Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle 4.4 otadan geldi cihazıma Whatsapp hala sıkıntılı mı sırf bu yüzden bekleyebilirim biraz daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysdope

An itibariyle 4.4 otadan geldi cihazıma Whatsapp hala sıkıntılı mı sırf bu yüzden bekleyebilirim biraz daha

Whatsapp da bi skinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Orijinalden alıntı: sysdope

An itibariyle 4.4 otadan geldi cihazıma Whatsapp hala sıkıntılı mı sırf bu yüzden bekleyebilirim biraz daha

Whatsapp da bi skinti yok

Alıntıları Göster
    forum şuanda tam anlamıyla ÇORBA oldu birader 2 sayfa okuyamıyorsunuz aynı şeyleri yazdırıp duruyorsunuz.
    son 5 -6 sayfadır herkes google exprience launcherı soruyor veya art ı forum böle kullanılmaz arkadaşlar haberiniz ola!

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

forum şuanda tam anlamıyla ÇORBA oldu birader 2 sayfa okuyamıyorsunuz aynı şeyleri yazdırıp duruyorsunuz.
    son 5 -6 sayfadır herkes google exprience launcherı soruyor veya art ı forum böle kullanılmaz arkadaşlar haberiniz ola!

Alıntıları Göster
    telefonu daha dün aldım.ilk şarjında 4.5 saat ekran verdi.wifi sürekli açık film oyun müzik v.s
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    r194 olması lazım. en sonuncuydu geçen hafta yüklemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: negi038

4.4 stok Android de seri fotoğraf çekimi yapan varmı arkadaşlar nexus 4 te

Camera Zoom FX yazılımını yüklerseniz burst shot(hızlı çekim) yapabilirsiniz.Settings tuşu(dişli işareti)na basıp 'burst shot' a tıklayınız. Link > Camera Zoom FX v5.0
  • Her sorunuzun cevabi yazildi..lutfen biraz okuyalim, arastiralim..insanin cani bu konuya girmek istemiyor.. Onceden duzenli olarak takip ederdim simdi hic bakmak istemiyorum..

• sysdope kullanıcısına yanıt
    Forumda ara kısmına whatsapp yazsanız hem forum kirlenmez, hem de hemen cevap bulursunuz lütfen biraz dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A18D9F459

quote:

Orijinalden alıntı: negi038

4.4 stok Android de seri fotoğraf çekimi yapan varmı arkadaşlar nexus 4 te

Camera Zoom FX yazılımını yüklerseniz burst shot(hızlı çekim) yapabilirsiniz.Settings tuşu(dişli işareti)na basıp 'burst shot' a tıklayınız. Link > Camera Zoom FX v5.0

Alıntıları Göster
    22 Kasımda güncellenen Whatsapp ART ile çalışıyor mu ? What's new kısmında bug fix crash fix falan yazmışlar baya ama art ile ilgili bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

r194 olması lazım. en sonuncuydu geçen hafta yüklemiştim.

Art şle kullanıyorum. Umarım sorun çıkarmaz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

22 Kasımda güncellenen Whatsapp ART ile çalışıyor mu ? What's new kısmında bug fix crash fix falan yazmışlar baya ama art ile ilgili bilgi yok.

Merhaba,

ART için google haberini okumanızda fayda var.

ART öyle günlük kullanılan / hazır ve yaygın bir şey değil.

Google son kullanıcılar için tavsiye etmiyor ve en az 2 android sürüm geçmesi gerekli diyor.

• beyler 4.4 yükledikden sonra, firefox da flash videolar çalışmıyor, sizde durum nasıl, uyumlu flash sürümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 26 Kasım 2013; 18:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

beyler 4.4 yükledikden sonra, firefox da flash videolar çalışmıyor, sizde durum nasıl, uyumlu flash sürümü var mı?
    arkadaslar telefonumu 4.4 e guncelledim ama hic sevmedim..
    ben bu telefonu eski 4.3 e nasıl ceviririm.. link verebilirmisiniz? ya da söyle ara diye tavsiye edebileceğiniz bir sey var mı
    2 gündür google yazıyorum hıcbırsey cıkmıyo karsıma :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

Her sorunuzun cevabi yazildi..lutfen biraz okuyalim, arastiralim..insanin cani bu konuya girmek istemiyor.. Onceden duzenli olarak takip ederdim simdi hic bakmak istemiyorum..

Alın benden de o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEbE2

arkadaslar telefonumu 4.4 e guncelledim ama hic sevmedim..
    ben bu telefonu eski 4.3 e nasıl ceviririm.. link verebilirmisiniz? ya da söyle ara diye tavsiye edebileceğiniz bir sey var mı
    2 gündür google yazıyorum hıcbırsey cıkmıyo karsıma :((

Custom recovery kullanıyorsanız stock 4.3 rom flashlayabilirsiniz.
    Eğer cihazda hiç bir işlem yapmadıysanız ve bootloader kilidi açıksa 4.3 fabrika imajını kurarak 4.3'e dönebilirsiniz.
    Eğer bootloader kilidi de kapalıysa 4.3'e dönmek için bir şansınız yok maalesef.
    Bootloader kilidini açmak için de konunun ilk mesajına bakabilirsiniz.
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    ben de art ile stock rom ve franco kernel kullanıyorum.

sabah çıkarken pilden aldım şimdi hala 70'de.

benim telefonum dalvikte sorunluydu. deep sleep'e girmyirdu sanırım. android is'i sürekli düşürmeye çalıştım sonra pes etmiştim zaten.

şimdi öyle bir sorunum yok.

greenify tocuh control franco kernel ve art ile pil sorunumu çzödüm kendim. belki bugün yarın trickstar mod ile de uğraşırım daha da performans alabilirim belki.

ya da aklımda faux veya semaphore kernel var. ya da ak kernel. bu hafta franco ve art ile test yapıyorum memnunum ama insanoğlu sürekli istiyor işte. merak ediyorum bakalım. telefonu elimize alana kadar :p

dediğim gibi yoğun kullanım olmasa da bugün az sonra eve dönecem inşalla ve yüzde 65-70 gibi bir şarjla hiç eve varmamıştım :) ne 4.3, ne de 4.4 kitkat.

bilmiyorum kernelin mi programların mı art'nin mi başarısı. ama bir gerçek var ki pil perforamansım daha iyi.

bir de şurdaki program nedir:

http://img.tapatalk.com/d/13/11/26/thumbnail/ataqybub.jpg

bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. araştırdım biraz ama bulamadım sanırım

• dEbE2 D kullanıcısına yanıt
    Neden memnun değilsiniz ben henüz güncellemedim 4.4e bu tarz yorumlar gelince tereddüt ediyorum.

• Bende 1 gün boyunca Art yi test ettim.wi-fi ile 4 5 saate yakın ekran süresi aldım (stockrom+semaphore 1.8.0).AOKP Android 4.4 yayınlayana kadar 4.3 kullanmaya devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exodus09

Bende 1 gün boyunca Art yi test ettim.wi-fi ile 4 5 saate yakın ekran süresi aldım (stockrom+semaphore 1.8.0).AOKP Android 4.4 yayınlayana kadar 4.3 kullanmaya devam edeceğim.
    Uptade gelmemiş neden acaba ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Uptade gelmemiş neden acaba ne yapmam gerek

Hocam yapmayın ya az bir önceki sayfada söylendi forumu nasıl efektif kullanabileceğimiz :)
    Konu içinde son 10 sayfada belirtildi bunlar... Yine de cevap vereyim, uygulamalardan google hizmetleri çevçevisinin verilerini temizleyip durdurmaya zorlayın deyin, wifi kapatıp açın ve ayarlardan kontrol edin güncellemeyi gelecektir.

ANCAK, bu pek sağlıklı değil demek istediğim siz bunu yaptığınızda google'dan yeni bir cihaz kimliği alıyorsunuz.Dolayısıyla yeni kimlik olduğu için ota'dan sorunsuzca alsanız bile, google ile ilişkilendirilmiş uygulamalar(Google+,hangouts vs) sizin eski kimliğinizin verilerini tutuyor ve ota sonrası factory reset yapmanız en doğrusu... Gözle görülür bir şey olmadığı söyleniyor yani bunu yapan birçok kişi var :D

• 
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.