Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.070.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir nasıl yaptın bunu tarifi var mı :)
  • onurkarakas94 O kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkide rev11 ve kamera sesnsoru resimdeki gibi kucuk. Siyah302k serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adindar16 -- 27 Kasım 2013; 23:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi marka kulaklık kullanıyorsunuz

• offff kitkat i nasıl root edeceğimi bulamıyorum ayrıca pc telefonu mtp olarak görmüyor yardım eden çıkar mı acaba?
  • hangi programla yaptınız renk kontrolünü
  • http://yadi.sk/d/PrnpnrBNDRutN buyrun integral apk, algoritmaları yerleştircez, full sürüm yakında hallolur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

Hangi marka kulaklık kullanıyorsunuz

İPod kullaniyirum kulakiçi tavsiye etmem kulak içi kulaklik koşunca Felan kulaktan düşüyor ses Felan çok iyi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHoST_FaCe -- 28 Kasım 2013; 0:37:06 >
  • Optimus34 kullanıcısına yanıt
    Bir tutam Hava durumu uygulamasi :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handmark.expressweather

Bir tutam Kitkat launcher uygulaması :)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nick.kitkatlauncher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimTsn -- 28 Kasım 2013; 0:56:26 >
  • Arkadaşlar samsungdaki gibi yazi fontlarini root yapmadan değiştirmek için uygulama felan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimTsn -- 28 Kasım 2013; 0:53:28 >
  • Bu integral ne ya ben indirdim kurdum bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimTsn -- 28 Kasım 2013; 0:53:48 >
  • Güç yönetimini daha fonksiyonlu hâle getirdim ne bulduysam ekledim :)
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• Ekranım
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: zeugman26

4.4 Güncellemesi sonrasında Menü içerisinde bulunan mavi ok şeklindeki navigasyon işareti kayboldu arkadaşlar.Zaten işe yaramıyordu .az önce bir sitede 4.4 ile navigasyonun türkiyede çalıştığını yazmışlar .nereye gitti bu navigasyon işareti yada herkeste böylemi ? varsa nereden giriyoruz :)

Bende simdi farkettim. Neden yok oldu acaba

Ben hâlâ 4.3 teyim, 4.4 ile alakası yok Haritaları son sürüme güncelle navigasyon simgesi kayboluyor ama artık haritalarda navigasyon çalısıyor.

Geçen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmeden sonra onay çıktı Google'a.

• -Tony kullanıcısına yanıt
    dostum duvar kağıdını paylaşabilir misin?

• tolgakamil kullanıcısına yanıt
    ben art kullanıyorum ve senin mesajını görünce acaba calısmıyomu die actım ve sorunsuzca oynadım gayette akıcı oynuyor herhangi bir sıkıntı yok art ile asphalt 8 de ? seninkinde farklı bir sorun olabılır ben stock kullanıyorum.bendeki tek sorun whatsapp calısmıyor malesef.
  • Beyler ART ta drastic emülatörü çalışıyor mu?

• ibrahimTsn İ kullanıcısına yanıt
    hangı uygulama bu hocam
  • arkasında durun kesinlikle gelistirin fizik sorunları icinde birsey dusunun harap oluyoruz finaller yaklasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 28 Kasım 2013; 8:00:31 >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı baltalamak gibi olmasın ama Wolframm Alpha herşeyi yapıyor :) Turev, integral, dizi seri acilimi vs.matematikle ilgili aklınıza ne geliyorsa. Fizik sorularinida cozuyordur :)

• KAYHAN53 K kullanıcısına yanıt
    Whatsappta calisiyor artik ben son surumu kullaniyorum art ile bunun icin xda bir fix yayinladi bikac mesaj once yazmistim gayet sorunsuz kullaniliyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.