Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stock rom 4.4.2 nexus 4 cihazım da sürekli wifi kopmaları oluyor. ilk sayfada yazan kötü bağlantılardan kaçın kutucuğunu da işaretledim ama kopmaya devam ediyor. sizce bu sorun donanımsal olma ihtimali var mı yazılımsal mı yoksa..
  • Arkadaşlar Şarj tam bitmeden telefonu sarja takmak bataryayi ya da başka bi şeyi olumsuz etkiliyo mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barlashan kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

Arkadaşlar Şarj tam bitmeden telefonu sarja takmak bataryayi ya da başka bi şeyi olumsuz etkiliyo mu?

Vallaha ben hiç takip etmiyorum. Rastgele takıyorum. İnşallah fazla sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prototype

quote:

Orijinalden alıntı: suso9292

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prototype

quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

Kameraya girin,ortadaki resim cekme butonunun yaninda yuvarlak bir buton var Ona tıklayın.En sağdakini seçin.

hocam yok :/ garantiden geldi bu . on kamera yok powercam yukledım ama yine on kamera aktif gozukmuyor sorun nerden olabilir teknosadan geldi 3-4 gun once garantiden. bende arkadastan aldım yeni

Kardeşim ön kameraya bi bak bakalım yerinde duruyormu benim anakart değişmişti ön kamerayı takmayı unutmuşlar serviste tekrar götürdüm taktılar hatta burda forumdan bir arkadaşta anakart değişimi yaptırmıştı aynı servise benden 1 hafta sonra ben soylediğimde farketmişti oda ön kamerasının olmadığını ön kamerayı takmayı unutuyorlar söyle servise takarlar 15dk sürmüyor bile ;)

Hocam gercekten kamera yok içinde :D ama bende batarya + arka kapak değişimi için gitti niye boyle bişi yaptılar anlmadım p.tesi direk servise götürüceğim :) umarım yaparlar yapsınlarda sonra direk şikayet konusu acıcam affetmem :D

evet aynısı benim de oldu.anlamadım bu garantideki adamların derdi ne ön kamerayla:) değiştirirler merak etme sorun olmaz

• facebook eski sürümleri nereden bulabilirim?

yeni sürüme güncelledim fotoğraf yüklemiyor

güncelleme: Google Play'de en güncel 4.0.0.26.3 sürümü yüklenmişti telefona. Bu sürümde fotoğraf yüklemiyor. İnternetten 5.0.0.19.31 sürümünü buldum.

Şu an için sorun yok hatta daha hızlı sanki 5.0.0.19.31

Hem 4.0.0.26.3 ekstra 3 izin istiyordu sms leri okuma gibi, gerçi o izini kaldırmıştım bir programla ama

Haberiniz olsun, böyle bir sorun yaşarsanız diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 12 Ocak 2014; 14:30:39 >

• -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Pişman olmayacaksın bunu bil

Sana tavsiyem Poweramp ile kullanman. İhtiyaç duyarsan equlizer ayarlarımı da paylaşırım yakalanabilecek son noktada şu an :)
  • arkadaslar ben telefona hıc rom root yapmadım. Bunun ıcın sızden yardım ıstıyorum ılk once performansı arayuzu ve sarj performansı ıyı olan rom+kernel onerısı ıstıyorum bunun ıcın bana yardımcı olacak var mı? Yardım edecek arkadasın nasıl yapılacagını adımlarını anlatması gerek cunku daha once hıc yapmadım . Sımdıden tesekkurler yardımlarınızı beklıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Arkadaşlar Şarj tam bitmeden telefonu sarja takmak bataryayi ya da başka bi şeyi olumsuz etkiliyo mu?

li-po pil oldugu icin sorun olmaz kafaniza gore takilin

• s.a. arkadaşlar ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI KANDİLLER
    dün geceden beri xda dan değişik romlar yükledim devamlı,ama 4.4.2 adlı overstock adlı bi rom yükledim az önce test ediyorum şuan bi sıkıntı yok,geliştirme seçenekleri çok azla rom un kendisinde ekran videosu kayıt etme seçeneği bile var...sizler için ekran videosu kaydettim...

http://www.youtube.com/watch?v=aClNb2E3ffs
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı kandiller. Teşekkürler. Deneyelim

• quote:

quote:

@barlashan

2 pil var,

Lion ve lityum polimer (li_po)

Lipo pil in dezavantajı belli bir şarj sayısı var , 1 yılda tam dolu 365 kez şarj ederek kullanmak yerine günde 3/4 şarj genel olarak ömrünü azaltıyor.

Bitmeden şarj etmek ve tam doldurmaya gerek olmayan bir pil.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakas94

Hayırlı olsun hocam. Pişman olmayacaksın bunu bil

Sana tavsiyem Poweramp ile kullanman. İhtiyaç duyarsan equlizer ayarlarımı da paylaşırım yakalanabilecek son noktada şu an :)

Paylaşırsan sevinirim hocam. Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-mchd

quote:

quote:

li-po pil oldugu icin sorun olmaz kafaniza gore takilin

Bunu yazmak için gelmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: hus0reis

Kesin alcam ya nexus 4 ü . yanlız güncelleme fln hiç birşey bilmiyorum ne yazıkki. birde bu googlenin programlarını silemiyomuyuz yoksa zorunlumu?
    Bunlar şarj ı çok götürüyor dmi ??

merhaba,

Google kit kat ile kendi uygulamalarının daha az RAM kullandığını söylüyor. root / rom ile her şey değişebilir.

şarj için ekran ışığı ve browser çok etkili.
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
    inş telefonu aldıgım zaman yardımcı olursunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: hus0reis

Kesin alcam ya nexus 4 ü . yanlız güncelleme fln hiç birşey bilmiyorum ne yazıkki. birde bu googlenin programlarını silemiyomuyuz yoksa zorunlumu?
    Bunlar şarj ı çok götürüyor dmi ??

merhaba,

Google kit kat ile kendi uygulamalarının daha az RAM kullandığını söylüyor. root / rom ile her şey değişebilir.

şarj için ekran ışığı ve browser çok etkili.

Az batarya harcayan browser hangileri ben chrome kullanıyorum sanki fazla harcıyor gibi, ramide çok kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

facebook eski sürümleri nereden bulabilirim?

yeni sürüme güncelledim fotoğraf yüklemiyor

güncelleme: Google Play'de en güncel 4.0.0.26.3 sürümü yüklenmişti telefona. Bu sürümde fotoğraf yüklemiyor. İnternetten 5.0.0.19.31 sürümünü buldum.

Şu an için sorun yok hatta daha hızlı sanki 5.0.0.19.31

Hem 4.0.0.26.3 ekstra 3 izin istiyordu sms leri okuma gibi, gerçi o izini kaldırmıştım bir programla ama

Haberiniz olsun, böyle bir sorun yaşarsanız diye..

facebook smsleri neden okuma gereği duruyormuş enteresan?

• -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    1.http://i.hizliresim.com/xGpV3v.png
    2.http://i.hizliresim.com/KD8ZBy.png

2.resim ilkin devamı aslında. Yatay olarak ekran alıntısı alysaydım hepsini tek resim sığdırıyordu ama bass ve tiz halkalarını gösteremiyordu.

1.resim bakarsan "4K" frekansı ile bitiyor, ikinci de 4K ile devam et ayarlamaya

• iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Google playdeki sürümü istiyordu anlamadım

zaten kaldırmıştım o izini Advanced Permission Manager ile de foto sorunu çıkınca 5.0.0.19.31 sürümünü buldum netten gayet iyi şu an o izini de istemiyor gerçi istese de ilacı var
  • 
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.