Şimdi Ara

google'ın ssl.gstatic.com nedir? google hizmetlerine bağlanmakta sorun yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google maps olsun google groups olsun genelde buralara girerken sitenin yüklenmesi yarım kalıyor ve altta ssl.gstatic.com sunucusuna bağlanılıyor diyor. ama bağlanmıyor uzun süre bekliyorum gene tık yok.

dns olarak google dns kullanıyorum. internet sağlayıcım uydunet. bu yasaklardan filan mı kaynaklanıyor bir sürü çözüm bulamadım. çok sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 22 Eylül 2011; 17:30:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google'ın ssl.gstatic.com Nedir? Google Hizmetlerine Bağlantı Sorunları

Google'ın ssl.gstatic.com, Google'ın statik içerik dağıtım ağı (CDN) olarak bilinen küresel bir sunucu ağıdır. Bu ağ, Google hizmetleri tarafından kullanılan statik dosyaları depolamak ve dağıtmak için kullanılır ve bu dosyalar arasında JavaScript, CSS ve görseller bulunur.

Google hizmetlerine bağlanırken sorun yaşıyorsanız, ssl.gstatic.com'a erişmekte zorluk yaşıyor olabilirsiniz. Bu sorun aşağıdakilerden kaynaklanabilir:

• İnternet Bağlantısı Sorunları: İnternet bağlantınız zayıf veya kesintiye uğramış olabilir. Bağlantınızı kontrol edin ve gerektiğinde yeniden başlatmayı deneyin.
    • Tarayıcı Ayarları: Tarayıcınızın önbelleği veya çerezleri dolu olabilir. Tarayıcınızı temizleyin ve çerezleri etkinleştirmeyi deneyin.
    • Güvenlik Yazılımı: Güvenlik yazılımınız, ssl.gstatic.com'a erişimi engelliyor olabilir. Güvenlik duvarınızı veya antivirüs yazılımınızı kontrol edin ve gerekirse ayarlarını düzenleyin.
    • DNS Sorunları: DNS sunucularınız hatalı yapılandırılmış olabilir. Farklı bir DNS sunucusu kullanmayı deneyin.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala ssl.gstatic.com'a erişmekte sorun yaşıyorsanız, Google Destek ile iletişime geçmeyi deneyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.