Şimdi Ara

Google'ın resmi belgelerine göre Android: iPhone'dan önce ve iPhone'dan sonra (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • apple yapacak diğerleri taklit edecek ki, apple sürekli kendini geliştirsin. androide kalsaydık ilerleme falan yalan olurdu. iyi ki android var ve apple ı taklit ediyor.
  • Kim kimin çakması beni zerre ilgilendirmez. Kaymağını biz yiyiyoruz nasılsa. Tamam android esinlenmiştir ios dan ama bazılarının görmediği ios un da android den esinlendiğidir. Control center notification center daha yeni geldi icihazlara ios7 ile android de daha önceden beri var olmasına rağmen. Kendim de bir apple kullanıcısı olarak biraz eğri oturalım doğru konuşalım. Apple ın birşeyi yeniden icat ettiği falan yok sadece adamlar akıllı telefon böyle olmalı bize göre dediler millette sevdi. Nedense ben apple ı evin en küçük kardeşine benzetiyorum sürekli bağırıp çağırıp ağlayarak birşeyler elde etmeye çalışan. Nokia da kalkıp apple a mı dava açsın şimdi ilk uygulama marketini biz bulduk, ilk gizli anteni biz bulduk diye? Teknololj bu elbet birileri birilerinden esinlenecek. Şimdi iki dakika durun düşünün android hiç olmasaydı ios bugün ki halinde olur muydu? Objektif olun ama lütfen. Aynısı android içinde geçerli tabi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• usenmeden okudum eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.