Şimdi Ara

Google Map'te gezerken denk geldiğim restorant ve yorumları bu nedir böyle :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
18.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hahaha süpermiş böyle bir de otel vardı ankara'da.
  • Bir Antalya'lı olarak tek yıldız yorumların çoğuna katılıyorum, eski tatları yok artık, hizmet gerçekten çok kötü, garsonlar sizi iplemiyor bile ve fiyatları afaki.
    Gerçi Paçacı Şemsi'de de durum aynı, Kokoreççi Hilmi'de de.(Şemsi ile Hilmi'de en azından garsonlar saygılı)

Bu yerler önceleri ufak işletmelerdi ve iş yeri sahibi kendisi bizzat yapardı çorbasını, kokreçini vs., müşteriler ile ilgilenirlerdi.
    Parayı bulunca işleri büyüttükçe saçmalamaya başladılar e baktılar isim yaptılar millet te sırf reklam olsun artistlik olsun diye gidip kendilerini etiketliyorlar, bunlarda sanıyorki bizim yemeklerimiz hizmetimiz iyi o yüzden geliyorlar, olumsuz yorum yapınca hemen terörist muamelesi yapıyorlar.

Bu kadar özenti millet varken bu mekanlar daha ne paralar kazanır ohooo...
  • @ShaRLooT

Kesinlikle katılıyorum. Mekanlar büyüdü , hizmet arttı ama lezzet , hijyen azaldı fakat fiyatlar çok arttı.
    Geçenlerde arkadaşla kokoreç yedik ayran içtik 45-50 tl civarında para ödedik. Kokoreçte öyle güzel vs değil hani. En güzel kokoreç yapan yer , bana göre eski sanayide haksatın oradaki arabada yapan adam. Hem ucuz hem güzel. Yarım ekmek 7,5 tl sanırım.
  • Burayı antalyalılar iyi bilir eskiden çadırdan çorba satardı minibüsçülere gerçekten iyiydi. sonra adam aldı başını yürüdü dev gibi mekan yaptırdı sonuç bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

@ShaRLooT

Kesinlikle katılıyorum. Mekanlar büyüdü , hizmet arttı ama lezzet , hijyen azaldı fakat fiyatlar çok arttı.
    Geçenlerde arkadaşla kokoreç yedik ayran içtik 45-50 tl civarında para ödedik. Kokoreçte öyle güzel vs değil hani. En güzel kokoreç yapan yer , bana göre eski sanayide haksatın oradaki arabada yapan adam. Hem ucuz hem güzel. Yarım ekmek 7,5 tl sanırım.
    Bi aralar o dayıya abone olmuştuk haftada 2 kez gidiyorduk. Bazen oğlu bazen eşi duruyordu. Güzel yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: narsess

mevlana lokantası mı çorbacı

Alıntıları Göster
    8.6 puanı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @Eric Theodore Cartman.

Artık babası gelmiyor sanırım uzun süredir görmedim. Oğlu geliyor , büyük oğlu iyi yapıyor ama diğeri o kadar iyi değil. Arabayı da değiştirdiler, ufak tefek ışıklandırma yaptılar. Yarın bir gün kendilerine yer açarlar kimsede tutamaz zaten. Adamlar işini çok iyi yapıyor.
  • Önerebileceğiniz yerler varsa önerilerinizi alayım bu arada. Antalya'ya geleli 1 sene oldu daha adam akıllı memnun kaldığımız restorant yok. Ya fiyatı çok uçuk oluyor ya lezzeti eksik oluyor. Mecbur Avm'lere kaldık.
  • @Nyanko Sensei

Antalya son yıllarda fiyatlar normalin üzerinde arttı. Dışarı yersem eğer ,

Özdilek bölgesi için : Dürümcü bedir usta (bir çok yerde şubesi var) , Çınar döner (fiyatı ve lezzeti iyidir ama çok iyi değildir.)

Lara bölgesinde isen eğer dönercim hatay sofrası iyidir , urfa lezzet sofrası lahmacun tavsiye ederim tanesi 8 tl (bir kaç yerde şubesi var.)

Avm de ise arby's hamburger veya zilli öküz öneririm. Arby's hamburger de 2 tane hamburger menü 22 tl civarında. Zilli öküz hamburgeri ve patatesi büyüktür, içecek sınırsız.
  • quote:

@Nyanko Sensei

Antalya son yıllarda fiyatlar normalin üzerinde arttı. Dışarı yersem eğer ,

Özdilek bölgesi için : Dürümcü bedir usta (bir çok yerde şubesi var) , Çınar döner (fiyatı ve lezzeti iyidir ama çok iyi değildir.)

Lara bölgesinde isen eğer dönercim hatay sofrası iyidir , urfa lezzet sofrası lahmacun tavsiye ederim tanesi 8 tl (bir kaç yerde şubesi var.)

Avm de ise arby's hamburger veya zilli öküz öneririm. Arby's hamburger de 2 tane hamburger menü 22 tl civarında. Zilli öküz hamburgeri ve patatesi büyüktür, içecek sınırsız.
    dürümcü bedir ustadan yedim ama orası iyi gelmedi bana. Öncünün dürümü daha çok hoşuma gidiyor onlardansa.

Ama daha farklı soslu falan yapan yerler yok mu?

• Kebapçının iyisi kötüsü yok. Hiçbirine güvenmemeli. Hele kokoreç ve işkembe olayında neler neler dönüyor, bir bilseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

dürümcü bedir ustadan yedim ama orası iyi gelmedi bana. Öncünün dürümü daha çok hoşuma gidiyor onlardansa.

Ama daha farklı soslu falan yapan yerler yok mu?

Alıntıları Göster
    Soslu olarak dürüm yapan yer yok benim bildiğim. Döner olarak istersen dönercim hatay sofrasının döneri iyidir.
  • quote:

Soslu olarak dürüm yapan yer yok benim bildiğim. Döner olarak istersen dönercim hatay sofrasının döneri iyidir.

Alıntıları Göster
    Daha lüks bir restorant için arıyorum aslında hocam özel günler için ama döner,kebap vazgeçilmezimiz onlarsız olmaz
  • Ea creative sen misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo1903 -- 13 Aralık 2018; 12:25:38 >
  • Biliyorum yahu Meşhur Mevlana Lokantası. :D
    Eskiden esnafın uğrak yeri, çadır gibi bi yer idi. Şimdi sosyete. 24 saat açık harıl harıl çalışırlar.

Geçen de bir tabak sıcak yemeğe 30 TL yazdıklarından beri sadece çorba için giderim bu saatten sonra dedim.

Birde çaylara yazdılar. 3 arkadaşım geldi. Çorba sıcak yemek ve tatlı yemiştim. Benim çaylar ikram diğer çaylara para (3 çay ha altı üstü) yazmış.
    Saatlerce oturup sadece çay içilmedi yani.

Cidden ayıp.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Sumak tavsiye ederim. Pide ve döner çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo1903

Ea creative sen misin ?
    Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Sumak tavsiye ederim. Pide ve döner çok güzel.
    Öyle bir yer mi var ? Nerede?
    Soslu dürüm de Mecidiyeköy ve Kadıköy de mekanı olan Frango yu tek geçerim. Favorim barbekü daha pek çok çeşit sosları var. Mecidiyeköy'e yolum düştükçe uğrarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eski lara yolu, eski Anafor Balık'ın olduğu yer. Konsepti değişti sahibi aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Aralık 2018; 16:39:58 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.