|
Google Gemini artık ChatGPT’nin ensesinde: 750 milyon aylık aktif kullanıcıyı aştı
1 Mobil
-
-
Gbt iyi ya. Gemini saçmalıyor cogu zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ps İD: cihatgenc
Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı... -
Gbt sorularda iyi gemin görsel konularda daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Biraz geç kalmıştı bu alana girmekte ancak girdiği gibi modelleriyle, yaptığı kampanyalarla vs. bu kullanıcı sayılarına ulaşmaları hiç sürpriz değil.
_____________________________ -
Google'ın esas başarısız olması bi mucize olurdu bence o kadar çok miktarda kaynağa sahipler ki bu imkanlarla başarısız olurlarsa direkt kapatıp gitsinler şirketi
-
Chatgpt bayadır rakiplerinden geri zaten, bir avantajını göremiyorum artık. Dengeli her işi gören model olarak gemini, coding ve şirket işlerinde ise claude çok daha önde.
Özellikle claude her gün yeni yenilikçi özellikler tanıtıyor. GPT gerileme dönemine girdi, Yahoo gibi olacak liderliği başkasına devredecek diye düşünüyorum.
Bilinirlikten dolayı ayakta şu an.
_____________________________ -
Genelde ChatGPT kullanırdım ama son zamanlarda Gemini bana daha iyi gelmeye başladı. ChatGPT kod üretiminde bazen çok saçmalıyor çok değiştiriyor ve eksik üretiyor Gemini ona göre yine biraz daha iyi.
-
Gemini kullanıyorum, fena sayılmaz.
-
Valla Google'a bu konuda bir tekellik davası açılır yakında. Uzunca bir süre GPT kullandıktan sonra Gemini'a geçtim. Beraberinde 2tb GDrive verdi, günde 2 video üretme hakkı verdi vs. Üstelik kendi kullanımım için GPT ile kullanımda neredeyse aynı çalışıyor. Tek aradığım fark, GPT'nin Mac/Windows uygulaması olması. Maalesef Gemini'da bu da yok. Google bu konuyu çözerse bence daha da öne geçecektir.
-
Gpt yi geçmesi mümkün değil , open al başka seviye de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Bu Pichai kadar yalancı/manipülatör zor bulunur.Asistan yerine Gemini geldi bir çok kişi bundan habersiz ama istatistik olarak Gemini'a geçmiş oluyorlar yersen tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asistan olarak Gemini kullananlara platformun diğer özellikleri de tanıtııyor. Ayrıca çevremden gözlemlediğim kadarıyla, Gemini 3 ile Google bayağı bir kullanıcı kazandı.
Gemini'ın ücretsiz sürümü benim bütün işimi görüyor. Samsung ile entegre olması da ekstrası.
GPT şimdilik kod alanında daha iyi gibi görünüyor. Rekabet güzel şey, burada da gelişmeler olacaktır...
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar...
En Beğenilen Yanıtlar
|
Chatgpt bayadır rakiplerinden geri zaten, bir avantajını göremiyorum artık. Dengeli her işi gören model olarak gemini, coding ve şirket işlerinde ise claude çok daha önde. Özellikle claude her gün yeni yenilikçi özellikler tanıtıyor. GPT gerileme dönemine girdi, Yahoo gibi olacak liderliği başkasına devredecek diye düşünüyorum. Bilinirlikten dolayı ayakta şu an. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt