sıkıntı çıkmayacaktır. Seçim sizin.

Sooo What ?

Problem ???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakas94

quote:

Zaten Nexus kaskolu bi ara üretim durdu deniyordu beni bir telaş sardı :D

Nexus 4 var iken Optimus G almak yazık olur bana göre. Bir kere n4 üretimi durduysa bil ki optimus g de durur. İkisinin donanımı birebir aynı (kamera hariç).

Birisi 4.4.2 kitkat alırken diğeri 4.1-4.2 lerde geziyor. Ve bir de Optimus arayüzü seviyorsanız düşünün.

Üretimi durmuş bir cihazın parça değişimi veya ürün değişimi gerektiğinde merak etmeyin sıkıntı çıkmayacaktır. Seçim sizin.

Sooo What ?

Problem ???

CyanogenMod' u Google yerine mi koydunuz? Umarım yanlis anlamisimdir :)
    RESMİ yazilim kastettim hocam :) Ona bakilirsa 512mb RAM li 1ghz tek çekirdekli Samsung Galaxy S e de KitKat mevcut...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google yerine koymak değil de istedikten sonra yapılabilir bir şey.

Hiç bir cihazımı rootsuz ya da jailbreaksiz kullanmadım. Nexus 4 alıp rootsuz kullanan da bir zahmet kullanmasın bence. Adamlar saf android vermişler istediğiniz gibi kurcalayın, yardırın diye. Stock kullanan çok yanlış telefon almıştır bence.

RESMİ 4.1.2'sinde bile gayet stabil bir cihaz zaten Optimus G.

Sırf Optimus G sahibi olduğumdan değil, insanların güncelleme işine bu kadar kafayı takmasından dolayı attım mesajı.

Yoksa 2 saat içinde Nexus 4 kullanmamı engelleyebilecek bir şey yok. Abimle değişmek ve yedekleri atmak yeter :))
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    eyvallah çok iyi oldu öğrendiğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

quote:

Acil ihtiyacınız varsa belirsizliği beklemektense Nexus 4 ideal bir tercih gibi duruyor.

Abim Nexus 4 ben de aynı anakarta sahip Optimus G kullanıyorum. Çok da memnunuz cihazlardan. En uygun fiyata bulup almaya bakın derim.

teknosada sık sık 949 liraya düşüyor.50 lira hediye çeki+kulaklık veriyorlarmış hediye olarakta.uygunmu sizce ?

• MustafaPasam kullanıcısına yanıt
    o fiyata hala f/p cihazı bence bizim alet
  • quote:

Arkadaşlar önemlide Nexus 4 gelmesse LG optimus G alayımı ?

Direk Optimus G, Ben n4 aldım arayüz öldürdü beni

• S3'ün bile daha pahalıya satıldığını düşünürsek gayet uygun 949 ve hediye çeki ile hediyeler hocam
  • kudretxxx K kullanıcısına yanıt
    Saf androidin nesi öldürdü yahu seni :D

Sana göre arayüz samsung'un ki o zaman desene ? Markette yüzlerce launcher var, birini indir yaşama dön sen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

o fiyata hala f/p cihazı bence bizim alet

doğrudur fakat bu discovery olayı aklımı karıştırıyor.şimdi olay bi fiyattan 2. modeli çıkarırlarsa üzülürüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery i nexus la bir ya da rakip görenlere acıyorum.

• Şu cihazı Androidden zerre anlamayanlar alıyor ya ona üzülüyorum.
    General Mobile nedir arkadaşım

• General Mobile 2 ay öncesine kadar tv li telefon cıkaran marka idi ne ara bu kadar yerlere göklere sıgdırmadılar anlayamıyorum
  • GM Discovery1 için değil discovert elite ve discovery2 için demiş heralde arkadaş. Yoksa şimdiki discovery yanına yaklaşamaz nexus4ün.

• multirom kullanan arkadaşlara, birden fazla android romu kurabiliyor muyuz yoksa diğer romların ubuntu os, firefox os vs olması mı gerekiyor?

1 stock 3 tane custom rom kurmak istesek mesela sıkıntı yok mu :)
  • Arkadaşlar reklam engelleyici uygulamalar konusunda tavsiyenize ihtiyacım var. Bu konuda buraya daha önce de mesaj yazdım ancak yardım alamadım. Ad-Vanish Pro isimli uyduruk uygulamayı 3.99$+0.80$ (vergi) ödeyerek satın aldım ancak bu uygulamayla uygulama içi reklamları engellemeye kalktığınızda birçok uygulamanın düzgün çalışmasını engelliyor veya içindeki reklamı engellediğiniz uygulama hiç çalışmıyor.
    gerçeğinden pek tabii haberdarım ancak
    uygulamasını telefonu formatlamadan kurarsanız 3G internet kullanarak internete girdiğinizde reklamları engellemiyor. Ayrıca
    uygulamasının oyun içi ve uygulama içi reklamları engelleyebildiğinden de şüpheliyim. AdAway diye bir başka uygulama mevcut ancak o da format gerektiriyor. Format attığım zaman stock rom telefona kendi kendine mi yükleniyor? İlk sayfadaki açıklamaları dikkatlice okudum ama daha önce hiç yapmadığım için biraz karışık geldi bana. Telefonu telefon kilidini açıp formatladıktan sonra kendine getiremezsem diye korkuyorum çünkü yedek telefonum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 5 Şubat 2014; 13:28:07 >

• Ben biraz elimi ayagımı kesince 451 de kalmıs :D
  • 4.4.2 dosyalarını içeren nexus toolkitin setup dosyası varmı dır paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.