Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Franco kernel 194 kullanıyorum.
    FKU 'da ekran açma/kapama ayar kısmını göremediğim için Trickster'e döndüm.
    Lakin Franco kernel'de sadece çift tıklama ile ekran açma var. Tamam , iyi hoş ama ekranı anlık kapama için tuş kilitine basmak gerekiyor.

Touch Control satın almak ve yüklemek istemiyorum. Her uygulama için bir program yüklemeyi sevmiyorum.

Önerebileceğiniz başka bir kernel var mı ?
  • Art ile şarj hiç olumlu değil aksine su gibi akıp gidiyor.
    Ayrıca wifi ile mobil internet hızıda düştü azımsanmayacak şekilde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anlamıyorum ki.
    Yurt dışında ART ile Wifi'de yaklaşık 6 saat ekran süresi alıyormuş adamlar.
    Google+ sayfalarını takip edebilirsiniz.

Bende şimdi image ile geçtim 4.4 stoka tekrar.
  • Yurtdışından kendime alırken 2 tane fazladan aldığım ORJİNAL Bumper kılıfları satıyorum arkadaşlar.
    Kutusunda ve bandrolü üzerinde sıfır ve orjinaldir.
    İstediğim ücret 65 TL (adet başı)
    İlgilenenler lütfen özel mesaj ile ulaşsınlar.

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Bende anlamıyorum ki.
    Yurt dışında ART ile Wifi'de yaklaşık 6 saat ekran süresi alıyormuş adamlar.
    Google+ sayfalarını takip edebilirsiniz.

Bende şimdi image ile geçtim 4.4 stoka tekrar.

art ile bizde pili test eden varmı?
    whats up ile yandex mail çakıldı benim görebilirdiğim bunlar için eski sürüm apk vs. deneyen varmıdır paylaşabilir mi?
    pil performansını çok merak ediyorum...

Uyarı şarjınız düşükse runtime değiştirme işlemini yapmayın %20 lerdeyken özellikle optimazsyon yaklaşık yarım saat sürdü bende ve telefon nerdeyse alev alacaktı:))
    Şükür bitir işlemi telefonu açtı şarjınız bitti diye tekrar kapattı telefonu:)))
  • Google eskiden Dalvik sanal makinasını kullanırdı. Şimdi ise google yeni bir sanal makina geliştirdi. Bunada ART deniliyor.
    Dalvik önce uygulamayı derler sonra uygulamayı açar. Ama ART uygulamayı açarken bir taraftanda derler (aynı tarayıcıların web sayfasını açması gibi çalışır) bu sebeple uygulamalar hızlı çalışır ve açılır. Bildiklerim bunlar araştırarak sizin için yazdım. Sizde google yazarak daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

ART yi nasıl açarım diyorsanız aşağıdaki yolu takip edin. (Forumda bir arkadaşımız yazmış aynen copy paste yapıyorum sizin için!)
    Ayarlar/geliştirici seçenekleri/Çalışma zamanini seçimine
    tikla sonra art ye tikla yanliz uygulamalari optimize edeceği için sarjın %50 olsun %50den az ise sarja tak
  • şarj olayını bi dneiyeyim dedim.parlaklıgı sonal aldımyoutubeden 5dakikalık bi müzk açtım ilk 2 dakikasında şarj %1 düştü.15sn sonra bi baktım %4 daha düşmüş şarj.
    son parlaklıkta %85ten %80e düştü şarj 5 dakikalık müzikte.telefonu yeni aldım ben daha.bi kere şarj ettim daha bunla bi alakası varmıdır.yani şarja takıp bırakmasımmı 6-7 saat kapalı olarak.
  • ben 2-3 gündür kullanıyorum art'yi.

şarj performansım bariz şekilde daha iyi 4.4 dalvik'e göre.

stock rom franco kernel, touch kontrol ve greenify kullanıyorum.

kullanımım aşağı yukarı şu şekilde

2g wifi sürekli açık, 3 tane mail full senkronize, whatsapp, yaklaşık 1-1,5 saat tel konuşması, dropbox'a foto, dosya yükleme, senkronizasyon vs, sıfır oyun, 30 dakika web gezinmesi aşağı yukarı.

twitter, ve 1-2 internet gerektiren uygulamalar, sabah akşam işe gidip gelirken 20-25'er dk müzik.

ortalama bi kullanım. dün 18 saat pilde 5.5 saat civarı ekran süresi aldım.

şu anda sabah çektim şarjdan 5 saat pilde, 1 saat ekran süresi şarj 82'de. 4.3'te bu saatlerde 70 civarı olurdu. 4.4 dalvikte'de 70 civarı idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

http://www.andronova.net/2013/11/25/paranoid-android-ekibi-android-4-4te-yer-verecegi-surukleyici-modu-duyurdu/ çok güzel haber

Cataclysm romda kullanıyorum zaten. Nette gezerken çok işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SertaGE

Yurtdışından kendime alırken 2 tane fazladan aldığım ORJİNAL Bumper kılıfları satıyorum arkadaşlar.
    Kutusunda ve bandrolü üzerinde sıfır ve orjinaldir.
    İstediğim ücret 65 TL (adet başı)
    İlgilenenler lütfen özel mesaj ile ulaşsınlar.

Üstad çok diilmi. İnsan forumdasina kiyakli fiyat yazmazmi:))

• Valla hocam benim de aldığım fiyat aslında çok düşük değil.
    Verebileceğim son fiyat bu ((:
  • SertaGE kullanıcısına yanıt
    Ereyonda 45tl idi en son diye hatırlıyorum. Fiyat düşmeli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Ereyonda 45tl idi en son diye hatırlıyorum. Fiyat düşmeli bence

Son fiyat neydi bilemiyorum ancak Türkiye'de bulabiliyorsanız bu fiyata (45 TL) ben size bedava vereceğim ((:
    Bırakın da yurtdışından getirmek için uğraştığım emeğimin karşılığını alayım biraz.
    Zaten bana tanesinin geliş fiyatı (ürün ve gönderi) 53 TL İsteyene faturamı gösterebilirim ((:
    Tabi alın hocam o anlamda demedim, ama cidden Ereyonda o fiyata satıldı şu an stokta yok satma sansinizin artması için öneride bulundum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Tabi alın hocam o anlamda demedim, ama cidden Ereyonda o fiyata satıldı şu an stokta yok satma sansinizin artması için öneride bulundum sadece

((: Anladım, kötü anlamda söylemediğinizi.
    Doğrudur, itiraz etmiyorum ereyon fiyatına da ama bende zaten Türkiye'de hiç bir yerde orjinal bulamadığım için yurtdışına yöneldim.
    Biraz girdiğim riskin, biraz da emeğimin karşılığı 12 TL fark istiyorum sadece (:
    Bakalım eğer alıcı bulamazsam da artık antika olana kadar saklarım
  • harektli arkaplan 4.4de aşırı derece şarj yiyor beyler.değiştirdim arkaplana normal resim koydum.
    30dkdır dizi izliyorum youtubeden otomatik parlaklıkta %61den %55e düştü.sizce iyimi bu durum??
    Ülkemizde satılmıyordu en son aradıgımda ben de Ebay'den almıştım telefonun kibarlıgını biraz bozuyor ama güç düğmesi, bumper'i takınca daha rahat basıyor
  • Art yalnızca 4.4e mi özel. 4.3 de bakıyorumda geliştirici seçeneklerinde art'ye dair bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Kedi

Ülkemizde satılmıyordu en son aradıgımda ben de Ebay'den almıştım telefonun kibarlıgını biraz bozuyor ama güç düğmesi, bumper'i takınca daha rahat basıyor

ebaydan kaç günde geldi kılıf
  • 
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.