Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.071.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuya bakiyordum deprem oldu ankarada iyi mi
    ben de diyom kim salliyo koltugu abime baktim o da bana bakti anladik deprem oldugunu 30 sn salladi hafif git gel yapti kafam allak bullak oldu valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4 ile pil ya da şarj konusunda ciddi bir sorun var. Daha once de bahsetmiştim çok çok geç şarj oluyor diye telefon. Şimdi farkettim, ayarlardan pil e girince adaptöre takılı olsa bile usb ile sarj oluyor diyor telefon (geç şarj olma sebebi). Demin pil bittiği için kapanan telefon açınca % 16 şarj gösterdi. Stock kullanıyorum.

• Şarja etkisi çok çok az hocam yok gibi hatta pili ne kadar kullandığımızı gördüğümüz sayfada hiçbir zaman çıkmıyor en fazla %2 veya 3 gibi etkisi varsa vardır belki
  • An itibariyle sorunu çözmüş bulunuyorum. Kullandıgım adaptör orijinal ancak kablo orijinal değil. Orijina kabloyu takınca AC sarj oluyor yaziyor ama digerinde USB sarj oluyor yazıyor.

• Arkadaşlar rootlu telefonumu manuel olarak 4.4 16s e güncelledim, yalnız root yetkilerim kalktı.Toolkitle ve recovery ile ayrı ayrı rootlamayoı denedim ama hepsinde supersu uygulamasını açtığımda''there is no su binary installed and supersu cannot install it'' uyarısını alıyorum .Bir türlü rootlayamadım telefonu.Nasıl bi yol önerirsiniz bana?
  • jugador07 J kullanıcısına yanıt
    Hocam google simdilik kullanmayin diyordu. Forumda art ile ilgili bi makale vardi orda yaziyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

An itibariyle sorunu çözmüş bulunuyorum. Kullandıgım adaptör orijinal ancak kablo orijinal değil. Orijina kabloyu takınca AC sarj oluyor yaziyor ama digerinde USB sarj oluyor yazıyor.

orijinal olmayan usb olarak gören kablonun telefona girdiği usb kısmının ucunda 5 tane ufak pin, orijinal şarj aletinin ucunda ise 4 tane ufak sarı tel şeklinde pin var. yanılıyor muyum?

• Allah aşkına bir çağrı kaydı programı kullanan yok mu aranızda? Kazındım kaldım. Stockta adam gibi çalışan bir çağrı kaydı uygulaması yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: negi038

Allah aşkına bir çağrı kaydı programı kullanan yok mu aranızda? Kazındım kaldım. Stockta adam gibi çalışan bir çağrı kaydı uygulaması yokmu?

maalesef ben de sürekli call Recorder tarzı programların paralı sürümlerini kuruyorum hepsinde sonuç aynı sadece benim sesimi kaydediyor.

• Beyler art ' a geçtim sabah 3.5 saat boşta wifi da bekleyen telefon sadece %1 harcamış.Üstelik sync açık(facebook twitter ıvır zıvır). Ekran süresi 1s 32 dk pil %80 .RAM 540mb. Şoktayım.Elim ayağım titiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 24 Kasım 2013; 23:20:55 >
  • Bilgilendirme:Google Now kullanamayanlar tekrar format atsın ve dili ingilizce seçsinler sonradan Türkçe yapıp kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Beyler art ' a geçtim sabah 3.5 saat boşta wifi da bekleyen telefon sadece %1 harcamış.Üstelik sync açık(facebook twitter ıvır zıvır). Ekran süresi 1s 32 dk pil %80 .RAM 540mb. Şoktayım.Elim ayağım titiyor.

Sirf whatsapp yuzunden gecmiyorum su artye..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufrgvn

Arkadaşlar rootlu telefonumu manuel olarak 4.4 16s e güncelledim, yalnız root yetkilerim kalktı.Toolkitle ve recovery ile ayrı ayrı rootlamayoı denedim ama hepsinde supersu uygulamasını açtığımda''there is no su binary installed and supersu cannot install it'' uyarısını alıyorum .Bir türlü rootlayamadım telefonu.Nasıl bi yol önerirsiniz bana?

http://blog.oguzkirat.com/1268/android-4-4-kitkat-inceleme-gelistirici-ve-kullanicilar-icin-neler-degisti/

Hocam burdan bi bakın isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Beyler art ' a geçtim sabah 3.5 saat boşta wifi da bekleyen telefon sadece %1 harcamış.Üstelik sync açık(facebook twitter ıvır zıvır). Ekran süresi 1s 32 dk pil %80 .RAM 540mb. Şoktayım.Elim ayağım titiyor.

Sirf whatsapp yuzunden gecmiyorum su artye..

+1
  • İlk çıkan 4.4 ü yükledim.Şimdi 9 mb lık bir güncelleme var diyor fakat yüklerken cwm ekranında hata veriyor.Sanırım S sürümü.Sorun nedir?
  • 4.4 inatla gelmiyor telefona
  • Aynen ben de alamadım update i
  • Beyler otadan güncelleme aldım alalı wifi performansı berbat ne yapabilirim bilen varmıdır ?
  • Beyler kitkat için paranoid android nexus 4 e çıktı mı? Google+ hesabında sadece kitkat romlara geldi diye yazıyor.
  • Guncelleme alamayan arkadaslar google hizmet cercevesinde verileri sil islemi yapip denesin. Gerekirse ust uste 15 defa deneyin. Her seferinde 1970 te kontrol edildi diye yazmasina dikkat edin(veei temizlemenin basarili olduğundan emin olmak icin).
    Az once fotograf cekerken telefon reset atti. Kapattim actim bidaha denedim hdr modunda gene reset atti. Uygulamalardan kamerayi bulup verileri sil islemi yaparak sorumu cozdum, ayni sorunu yasayan arkadas olursa bu sekilde sorunu cozmeyi denesin.

• 
Sayfa: önceki 11451146114711481149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.