|
Silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 1 Şubat 2026; 22:44:50 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
Silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 1 Şubat 2026; 22:44:50 > |
|
Evet hocam, yaklaşık 70,000 liralık 1 senelik ücreti şu anda abone olursanız ödemeyeceksiniz gerçekten iyi fiyat :) Abonelikte sorun olursa yorum yapın, yardım ederim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
hocam vpn ile ulkeyi avrupa ulkelerinden biri yapin en kotu ihtimalle calismasi lazim bir sene. yabanci sitelerden de baktim, calismasi lazim: vpn ile de calismayan ogrenci arkadaslar buradan devam etsin: geminiÖğrenciler için Gemini: İlk bir yıl boyunca ücretsiz Google AI Pro'dan yararlanın https://gemini.google/students< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 17 Ekim 2025; 16:7:55 > |
|
|
Hocam maalesef bu bahsettiğim öğrenci ve öğretmenler için premimum. Paypal üzerinden alırsanız 1 sene ücretsiz diye okudum. Paypal hesabı olanlara da ücretsiz 1 sene Perplexity. Google da aratırsanız bulursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|