Şimdi Ara

Google, mobil Chrome tarayıcısını iPhone ve iPad için kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Google, geliştirici konferansının ilk gün açılış konuşmasını Android işletim sistemi ve Google+ sosyal ağına ayırmıştı. İkinci günde, Chrome ve diğer önemli servisler ile alakalı duyurular yapıldı. Kullanıcılarının isteklerini değerlendiren Mountain View merkezli şirket, Şubat'ta Android için deneme sürümü olarak yayınlanan ve dün stabil versiyona yükselen Chrome tarayıcısını iPhone ve iPad modelleri için sunacağını resmen açıkladı.

iOS 4.3 ve üstü işletim sistemi versiyonlarına sahip Apple akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarına yüklenebilecek olan mobil Chrome, App Store'a kabul şartları sebebiyle Apple'ın Web-Kit tarayıcı motorunu kullanıyor ve gizli sörf modu İncognito desteğiyle geliyor. Ayrıca cihazlar arası şifre, tarayıcı geçmişi ve form bilgilerinin yanı sıra sekmelerin de senkronize edilebilmesine imkan tanıyor. Basit, hızlı, kendine özgü arayüzü ve animasyonları ile dünyanın en popüler internet tarayıcısı artık iOS işletim sistemli cihazlarda kullanılabilecek.

Günün ilerleyen saatlerinde App Store'da yayınlanacak olan Google Chrome tarayıcısının iTunes bağlantısı paylaşıldığında bu yazıya ekleyeceği. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Güncelleme: Chrome tarayıcısının iTunes bağlantısını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

• süğersin gııgle kendi 4.0 altı android işletim sistemli telfonlarına chrome verme ios a ver

• flash yoksa at çÖpe

• Bu gune kadar ipad de safari cok basarili olsa da, az once chrome u indirdim ve denedim ki tek kelime ile cok basarili.
  • 2.3 e chrome destegi verme sen sonra iphone a ver sana iOS değil ANDROİD lazım..

• iOS 6'da 3GS'ten kesilen ozellikleri diline pelesenk eden fandrozortlara tokat gibi bir cevap kendi kalelerinden gelmis.
  • Android telefonlarda 4.0 altında kurulmamasına çok sinirlenmişken. ICS sürümü hala beta deyip IOS'a chrome çıkması panik atağımı uyandırdı.
    Ben bu google'ın mantığını anlamıyorum arkadaş yazılım desen karman çorman. Chrome ve Earth dışında hiçbir yazılımı adam gibi değil.
    ıphone mubah oldu pahalı mahalı, alırım iphonu 2-3 yıl destek almaya devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone a indiremedim. appstore da bulamıyorum. henüz türkiye appstore a düşmedi sanırım
  • Vay beeee. Efsane iOS platformunda artık

• Web kit motoru ne gibi bi fark yaratir acaba,onu okuyucunca hevesim kacar gibi oldu :/

• Evet tabi google dan daha iyi biliyosunuz eminim ama apple in kisitlamalari yuzunden google chrome u ios da belli bir duzeyin uzerine cikaramiyor androidde ise istedigi her seyi yapabiliyor beta olmasinin sebebi bu bir suru ozellik hizlandirmak icin bir veri kullanimini azaltmak icin bir suru yol deniyecek ve betadan ciktiginda androdin en islevsel hizli ve tasarruflu tarayicisi olacak tabi siz google dan iyi biliyosunuz ama bi hatirlatayim dedim

• Google'ın yaptığı kavgada yapılmaz, Android severlere acısaydın bari. Kendi kendine doğru düzgün destek veremeden iOS'a destek vermesi çok ilginç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

iphone a indiremedim. appstore da bulamıyorum. henüz türkiye appstore a düşmedi sanırım

Arama yaptığınızda ilk sayfada çıkmıyor, ondandır

http://itunes.apple.com/tr/app/chrome/id535886823?l=tr&mt=8
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

iphone a indiremedim. appstore da bulamıyorum. henüz türkiye appstore a düşmedi sanırım

Arama yaptığınızda ilk sayfada çıkmıyor, ondandır

http://itunes.apple.com/tr/app/chrome/id535886823?l=tr&mt=8

haklısınız şimdi buldum. teşekkürler

• Android ve az önceden beri iOS da Chrome kullanan biri olarak Google kendi sistemini bile sallamıyor :) Süper olmuş. Android de ICS altına vermeyip iOS da 4+ desteklemeside cabası olmuş. Safariyi alttaki 4 lüden ayırıp Chrome ü yerleştirdim bile. Gerçekten google ın ne yapmaya çalıştığını anlamak güç. Sonuç olarak iOS un kalitesini birkez daha en güçlü rakibi pekiştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tyldrm0 -- 29 Haziran 2012; 0:29:37 >
  • arayüzü hoşuma gitti
  • hayırlı olsun ios kullanan arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Catalyst -- 29 Haziran 2012; 1:04:30 >
  • arayüzü hoşuma gitti
  • Hediyemiz olsun İos kullanan arkadaşlarımıza :D

• çok komplike. pratik değil, hayatta kullanmam. arayüzü güzel fakat mobil cihaza uygun değil, hele ki iphone gibi ekranı diğer cihazlara göre daha küçük olanlar için. safari rocks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 29 Haziran 2012; 0:50:27 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.