Şimdi Ara

Google interneti nasıl hızlandıracağını buldu: Devletlerin hoşuna gitmeyebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
16.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bıktım bu veri muhabbetinden bilgilerimin hepsini kargo ile yollayayım bana düzgün hizmet versinler yorulduk yahu zaten tuşlu telefon kullanmıyorsan her türlü verilerini alan alıyor zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniorGrandMaster

    yaw bu teknolojiyi önce ben niye düşünemedim diye kendi kendime sordum. işletim sisteminin tcp protokollerini by pass eden güvenlik duvarı tanımayan farklı ve varlığından haberdar olmadığımız bir protokol olabilecegini düşünmüştüm ama tcp yi tcp6 ile upgrade ettiklerinde demekki başka türlü olmuyor zannına kapılarak düşünmeyi askıya almışım farkında olmadan. bu protokolu servis sağlayıcılar ve modemler destekleyecekmi ppoe upgrade olmasina gerek varmı gibi aklımda deli sorular var.
    ppoe-ppoa olayı sizin modem'in bağlı olduğu kablonun diğer ucunda bulunan Telekom portu ile aradaki bakır kabloda gerçekleşen haberleşmenin kullanacağı ATM-Ethernet band numarasını ayarlıyo sadece (ikinci katman olmalı yanlış hatırlamıyosam) yani bu olay ile bi alakası yok onun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana öyle de farkmaz, böyle de farkmaz.

    Ping zaten derdim değil. Bana ping çok yüksek de değil. Download hızı da iyi. Upload hızı yerlerde. Uploadu toplasak bana çok daha önemli.

    Veri güvenliği konusunda da, Google mı, devletlümüz diye soracak olursak, tabii ki devletlümüz... Yırtması kolay. Çatlaklardan sızmak kolay. Google daha çakal, daha iri, daha tehlikeli. Devletlümüz ise sen sadece bir aktif tehditsen çakal ve tehlikeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • herkes güvenlik üzerine devlet google kıyası yapıyor, benim gördüğüm tekrarlı erişimde pingin muazzam azalması. düşünsene abd serverındaki oyuna 0 a yakın pingle bağlanabileceksin(özellikle tr serverı olmayan oyunlar için muazzam)... ama bunu da engellerler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bseeek

    Yav bu nasıl haber. QUIC protokolü yıllardır çalışıyor. Ayrıca devletlerin hoşuna gitmeyecek ne var? Bildiğimiz şifreleme sistemi sadece daha hızlı handshake yapıyor. DH ölmüş, alın beni haber denetleyicisi olarak işe size öğreteyim haber yapmayı.

    Hocam cidden bu b*ktan sitenin editorlugune mi kaldiniz yahu?

  • qaso Q kullanıcısına yanıt

    evet

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stubbornpride

    herkes güvenlik üzerine devlet google kıyası yapıyor, benim gördüğüm tekrarlı erişimde pingin muazzam azalması. düşünsene abd serverındaki oyuna 0 a yakın pingle bağlanabileceksin(özellikle tr serverı olmayan oyunlar için muazzam)... ama bunu da engellerler...

    Bu çok doğru da, herkes internete oyun çapından bakmıyor. Eski bir oyuncu olarak, kabalama 10 yıldır oyun oynamıyorum mesela (klasikler hariç: tropico, civilisation, red alert falan).


    Bu durumda oyun için google'a yamanmak bana gereksiz. Bu arada abim hala oyun oynuyor. Kendi PC'si İstanbul'da kaldı. Nvidia go'ya üye olmuş. Annemin tableti TV'ye bağlamış oyun oynuyor kütür kütür. Kablonette pingler düşük. Ben ping'den yana bir sorun gözlemleyemedim.


    Sanırım bu oyun işlerinin geleceği bu. Donanıma oyun için para vermek tarih olacak gibi duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Google takip edilmeyen daha güvenli daha hızlı internet yaparak sadece kendi takip edecek chrome ve kendi işletim sistemi ile ??

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.